Miben ígér végre jót a karmád? Ezért érdemled meg a boldogságot
A boldogság megtalál, ha hű maradsz önmagadhoz, és követed az utat, amit a karma jelölt ki neked.

kert-no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az élet nem mindig könnyű, buktatók és akadályok teszik göröngyössé a boldogság felé vezető utat. Ha viszont a jóra törekszel, ezoterikus tanok szerint a karma megjutalmaz. 

Karmahoroszkópod rávezet, életed mely területén számíthatsz a jövőben pozitív fordulatra. Keresd ki csillagjegyed, és olvasd el a neked szóló leírást!

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként a személyiséged kibontakoztatására törekszel, ami gondolataidban és tetteidben egyaránt megnyilvánul. Elképzelhető, hogy ezt mindenkori környezeted nem feltétlenül veszi jó néven, mégis maradj hű önmagadhoz - persze legyél azért tekintettel másokra. Így kitörhetsz alárendelt helyzetedből, és irányítóként végre kamatoztathatod az olyan kiváló adottságaidat, mint a kezdeményezőképesség vagy a kreativitás.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként a magad csendes módján, végtelen türelemmel és kitartással haladsz a céljaid felé. Megeshet azonban, hogy az élet keresztülhúzza a számításaidat, és éppen a számodra oly fontos anyagi biztonságon esik csorba, alaposan megingatva az önmagadba vetett hitedet is. Ne csüggedj ilyenkor se, és bízz önmagadban és a világban - ha nem térsz le az utadról, hamarosan olyan szilárd egzisztenciád lehet, amit senki és semmi nem rengethet meg.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Különleges intellektuális beállítottságodnak köszönhetően képes vagy ugyanazt a dolgot több szemszögből is megvizsgálni, így olyan innovatív ötleteid támadhatnak, amilyenek senki másnak. Mindez azonban nem feltétlenül talál kedvező fogadtatásra - ami nem is meglepő, hiszen sokan ragaszkodnak a kiszámíthatóságot és ezáltal biztonságosságot jelentő rutinhoz. Ha azonban nem adod fel, biztosra veheted, hogy megérkezik a szakmai siker is - ami a jobb pozíció és a magasabb jövedelem mellett szélesebb körű elismertséget is jelent.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként meghatározó jegyed az ösztönösség. Emellett valószínűleg csendes és visszahúzódó is vagy, legalábbis látszólag: ritkán kezdeményezel, és szinte biztosan nem vágysz vezetői pozícióra. Ám legalább ennyire jellemez a szívósság is, így bármit is szeretnél, biztosan eléred majd - rácáfolva arra a tévhitre, hogy a Rák közege egyedül a család. Természetesen ugyanolyan jó anya vagy társ leszel továbbra is, de ezt jól össze tudod egyeztetni a hivatásoddal.

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nem véletlenül emlegetnek az állatöv királyaként - az égiek vezetői képességekkel áldottak meg. Egyszerre vagy határozott és higgadt, miközben a legösszetettebb problémákat is képes vagy egyetlen egészként tekinteni, és ennek megfelelő megoldást kidolgozni - ennek a megvalósítását viszont, legalábbis a részleteket illetően, inkább másra hagyod. Talán úgy érzed, ilyen adottságokkal és képességekkel nem igazán vagy a helyeden, ám a sors előbb-utóbb ezt is megadja: olyan pozícióba kerülsz, ami méltó hozzád, személyedet pedig megbecsülés és tisztelet övezi.

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A Szűz jegy szülötteként meglepő biztonsággal különbözteted meg az értékest az értéktelentől, a haszontalant a hasznostól. Racionális gondolkodású ember vagy, aki rendkívüli kitartással és alapossággal teszi a dolgát - legyen szó hivatásról, háztartásról vagy akár a mindennapi dolgok menedzseléséről. Megeshet azonban, hogy mindeközben a lelkiek kissé háttérbe szorulnak, holott valójában nagyon is mély érzésű vagy. Ám az égieknek köszönhetően előbb-utóbb megtalálod azt a közeget, melyben tökéletesen feloldódhatsz, és ami a szeretet mellett rendkívüli biztonságot is jelent majd számodra.

