Tisztítsd meg a karmád, hogy pozitív irányba tereld az életed
4 egyszerű módszer
A rossz helyett vonzd be a jó dolgokat az életedbe!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztosan te is rosszul viseled, amikor sorozatosan rossz dolgok történnek veled, és semmihez nincs szerencséd. A pároddal való konfliktusok századszor is ugyanazon dolog miatt, vagy a munkahelyeden egy kollégáddal való örökös nézeteltérés nem a véletlen műve.

Karmikus nézetek szerint sokkal inkább az univerzumé, hiszen minden megpróbáltatást, amivel az ember találkozik élete során, az gördíti elé, mint leckét.

Az univerzum ugyanis tanítani próbál, és a különböző leckékkel annyiszor szembesít, ahányszor csak nem tanulod meg, miként kezeld őket helyesen.

A helyes cselekedetek nagyon fontosak, miután karmádat tetteid irányítják, egyfajta ok-okozat viszonyrendszerben. Bármi, amit teszel, befolyásolja azt, ami történik veled.

Karmádat időről időre meg kell tisztítanod, hogy a helyes út élesebben kirajzolódjon számodra, és a jó dolgokat vonzd az életedbe, ne pedig a rosszakat. Íme négy lépés, mely a karmatisztításban rendkívül lényeges.

Cselekedj másként!

Mivel tetteid befolyásolják azt, mi történik veled, minden helyzetben érdemes körültekintően döntened. Ismerd meg a szituációkat alaposan, gondold át a helyzetek jó és a rossz kimenetelét, és csak utána cselekedj.

Tudj meg többet a karmádról!

A karmának az asztrológusok szerint is több köze van életedhez, mint gondolnád. Nézd meg a videót!

Ha mindig ugyanúgy reagáltál eddig abban a visszatérő konfliktusban a pároddal, mondj legközelebb valami mást, fogalmazz más szavakkal, nézd más szemszögből a dolgot! Így, ha felismered a jó utat, megtanulod az univerzum által adott leckét, és felül tudsz emelkedni a problémán. Helyes cselekedeted jó irányba viszi majd előre az életed.

Légy hálás!

Vannak olyan napok, mikor semmi nem jön össze. Ilyenkor biztosan mondtad már, hogy mindez a rossz karmád eredménye. Vajon olyan is előfordult már, amikor hálát adtál valamiért? Nem csak a kellemetlen dolgokat kell felróni a karmának, hanem hálásnak kell lenni mindazért, ami jó történik veled. Ha öröm ér, ha váratlanul nagy szerencséd van, mondj köszönetet érte!

Tartsd szem előtt a céljaidat!

A karmikus látásmód szerint a tettek következményei a történések az életben, ezért bármit is teszel, mindig igyekezz úgy cselekedni, hogy az előre lendítsen eredeti szándékod felé! Gondolataid irányítják a cselekedeteidet, így akármi történik az életedben, azt mind egyedül te idézed elő. Szeretnél elérni valamit? Akkor gondolj arra, hogy ez sikerülhet, és cselekedj úgy, ahogyan elérheted az adott dolgot.

Vigyázz, mit mondasz!

A gondolatoknak és a mondatoknak ugyanúgy erejük van, mint a tetteknek. Ha félsz valamitől, ne mondogasd egyfolytában! Ha azt szajkózod, soha nem találsz munkát, soha nem lesz normális kapcsolatod, tényleg így is lesz. A mondatok sokszor önbeteljesítő jóslattá válnak a karmikus szemlélet szerint, ezért ismételgesd inkább, hogy tiéd lesz a legklasszabb állás, és álmaid pasija!

Igyekezz pozitívan gondolkodni, és cselekedni, így érheted el, hogy karmád jó irányba mozduljon el, és tetteid következménye, a karmád jó lehessen.

Ezt is szeretjük