Karrierhoroszkóp augusztusig: új állást hozhat a nyár
Előléptetés? Elbocsátás? Új állás? Horoszkópod elárulja, rád mi várhat a munka terén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos már nem úgy van, mint diákkorodban, így minden bizonnyal nyáron is dolgoznod kell - de vajon mire számíthatsz a karrier terén a meleg hónapokban? A csillagok sokak számára ígérnek változást, új munkahelyet.

Vajon neked is ezt hozza a nyár? Esetleg kapsz plusz pénzt vagy fizetésemelést a jelenlegi munkahelyeden? Álláskeresőként vár rád sikeres interjú? Karrierhoroszkópod, amely augusztusig szól, most megadja a választ.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nyáron nem kizárt, hogy új utakra sodornak téged a csillagok a munka terén. Ha nincs munkád, ekkor ez remek hír, hiszen elhelyezkedhetsz, arra azonban vigyázz, hogy csak arra az állásra bólints rá, amely legalább fő vonalaiban megfelel az elképzeléseidnek. Ha van munkád, valaki jobbat ajánlhat, vagy te láthatsz meg egy hívogató hirdetést, főnökeid azonban nem biztos, hogy könnyen elengednek.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A munka terén nagyobb döntéshelyzetet hozhat a nyár. Lehet, hogy egy új munkakört bíznak rád a főnökeid, esetleg kaphatsz egy komolyabb feladatot, amiről eldöntheted, vállalod-e. Nem kizárt az sem ugyanakkor hogy arról kell döntened, egyáltalán folytatod-e a mostani helyeden a munkát, vagy pedig továbbállsz. A lényeg, hogy megfontoltan dönts, és számításba vedd a pénzen kívül azt is, mennyi stresszel járna az új tevékenység.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Nyáron érdemes a szokásosnál is jobban takarékoskodnod, mert nem kizárt, hogy állás nélkül maradsz, vagy váltásra kényszerülsz, aminek következtében hozzá kell nyúlnod a félretett pénzedhez. Ha azonban nem rezeg a léc alattad a munkahelyen, csupán te gondolkodsz váltáson, akkor kétszer, sőt, tízszer is fontold meg a dolgot. Nem biztos, hogy hamar sikerülne elhelyezkedned máshol, és a bankszámlád is véges.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nyár végéig minden változatlan lehet a munkahelyeden, a pozíciód fix lehet, fizetésed - sajnos, vagy sem - úgyszintén. Az évszak végén azonban fordulat következhet be. Egy ismerősöd ajánlhat neked állást, amit olthatatlan ingered lehet elfogadni. Légy átgondolt, ugyanis ha elsőre jónak is tűnik, utólag megbánhatod a dolgot. Nem minden arany, ami fénylik! A kecsegtető ajánlat apró betűs részt tartalmazhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A nyár számodra új lehetőséget tartogathat. Akár a munkahelyeden maradsz, akár máshol helyezkedsz el, lehetőségeid, körülményeid változhatnak. Ami a pénzügyeket illeti, állj a sarkadra, kérd a téged teljesítményed, képzettséged, feladatköröd szerint megillető fizetést, és ne add alább akkor se, ha elsőre nemet mondanak. Új állás esetén csak akkor maradj, ha ezt megkapod, régi esetén fontold meg, maradsz-e, ha nemet mondanak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Olyan forrásból számíthatsz bevételre, ami a munkahelyedtől független, de ez ne keltse benned azt a téveszmét, hogy az állásod nélkül is boldogulnál. Az persze nem kizárt, hogy eszedbe juttatja, hogy a plusz pénzzel kiegészülve mennyivel jobban jössz ki - ha érzel bátorságot, és van rá lehetőséged, nézz utána egy olyan állásnak, ami jobb feltételeket kínál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Munkahelyeden most érdemes fizetésemelésért folyamodnod, ugyanis a nyár folyamán jól mehetnek a dolgaid, így e tekintetben is sikerrel járhatsz. Fontos, hogy felkészülten járulj a munkáltatód elé, mert ha nem leszel elég határozott, sajnos mindhiába próbálkozol majd. A csillagok sikert ígérnek, de ehhez te is kellesz. Alapvetően több pénzed lehet a közeljövőben, mint máskor.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A munkában a nagy hajtás után most végre jöhet egy lazább időszak. Noha ez sem jelent egyet a megállással, mégis jó hír, hiszen ha több lesz a szabadidőd, vagy csak a munkanapok válnak könnyebbé, kevésbé leszel stresszes. Ha tervezel utazást, egészen feltöltődhetsz, és elég energiát gyűjthetsz őszre, a következő nagyobb hajrához.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kevesebb erőfeszítéssel, kevesebb munkával kereshetsz meg ugyanannyi vagy több pénzt, mint amennyit sok munkával szoktál, aminél jobb hírt aligha kaphatnál így nyár elején. Ez nem jelent alapvető változást a munkahelyeden, mindössze egy lazább időszak veheti kezdetét. Nyár végére nem kizárt, hogy új utak nyílnak meg előtted a karrier terén: kezedben a döntés, merre kanyarodsz, vagy mész-e tovább egyenesen.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Anyagi helyzetedben pozitív változás jöhet, és ez abszolút a munkához köthető. Ha nincs állásod, akkor most horogra akadhat neked valamilyen jól fizető lehetőség. Amennyiben van munkahelyed, bónuszra, jutalomra vagy hosszú távú fizetésemelésre is számíthatsz. Karrierhoroszkópod szerint tehát kifejezetten ígéretes időszak lesz számodra a nyár.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Munka terén, akárcsak a pénzügyeidet illetően, kecsegtető lehet számodra a nyár. Végre meglehet az eredménye a törekvéseidnek, megkaphatod plusz munkádért, erőfeszítéseidért a neked járó fizetséget. Az elismerés sem marad el persze, ami további lendületet adhat neked a jövőre nézve. A szerencsés fordulat után ne felejts el azonban pihenni kicsit, mert csak úgy lehetsz a jövőben is sikeres.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A munka terén minden mehet tovább az eddigiek szerint, azonban fontos lenne, hogy a fizetésedből kicsit többet próbálj meg félretenni. Gondold át, hol spórolhatnál, így nőhetnek a megtakarításaid anélkül, hogy a fontos dolgokról le kellene mondanod. A fizetésed talán többre lehet elég, mint gondolnád, igyekezz okosan matematikázni. Ha erre képes leszel, akkor az állásod feltételeivel is elégedettebb lehetsz.

Ezt is szeretjük