Karrierhoroszkóp 2017-re: sikereket és új lehetőségeket tartogat az év
A 2017-es esztendő a munka szempontjából ígéretes.

nagykep?cikkid=167941&kep=no-irodaban-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mert mindennap bejársz a munkahelyedre, és életed jelentős részét ott töltöd? Mert érvényesülni szeretnél, és elérni legalább olyan mértékű sikert, amely téged elégedetté tesz, mások felé pedig bizonyítja rátermettséged? Esetleg szeretnél feljebb és feljebb jutni a pozíciókban?

Bármiért is kattintottál a karrierhoroszkópra, egy biztos: megélhetésed, és ha van, családod megélhetése is függ attól, hogyan alakulnak a dolgok a munkában, így kíváncsiságod mindenképpen jogos. Olvasd el hát horoszkópod, és tudd meg, mit ígér 2017-re a karrierhoroszkóp.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Számíthatsz változásokra karrieredben. Ha nem szereted a munkád, akkor most jött el az ideje, hogy válts. Ha van egy régi, nagy álmod, akkor érdemes abban az irányban is gondolkodnod. Persze a bizonytalanért ne hagyd ott a biztost, de semmiképp se ragadj ott, ahol nem érzed jól magad. Ha nincs gondod munkahelyeddel, de álmod van, akkor sem rossz ötlet eljátszanod a gondolattal.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként a karrieredben sok új szakmai ismeretséget kötsz. Átlagos mindennapok és a fordulatos napok váltják egymást 2017-ben. Számodra az lesz a kihívás, hogy képessé válj megmondani a véleményed félelem nélkül. Lehet, hogy ez a feletteseid véleményével ellenkező lesz, de ki kell állnod magadért. Ha a kölcsönös tisztelet megadása mellett véleményt alkotsz, még értékelhetik is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

2017-ben jóval kevesebb stresszre számíthatsz a karriered terén, mint 2016-ban volt, minek köszönhetően mentális energiáid sokkal magasabb szinten működhetnek majd. Noha lesznek vontatottnak tűnő napok, mindeközben alapvetően jól haladsz majd feladataiddal. Az esztendő során bebizonyosodik rólad, milyen fontos láncszem is vagy munkahelyeden.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

2017-ben óvakodj attól, hogy túl nagy, egészségtelenül nagy jelentőséget tulajdoníts karrierednek, és mindeközben elfelejts élni. Ugyan lehet energiád látástól vakulásig melózni, de ne feledd, hogy az élet nem csak erről szól. Figyelj oda egészségedre és magánéletedre is. Ha nem így teszel, egy idő után azt érezheted majd, hogy valami nincs rendben, de nem találod az okát.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Sok dolgod lesz 2017-ben, és bizony, lesznek stresszes napok, de ezzel együtt sok új lehetőséged is, ami nagyon szerencsés, hiszen rajtad áll, merre kanyarodsz, utak sokasága áll előtted. Az esztendő során a főnököddel is változhat a kapcsolatod. Közelebbi, már-már baráti viszonyba kerülhettek. Ez részben a szorgalmas hozzáállásodnak is köszönhető.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként abszolút az az ember vagy, aki tudja, mi az, hogy kemény és áldozatos munka, és nem is riadsz vissza tőle. Ez most sem lesz másképpen. Év elején leszel különösen elfoglalt, és ahogy telik az idő, egyre enyhülnek a terheid. Lelkesedésed persze nem hagy alább, ami a számtalan új lehetőségnek is betudható, melyek fenntartják érdeklődésedet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

2017-ben sok új dolgot tanulsz majd a munkahelyeden, úgy elméletben, mint gyakorlatban. Az év során különösen azokban a pillanatokban brillírozol majd, amikor szükség van a gondolkodásra, a kreativitásra. Ügyességed elismerik. Fontos továbbá, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket 2017-ben: mindent, így a munkát illető kérdéseket is alaposan fontold meg.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként a 2017-es évben többet kell dolgoznod, mint a korábbiaknak, de ez nem marad majd visszhang nélkül. Részben a főnökeid, részben a kollégáid is elismerik, mennyire rátermett vagy, és sikert sikerre halmozol. Mindemellett nagyon sokat fejlődsz is majd. Figyelj oda, hogy a kiérdemelt felsőbb pozíciót vagy a jobb fizetést is megkapd, ne csak a szóbeli dicséretet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az esztendő során a munkád kicsit nagyobb összpontosítást igényel majd, mint eddig, de ne hagyd, hogy mindez stresszessé tegyen. Tartsd szem előtt, hogy egészséged a legfontosabb. Ugyan feszítettebb lehet a munkatempó, mindennel remekül megbirkózol. Ügyelj rá fokozottan, hogy a munkatársakkal jó kapcsolatot ápolj, a főnököddel pedig úgyszintén.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az esztendő során többször is aggodalmaskodsz amiatt, nehogy elveszítsd az állásod. Mindeközben remek munkaerőként állsz majd helyt, így kár túlstresszelned a dolgokat. Ráadásul remek ötleteid is lesznek, amiket főnököd nagyra értékel majd. Ne tartsd őket magadban. Ha ki mered őket mondani, egy nagyobb bónusz vagy előléptetés is kilátásba kerülhet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Bár az utóbbi években inkább az elegendőre hajtottál, 2017-ben felmerül a gondolat benned, hogy a jobbért hajts a munkahelyeden. Még lelkiismeretesebben, még kreatívabban végzed munkád, hogy az gyümölcsöző legyen, és vagy anyagilag, vagy karrieredben, esetleg mindkettőben tovább lépj. Ambícióid ebben az esztendőben jó eséllyel elérhetővé válnak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kapcsolatod a kollégáiddal nagyot fog fejlődni 2017-ben. Sokkal barátibbá válik viszonyotok, ami kellemesebbé teszi a munkanapokat, és a munkát is megkönnyíti, hiszen tudod, kire számíthatsz. Mindemellett tele leszel nagyszerű ötletekkel, ami hozzásegít, hogy pozíciódat megerősítsd a munkahelyeden, és kivívd a főnököd szimpátiáját.

Ezt is szeretjük