Mit csinálsz a kanállal, miután megkeverted a kávéd? Elárulja, milyen személyiség vagy

Nem is gondolnád, milyen beszédes ez a kis gesztus.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is hinnéd, az apró szokások mennyire fontos mutatói lehetnek a jellemednek, pedig minden kicsinek tűnő dolog részese a nagy egésznek, ami a te személyiséged.

Ezúttal az alapján ismerheted meg még jobban jellemed, mit csinálsz a kanállal, miután megkeverted a kávét. Gondold át a válaszod, majd olvasd el a neked szóló jellemzést!

Mit csinálsz a kanállal kávéd megkeverése után?

Hangosan kocogtatva lecsöpögteted a csésze szélén

Ha többször egymás után a csésze széléhez ütögeted a kanalat, ezzel csörömpölő hangot képezve, domináns ember lehetsz, aki szereti, ha rá figyelnek. Mindemellett alapos és maximalista is lehetsz, hiszen a többszöri odaütögetés jelentheti neked azt, hogy eléggé lecsöpögtetted a kanalat. Lehet benned egy kis megbúvó feszültség is, sokat stresszelhetsz valami, például a munka miatt.

Lenyalod a kanalat

Ha a kávéd megkeverése után lenyalod a kanalat, és csak úgy teszed le, akkor te olyan ember lehetsz, aki imád élni, és ami jó az életben, annak minden pillanatát ki akarja használni, minden cseppjét magába akarja szippantani. Minden egyes napban képes lehetsz meglátni, minek örülhetsz. Semmiről sem szeretnél lemaradni, mindenhová elmennél, mindent kipróbálnál. Életszereteted példaértékű. Mindemellett magaddal is igazán jóban lehetsz.

Benne hagyod a csészében

Ha nem veszed ki a csészéből a kanalat keverés után, hanem végig, amíg csak szürcsölgeted a kávéd, a csészében hagyod, az azt jelenti, olyan ember vagy, aki biztosra akar menni. A bizonytalan helyett mindig a bizonyos, a biztonságos utat választhatod. Nem szívesen kockáztatsz. E szokásod csendessége, diszkrét mivolta miatt arra is utal, hogy nem akarsz kitűnni. Feltehetően szeretnél inkább a háttérben maradni, beleolvadni a tömegbe.

Perfetto, a kávészemektől az utolsó cseppig

A Dinamica Plus kávéfőző széles receptválasztékának köszönhetően minden napszakban elhozza a perfetto kávé pillanatot. Krémes cappuccino reggel, egy kis plussz energia ebéd után egy espresso társaságában, egy koffeinben gazdag hosszú kávé amikor már csak a napot szeretnéd túlélni. De’Longhi, frissen őrölt kávé minden csészében, bármelyik is legyen a kedvenced.

Promóció

Ezt is szeretjük