Mikor születtél?
Karmikus feladatod a párkapcsolatban
Ha harmóniára vágysz a kapcsolatban, ismerd meg, miért kerültél bele.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden elem a saját energiáját viszi bele a párkapcsolatba. Míg a tűz a változatosságért felel, a föld az állandóságot biztosítja. Ha megismered karmikus feladatodat, nagyobb eséllyel kerülheted el a viszályokat és a kapcsolati problémákat.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Tűz elemed miatt elsősorban lendületet és szenvedélyt kell vinned kettőtök szerelmi viszonyába. A rád jellemző vállalkozó kedvvel és temperamentummal bármikor könnyedén felrázod kedvesed, egyúttal párkapcsolatodat is. Mindezek miatt melletted nem igazán lehet unatkozni, és viszonylag kevés esély van arra, hogy kapcsolatotok idő előtt ellaposodjon. Kettőtök viszonyában te felelsz az újdonságokért.

További feladatod a szerelemben, hogy szükség esetén bátorságot önts a társadba. Ez általában nem is esik túlságosan nehezedre, hiszen optimizmusodnak és lelkes természetednek köszönhetően kiválóan tudod őt motiválni. Ugyanakkor támogató szerepet is betöltesz a kapcsolatban: pillanatok alatt feldobod kedvesed hangulatát, ha az lusta, rest, pesszimista, vagy egyszerűen csak elhagyja magát.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Egyrészt olyan vagy a párkapcsolatban, mint egy tavaszi fuvallat, minek köszönhetően kötetlenséget és üde hangulatot lopsz kettőtök viszonyába. Nem hagyod, hogy a hétköznapi viták eluralkodjanak rajtatok, és belülről bomlasszák a kapcsolatotokat. Viszonylag könnyedén felülemelkedsz azokon a kisebb problémákon és nem túl komoly összezördüléseken, melyeket - bár nincs nagyobb jelentőségük - más elemek szülöttei gyakran felfújnak.

Veled ez nem fordulhat elő, és kedvesedet is arra biztatod, hogy ne csináljon bolhából elefántot. Másrészt intellektuális levegő elemed miatt érthetőséget is viszel a kapcsolatba. Karmikus feladatod, hogy éles elméddel már a viszony elején kielemzed a társad, annak élethelyzetét, és a későbbiekben szükség esetén értékes segítséget nyújthass neki a komolyabb problémák megoldásában.

Föld jegyek: Bika, Bak, Szűz

Karmikus feladatod a szilárdság és az állandóság biztosítása a kapcsolatban. Szerencsére ez általában nem is esik túlzottan nehezedre, azonban arra érdemes vigyáznod, hogy ne ess túlzásba: a spontaneitás maradjon része az életeteknek.

Elemednek köszönhetően elsősorban a biztonságot testesíted meg, minek köszönhetően nyugalmat, bizalmat és rutint viszel kettőtök viszonyába. Mindezek miatt gyakran fontos tartópillérré válsz a társad számára, és minden körülmények között nélkülözhetetlen támaszt nyújtasz neki.

Olykor földöntúli nyugalmat sugárzol magadból, mely nyugtatólag hat kedvesed felborzolt idegeire. Utánozhatatlan racionalitásodnak köszönhetően párodat akkor is visszahozod a tények világába, amikor ő már igen messze csatangolt a valóság birodalmától. Természetesen nem mindenki szereti ezt. Ami az egyiknek stabilitást és nyugalmat ad, az a másikat fojtogatja, és kifogja a szelet a vitorlájából. Épp ezért nem árt óvatosan bánnod ezzel a folytonos biztonságkereséssel.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rendeltetésed, hogy felelj a mozgásért, ugyanakkor mély érzéseket vigyél a szerelmi viszonyba. Sokszor az is megesik, hogy, bár te - legalábbis szavakkal - nem nyilvánítod ki érzéseidet, a másik emberben egy valóságos érzelmi vulkánt indítasz be.

Energiád, ösztöneid és viselkedésed mindig is erős hatással voltak a környezetedre, a párkapcsolatban pedig mindez még határozottabbá válik. Ennek köszönhetően gyakran felszabadítod a benne élő esetleg elfojtott érzéseket és indulatokat. Ezenkívül elemedből adódó, állandóan változó hangulatod a párkapcsolatodban is visszatükröződik. Bár kétségkívül színesíti a viszonyotokat, hogy ezer különböző arcodat mutatod meg a társadnak, ez nem veszélytelen.

Ami az egyik embert lenyűgözi, a másikat idegesíti, hiszen az ezer különböző arc ezer hangulatot is hordozhat. Olykor tehát nem árt kicsit kiszámíthatóbbnak lenned.

Cikkünk Hajo Banzhaf A négy elem az asztrológia
és a tarot tükrében című könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat és környezetedet. Az író képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan varázsolja az olvasó elé a négy ősi elemet. Mindegyik elemet igen részletesen írja le legfontosabb jellegzetességeik segítségével. A kultúrtörténeti bevezetőn, az alapkarakterek és a kevert típusok leírásán kívül egy gazdag kérdőívet is tartalmaz a könyv, melynek segítségével képet festhetsz önmagadról.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük