2015-ös karrierhoroszkóp: erre számíthatsz az új évben
Munkafronton igazán izgalmas időszakra számíthatnak az egyes csillagjegyek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2015-ös év izgalmakkal teli szakmai életet mutat minden egyes jegy számára. Bár a hullámvölgyek senkit sem kímélnek majd, összességében elmondható, egészen pozitív jövőképet festenek a csillagok.

Ha szeretnéd tudni, mi vár rád, és elfogadsz némi jótanácsot is, akkor olvasd el a horoszkópodat és a hozzá tartozó karrier tippet!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az év eleje munkafronton nem indul éppenséggel zökkenőmentesen. Olyan feladatot kaphatsz, ami a lehető legtávolabb áll tőled, ezért a csillagok szerint új állás után nézel, talán már 2015 közepére sikerül a váltás. Itt az előrejelzések szerint teljesen ki tudsz majd teljesedni, így az utolsó negyedévben komoly sikerekre számíthatsz. Ez anyagi téren is jövedelmező lesz.

Karriertipp: Mindig legyen valami ami motivál, ez hajthat előre a továbbiakban.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a Bika csillagjegyben születtél, a kreativitásod kerül középpontba az új esztendőben. Kisebb elismerések folyamatosan érkeznek majd feléd, de igazán a nyár vége-ősz eleje lesz a bolygók szerint kiemelkedő karrier és pénzügyek terén is. Érdemes ebben az időszakban saját tervek megvalósításába is fogni, mert a csillagállás kedvező lesz.

Karriertipp: Ne hagyd, hogy a rosszindulatú kollégák elvegyék a kedvedet a munkától!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Keményen indul az új év a munkahelyeden, de szerencsére a Marstól elég bátorságot kapsz ahhoz, hogy vállald a kockázatokat is. Szerencséd lesz, április környékén kiderül, hogy megérte a nehezebb utat választani. Ezt követően egy kisebb mélypont következik a csillagok szerint, ekkor inkább próbálj a biztonságra törekedni. Ősztől több szakmai utazás is kilátásban van.

Karriertipp: Akkor tudod a főnököt a legjobban lenyűgözni, ha el mered mondani a saját véleményedet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az év eleje az ösztönös hozzáállás és az innovatív ötletek megvalósításával fog telni, így fontos, hogy kellő inspirációval rendelkezz. Az év közepére némi plusz munka is kopogtathat az ajtón, ami  a csillagok szerint a lehető legjobbkor talál meg, mert kisebb hullámvölgybe sodornak a kiadások. Novemberben és decemberben kritikus helyzetbe kerülhetsz, próbálj meg kitartani.

Karriertipp: A munkába fektetett energiát próbáld néha kissé lecspíni és a magánéletnek szentelni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

2015 legeleje az üzleti kapcsolatok ápolásával telik majd. Szerencsére mindig tudod, hogyan kell másokra jó benyomást tenni, így nem kizárt, hogy nyáron egy nagyobb üzlet megkötésével párhuzamosan az előléptetésed is aktuálissá válik. Innentől kezdve egészen az év végéig az új kihívások éltetnek majd, illetve az is, hogy másokat segíthetsz a szakmai tovább fejlődésükben.

Karriertipp: Próbálj meg olyan újdonságot csempészni a munkádba, amivel meglepetést szerezhetsz másoknak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kedvező lehetőségek várnak rád, nem kizárt, hogy május-június környékétől külföldön folytatod tovább az utadat. A kockázatot megéri vállalni, mert a szerencse kegyeltjeként ez sokszorosan térül majd meg neked. Összességében egész évben sikerekkel gazdagodhatsz, illetve anyagilag is némi pozitív változásra számíthatsz.

Karriertipp: Mindig készülj fel egy-egy eseményre, és mutass magabiztosságot, ez lesz a sikered titka!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Januárban és februárban kreativitásod csúcsán leszel a csillagok szerint, amit egy számodra új szakma alapjainak megteremtésével fogsz megünnepelni. Ez rengeteg munkával jár majd, sőt, valószínűleg az ősz beköszöntéig nem is megy majd minden simán. Viszont az év fennmaradó részében annál nagyobb sikereket érhetsz el az előrejelzések alapján.

Karriertipp: Fontos a munka, de ne hanyagold el a magánéletet sem. Teremts egyensúlyt a kettő között!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az első negyedévben a jóslások szerint több üzleti utat is megjárhatsz majd, melyek során gyümölcsöző kapcsolatokra tehetsz szert. A csillagok szerint nem kizárt, hogy ezek során egy új állásajánlattal is megtalálnak, sőt, az sincs kizárva, hogy külföldre szólít a karriered. Október környékén várható némi megbánás a változást illetően, de az év végi siker és pénz kárpótol minden rossz érzésért.

Karriertipp: A pletykálkodás akadályoz a kreatív gondolatok megteremtésében.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Március-április környékén felülmúlod saját magadat, olyan embereket nyerhetsz meg az előrejelzés szerint, akik segíthetnek a szakmai kiteljesedésedben. A csillagok szerint ez az időszak alkalmas lehet arra is, hogy válts, ha nem vagy elégedett a jelenlegi helyeddel. Az év második fele kemény munkát ígér, de a kollégáidnak köszönhetően nem várható különösebb elakadás.

Karriertipp: Merj dönteni és váltani, állj ki magadért minden helyzetben!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az év eleje sajnos az egódat tükrözi majd: ha nem tudsz leszállni a magas lóról, nem várhatsz semmilyen kedvességet a kollégák részéről. Március-április környékén kilátásban van egy nagyobb projekt, amely nagyban elősegíti a döntéshozatalt, hogy új állás után nézz. Valószínűleg csak ősszel találhatod meg a tökéletest, ami anyagi fellendülést is jelent majd.

Karriertipp: Kétszer is gondold meg, mit mondasz, illetve mi mellett érvelsz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nehéz döntést kell meghoznod az év elején, még az sem kizárt, hogy munkanélkülivé válsz. Ez az állapot azonban csak ideig-óráig tart, kisebb munkák után június környékén megtalálhatod álmaid állását, ahol külföldiekkel leszel szoros üzleti kapcsolatban. Sőt, az sem kizárt, hogy külföldön találod meg a számításaidat. Az év további részét is a karrierépítés határozza majd meg.

Karriertipp: A részletes munkaterv segíthet a határidők betartásában.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nagy kihívásokkal indul meg a 2015-ös év, sajnos semmi nem hullik majd egyszerűen az öledbe. Sőt, az elutasítással is szembe kell nézned. A csillagok azonban azt ígérik, hogy nyárra megváltozik a helyzet, ekkora tudod átértékelni, mi az, amit igazán fontosnak tartasz a szakmádban. November környékén egy riválist jósolnak a bolygók, akivel nem lesz egyszerű az év további része.

Karriertipp: Ha változtatni akarsz, ne félj az ismeretlentől!

Ezt is szeretjük