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként különösen nagy igényed van a harmóniára, ennek megfelelően pedig nem éppen erősséged az érdekérvényesítés, hiszen veled szinte képtelenség vitába bonyolódni, és véletlenül sem veszel részt különféle játszmákban. Ez azonban a legkevésbé sem hátrány, sőt: éppen annak köszönhetően, hogy kerülöd a konfrontációt, olyan kapcsolatrendszerre és baráti körre tehetsz szert, ami által végül megvalósulnak vágyaid - mind a hivatásodban, mind pedig a magánéletedben.

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Hatalmas belső energiákkal rendelkezel, így az anyagi világban szinte biztosan elérhetsz mindent, amit szeretnél. A magánéletedben azonban már nem feltétlenül ilyen jó a helyzet: elképzelhető, hogy emberi kapcsolataid nem a legjobban alakulnak, ami abból adódik, hogy nehezen kötsz kompromisszumot, és a szenvedélyesség sem áll tőled távol. Mivel a szíved valójában aranyból van, előbb-utóbb ezen a téren is megtalálod a boldogságot. Eljön az életedbe az, akire mindig is vágytál, ha pedig már kapcsolatban vagy családban élsz, kiforrják magukat az esetleges indulatok, és beköszönt a harmónia.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

A Nyilas jegy szülötteként lételemed a szabadság, ám gyakran úgy érezheted, gúzsba kötve kell táncolnod, legyen szó akár a munkahelyedről vagy egyszerűen csak a mindennapi életről. A karma mesterei azonban megjutalmaznak kitartásodért: előbb-utóbb rátalálsz arra a tevékenységre, mely tökéletes összhangban van a személyiségeddel, így nem korlátként éled majd meg, hanem ellenkezőleg: végre kitágul a horizont, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Az állatöv egyik legkitartóbb és legállhatatosabb jegye a tiéd, ám a rengeteg munkának jó ideig nem mutatkozhat igazi eredménye. Nem arról van szó, hogy a sors ne szeretne, inkább az előző életeid valamelyikéből hozhattad magaddal ezt a karmát - ám éppen szorgalmadnak köszönhetően sikerül majd megtisztítani még ebben az inkarnációdban, a hivatásbeli siker és az anyagi jó lét pedig akkor és onnan érkezik majd, szinte egyik percről a másikra, amikor és ahonnan a legkevésbé várnád.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Az állatöv legfüggetlenebb jegyeként hosszabb távon nehezedre esik megmaradni egy merev struktúrában, az alá- és fölérendeltségi viszonyokat pedig különösen rosszul viselheted. Ha elegendő mozgástered van, nagyszerű dolgokat vihetsz véghez. Ez is el fog érkezni az életedbe, akár egy testhezállóbb munkahely, akár szabadúszás, akár egy vállalkozás formájában. Végre a hivatásodban is önmagad lehetsz, ami egészen felszabadító érzés lesz számodra, és ilyen körülmények között valósággal brillírozol majd.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Halakként az állatöv egyik legmélyebben érző, egyben legsebezhetőbb jegyéhez tartozol. Nagy hasznát vehetnéd mind egyéni látásmódodnak, mind kiváló megérzéseidnek, de finoman szólva sem vagy excentrikus, így adottságaidat és képességeid nem, vagy nem teljes mértékben tudod kibontakoztatni. Ha megtanulsz hinni önmagadban, és saját magadból meríteni erőt, eljön a megbecsülés is, amit mindig is megérdemeltél volna. Ráadásul - kissé talán meglepő módon - ezzel párhuzamosan emberi kapcsolataid is kiteljesedhetnek - hiszen az emberek azt tisztelik igazán, aki önmagát is tiszteli.

 
Ezt is szeretjük