Melyik színt választod a leggyakrabban? Ezt árulja el másoknak a személyiségedről
Van olyan szín, amit jobban szeretsz a többinél?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Képzeld magad elé a ruhatáradat, a körömlakkjaidat, gondold végig, milyen színekkel szeretsz sminkelni, írni, vagy milyen színű bábut választasz, ha társasjátékozol? Van olyan szín, amit előnyben részesítesz a többivel szemben?

Kedvenc színed árulkodóbb lehet a személyiségedre nézve, mint hinnéd. Mások az alapján, hogy te mely színt vagy színeket szereted a legjobban, következtetéseket vonhatnak le. Nőies vagy, vagy éppen maszkulin? Komoly vagy vidámabb természet?

Az alábbi listában tíz színt és a hozzájuk tartozó leírást láthatod, valamint két plusz esetet, amelyeket elolvasva megtudhatod, hogy mások milyennek láthatnak téged kedvenc színed alapján.

Fehér - ha a fehér a kedvenced, akkor mások letisztultnak, finomnak, elegánsnak láthatnak téged. Jellemedet tekintve kissé talán nehezen megközelíthetőnek, ám mindemellett jóindulatúnak és kedvesnek.

Fekete - amennyiben a feketét találod a legszebbnek, mások titokzatosnak és különlegesnek láthatnak. Tudják, hogy te nem vagy az az átlagos tucatnő, stílusos vagy és egyedi. Személyiségedet tekintve vad, szenvedélyes és erős akaratú vagy.

Sárga - ha a sárgát szereted a legjobban, akkor mások egy nagyon vidám, pozitív, kissé talán gyermeki személyiséget ismerhetnek benned. Örökvidám természetedet nagyon kedvelhetik a körülötted lévők.

Rózsaszín - amennyiben a rózsaszínt szereted legjobban, mások szemében ártatlan, gyenge, sérülékeny személyiség lehetsz, aki színválasztásával is hangsúlyozza nőiességét.

Piros - ha a piros a kedvenced, mások szerint te lehetsz maga a megtestesült nő. Elegáns, stílusos, mindemellett kifinomult és trendi. Bár szeretsz nő lenni, tudod, hogyan érvényesítsd az akaratod. Kiállsz magadért, erős vagy, és ezt mindenki látja.

Kék - két lábbal állsz a földön, praktikus vagy, abszolút életrevaló és eszes, és ezt látják is rajtad, ha a kék a legkedvesebb szín számodra. Mindemellett barátságosnak, közvetlennek ismerhetnek téged.

Barna - amennyiben a barnát szereted, mások szerint te nem akarsz az átlagnők körébe tartozni. Szeretsz kitűnni a sorból, ha mindenki balra megy, te jobbra, hogy lássák, nem vagy tucatember.

Zöld - különleges embernek láthatnak téged a körülötted élők, ha a zöld a kedvenced. Személyiségedből áradhat valamiféle nyugalom, rendkívül pozitív lehet a kisugárzásod mások szemében. Nem vagy átlagos.

Lila - mások szerint kissé különc lehetsz, persze a jó értelemben véve. Vagy humoroddal, vagy érdeklődési köröddel - például spriritualitás - kitűnhetsz a tömegből. Egyéniség vagy, tetőtől talpig tele érzelemmel.

Narancssárga - életvidám, örökifjú személyiséget ismerhetnek benned az emberek. Fáradhatatlannak, mindig pozitívnak és optimistának tarthatnak. Remek társaság lehetsz, aki mellett nem lehet sem szomorkodni, sem unatkozni.

Mindig más - ha mindig más színt választasz, olyasvalakit ismerhetnek benned mások, aki keresi önmagát. Még magadban sem tisztulhatott le igazán, ki is vagy, talán, mert eléggé összetett személyiség lehetsz.

Aktuális divatszínek - amennyiben mindig azt a színt kedveled a legjobban, ami éppen akkor divat, mások a divat nagy szakértőjének ismerhetnek téged. Stílusosnak, naprakésznek, tájékozottnak. Igaz, kicsit olyannak is, aki megy a tömeg után.

Ezt is szeretjük