Téged miért szeretnek legjobban a barátaid? Kelta fahoroszkópodból megtudhatod
Ha nem ismered a kelta jegyedet, segítünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár mindenki saját magát ismeri legjobban, mégis sokan bújnának néha egy-egy pillanat erejéig ismerőseik bőrébe, hogy az ő szemükkel is láthassák magukat.

A kelta fahoroszkóp most lehetővé teszi számodra, hogy barátaid szemével lásd magad. Jegyed amellett, milyen személyiség vagy, elárulja azt is, miért szeretnek ők téged a legjobban. Ha nem ismered kelta jegyed, figyeld lent a megadott dátumokat! Ahová a születésnapod tehető, az a te jegyed.

Nyírfa (december 24- január 20.)

A nyírfa az a fa, amely elsőként bont lombot a tél elmúltával, így a nyírfa jegy szülötteként a lehetőségek embere lehetsz. Életedben sikeres, újító, kreatív lehetsz, és barátként is igazán remek. Alapvetően szeretnek a társaságodban lenni, jó veled beszélgetni, izgalmas és sokszínű, ezért szórakoztató vagy. Megjelenéseddel is példát mutatsz másoknak.

Berkenye (január 21-február 17.)

Bár kívülről nem tűnsz minden esetben annak, belülről mégis nagyon erős lehetsz, és másoknak is erőt tudsz adni. Ezt barátaid nagyon szerethetik benned, ugyanis meghallgatod a gondjaikat, és segíteni is próbálsz. Noha ott vagy, ha szükség van rád, azért az egyedüllétet sem vetheted meg, amit azonban nem mindig viselnek jól barátaid. Mérlegelj, mielőtt bárkinek nemet mondanál.

Kőris (február 18-március 17.)

Gyermekkorod óta mindig tudtál nagyot álmodni, fantáziád gazdag, céljaid nagyok lehetnek. Barátaidnak is adsz lendületet elképzeléseik megvalósításához. Spirituális érdeklődésed miatt érdekes beszélgetéseket lehet veled folytatni, amit úgyszintén kedvelhetnek benned, továbbá - a megszokás iránti gyűlöletednek hála - jó ötleteid vannak az idő tartalmas eltöltésére.

Éger (március 18- április 14.)

Bár meghallgatod mások véleményét, a végén a saját fejed után mehetsz. A harcodat egyedül akarod megvívni. Nem vagy azonban magányos farkas. Nagyszerű barát lehetsz, igaz, néha erős akaratodat másokra próbálhatod erőltetni. Ezzel érdemes vigyázni, ahogy a pletykákkal is. Bár ebben is lelhetsz partnerre, visszaüthet, ha illetéktelen dolgokba ütöd az orrod.

Fűzfa (április 15-május 12.)

Kicsit nehéz lehet hozzád igazán közel kerülni, de ha valakinek sikerül, csupa szív embert, jó barátot ismerhet meg benned. Ha az éjszaka közepén keltenek fel, akkor is képes lehetsz menni és segíteni. Együttérző és segítőkész vagy, erős a szociális érzékenységed. Hajlamos lehetsz az álmodozásra, de ezt azok, akik szeretnek, még kedvelhetik is benned.

Galagonya (május 13-június 9.)

Két dologért is szeretnivalónak láthatnak. Színfoltja lehetsz a társaságnak, ugyanis szívesen szerepelsz, szórakoztatsz. Praktikusságodnak, gyakorlatiasságodnak köszönhetően pedig jó problémamegoldó lehetsz, barátaid bizalommal fordulhatnak hozzád. Tehetséges lehetsz sok mindenben, és talpraesett is, így sikeres lehetsz az életben.

Tölgy (június 10-július 7.)

Csupa erő és energia lehetsz. Nem ismered a lehetetlen szót. Bátorságod mások számára is példaértékű. Barátaid szeretik benned, hogy optimista vagy, pozitív gondolkodásod pedig nekik is erőt adhat. Dicséretes, hogy barátaidért mindent megtennél, ahogy családodért is. Apró negatívum, hogy szívesen tündökölhetsz dicsfényben, ami másoknak néha visszás lehet.

Magyal (július 8-augusztus 4.)

Nem vagy az a kockázatvállalós típus, te inkább maradsz a biztosnál. Megfontoltságod sajnos sok jó élménytől megfoszthat. Barátaid számára sem mindig könnyű elviselni, hogy folyamatosan óva inted őket. Ez persze mit sem számít, hiszen remek barát lehetsz, segítőkész, és nagyszerűen gondolkodsz együtt másokkal, ezzel segítve őket a megoldáskeresésben.

Mogyoró (augusztus 5-szeptember 4.)

Eszes, okos lehetsz, jó beszélgetőpartner, de nehéz eset a vitában. Barátaid azonban ezért nem haragszanak, sokkal inkább csodálhatnak, hogy elképzeléseid mellett ilyen mértékben kiállsz. Jó szervezőkészségednek köszönhetően pedig mindig számíthatnak rád, ha valamit le kell bonyolítani. Ha te ott vagy, nem lesz káosz, jelenléted biztonságérzetet ad a többieknek.

Szőlő (szeptember 2-29.)

Érzékenységed nem válik feltétlenül a hasznodra, életedben számos alkalommal törhet össze szíved-lelked mások miatt. Ennek ellenére azonban mindig talpra állhatsz, képes vagy századszor is az újrakezdésre. A jég hátán is megélsz. Harmóniát tudsz teremteni a káoszban. Mindez jó példát mutat barátaidnak, stabilitásod nekik is erőt adhat. Önmagadért szeretnek.

Repkény (szeptember 30-október 27.)

Izgalmas, vicces, színes egyéniség lehetsz, a társaság középpontja. Olykor hajlamos lehetsz ezt kicsit túlzásba is vinni, erre igyekezz odafigyelni. Te lehetsz a hangadó a többiek között. Barátaid szeretik, hogy hangulatfelelősként mindig mosolyt tudsz csalni az arcukra, akár egy szürke, esős délutánon, vagy ha nehéz napokat is élnek. Egykettőre elfeledteted velük a rosszkedvet.

Nád (október 28-november 24.)

Erős vagy és kitartó, céljaidban semmi nem akadályozhat meg. Ugyanez igaz akkor is, ha vitázol - ellentmondást nem tűrően képes lehetsz érvelni. Bár ezzel sokak ellenérzését kiváltod, akik hozzád hasonlóan szeretnek vitázni és érdekes beszélgetéseket lefolytatni, mégis érdekes társaságra lelnek benned. Igyekezz uralkodni lobbanékonyságodon.

Bodza (november 25-december 23.)

Örök gyerek lehetsz, gyermekiséged könnyedséggel ajándékoz meg, és ezt mások felé is sugárzod. Elved az, hogy élj  a mának. Vonzod az embereket magad köré. Ami a barátságot illeti, a társaságban örömest töltheted be a hangadó szerepét, ráadásul jól. Mivel vágyhatsz az újra, jó ötletekkel, programokkal színesítheted barátaid mindennapjait.

Ezt is szeretjük