Karmikus kapcsolat fűz a párodhoz?
3 biztos jel, amelyből megtudhatod
A mindent elsöprő szerelem mellett gyakran kellemetlenebb dolgok is jelezik, hogy fontos feladatotok van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karmikus kapcsolatok általában erős érzelmekre épülnek. De nem csak akkor nevezhető karmikusnak a kapcsolat, ha ismerted a párodat előző életedben is. Lehet, hogy egy adott emberi helyzetet ismételsz addig, amíg nem törlesztetted lelki adósságodat.

Bárhogy is tekintünk rá, a karmikus kapcsolatok általában nem könnyűek. Sokkal gyakrabban viharosak vagy fájdalmasak, mint harmonikusak, és van egy olyan jellemzőjük, hogy bármennyi szenvedésnek is van kitéve valamelyik fél, képtelen véget vetni annak.

A karmikus kapcsolatban felmerülő nehézségek mind azt a célt szolgálják, hogy ráismerj egy-egy viselkedésmintára, ami egyébként észrevétlenül bújik meg személyiségedben. Épp ezért ahelyett, hogy hibáztatnád magadat vagy a másikat, törekedj arra, hogy felismerd, mi az, amit ismételsz.

Az egészen apró reakcióidat és a nagyobb mintákat is figyeld, ha például mindig elhagynak vagy megcsalnak! Keress egy másik szemszöget, melyből rálátsz az eseményekre, és próbálj néha belehelyezkedni a párod nézőpontjába is! Gondolj bele, hogy neki vélhetően ugyanúgy vannak karmikus törlesztőrészletei, mint neked! Az ő fejlődéséhez viszont épp te járulhatsz hozzá. Íme, a legfeltűnőbb jelek, melyek karmikus mintát sejtetnek.

Déjà vu

Ha előző életedben is ismerted a párodat, akkor az emlékezeted gyakran produkálhat déjà vu jelenségeket. Többször tapasztalhatsz furcsa, véletlen egybeeséseket, például gyakran futtok össze váratlanul. Már első találkozásotok alkalmával az a benyomásod támad, hogy jól ismered a férfit, noha ebben az életben talán akkor látod először. Lehet, hogy mindketten úgy érzitek, közös múlttal rendelkeztek. Esetleg gyakran fejezitek be egymás mondatait.

Olyan helyzetekben, beszélgetésekben vagy vitákban találhatod magad vele, melyek során úgy érzed, mintha forgatókönyv szerint cselekednél. Ehhez néha az a kísérteties érzés is tásul, hogy mintha megírt mondatokat olvasnál fel.

Zsigeri vonzalom

A zsigerinek nevezett vonzalom gyakran jelöl karmikus kapcsolatot. Gyakran épp azért van rá szükség erős érzésekre, mert józan ésszel nem biztos, hogy belemennél a viszonyra, melyről később kiderülhet, hogy sokkal több nehézséget tartogat, mint amennyi örömöt. Valamiért mégis megéri. Mert az elején úgy érezheted, megtaláltad a másik feledet, és örökké boldogok lesztek együtt.  Előbb-utóbb mégis kiderülhet, hogy ez nem teljesen így van.

Ezért vonzódhat az ember olyanokhoz, akikkel hosszú távon nem lesz boldog, mert elhagyják vagy kínozzák. Egy karmikus kapcsolatnak sem kell feltétlenül örökké tartania - ha elsajátítottátok a leckéket, melyeket egymásnak feladtatok, akkor elválnak útjaitok.

Játszmák

Lehet, hogy nem mindig ugyanazzal az emberrel találkozol, de mindig hasonló helyzetekben találod magad. Ezt úgy képzelheted el, hogy ha például előző életedben hajlamos voltál másokon uralkodni, most inkább alárendeled magad a párodnak, ha pedig elnyomtak, lehet, hogy uralkodni vágysz. 

A játszmák jellemzője, hogy mind a két fél a saját szerepét játssza, aminek talán nincs is tudatában. Ilyen lehet például a folyton zsörtölődő, mártírszerepre hajlamos nő, akinek mindig megvan a rosszfiú párja is, aki tűri a vádakat, akár jogosak, akár nem. De ilyen az is, ha valaki folyton a másikon vezeti le a dühét vagy a feszültségét. A játszmák megnyilvánulhatnak ártatlanabb és veszélyesebb szinten is. Az előbbiek talán apró szurkálódásokban merülnek ki, az utóbbiakhoz akár fizikai erőszak is társulhat.

Ezt is szeretjük