Mi lesz a kritikus probléma a kapcsolatotokban? A holdhoroszkóp elárulja
Ha nem tudod, mi a holdhoroszkópotok, segít a kalkulátorunk.

vita (2)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki ne számítson arra, hogy párkapcsolata teljesen zökkenőmentes lehet, hisz emberek vagyunk. Még a legnagyobb szerelem közepette is előfordulnak viták, problémás helyzetek, ám megfelelő figyelemmel és kommunikációval mindez áthidalható, és végül akár megerősítője is lehet a párkapcsolatnak.

A holdhoroszkóp az embert érzelmi oldaláról jellemzi, így párkapcsolati jóslásra kiválóan alkalmas alapot ad. A következőkben kiderítheted, párod és közted mi lehet majd az az ellentét, ami a legtöbb fejfájást okozza. Ha előre tudod, mire számíthattok, könnyebb lesz rá felkészülni.

Amennyiben nem ismered holdjegyeteket, használd ezt a kalkulátort, add meg születési dátumaitokat, majd olvass tovább!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Ha kezedben a két jegy, nem kell mást tenned, mint kikeresned a lenti listából a ti variációtokat. A probléma előrevetítése mellett egy-egy apró tanácsot is találsz, hogyan érdemes kezelnetek a helyzetet.

Mi lesz a kritikus probléma a kapcsolatotokban?

Kos-Kos - Két Kos kapcsolata kétesélyes, vagy harmonikus, vagy tarthatatlan. Konfliktusforrás lehet, hogy mindkettejük makacs és önfejű, így egyikük sem akar engedni. A kulcs a kompromisszumkészség.

Kos-Bika - A Kos spontaneitása a nyugalmat és állandóságot kereső Bikának sok lehet, de fordítva is igaz. Emellett a csökönyösség mindkét jegy negatívuma. Kicsit mindketten lépnetek kell egymás felé.

Kos-Ikrek - A Kos nem bírja a kritikát, az Ikrek pedig struccpolitikával kezeli a bajokat. Sok probléma maradhat kibeszéletlenül ezen okokból, ami elemészti a boldogságot. Többet és őszintén kell beszélni.

Kos-Rák - A Kos lobbanékonysága miatt gyakorta megbánthatja a sérülékeny Rákot, de a Rák érzékenysége is túlzás lehet a Kos szemében. A mondatok valódi céljának átgondolása és a tapintat segíthet.

Kos-Oroszlán - A Kos és az Oroszlán két magabiztos jegy. A kapcsolatban könnyen előjöhet a két dudás egy csárdában problémaköre. Figyelve rá, és nem elnyomva a másikat, működhet.

Kos-Szűz - A Kos spontán és kockázatvállaló, a Szűz terv szerint halad. Ez mindig hozhat összetűzéseket. Fontos egymásra tekintettel lenni, és mindkét félnek kicsit idomulni ebben egymás igényeihez.

Kos-Mérleg - A Kos tüzes és spontán, a Mérleg nyugodt és harmonikus. Kiválóan kiegészítheti egymást a két jegy, de el is vehetik egymás komfortérzetét, ha nincsenek tekintettel a másikra. Általában a Mérleg alkalmazkodóbb, de ez ne legyen mindig így!

Kos-Skorpió - A Kos és a Skorpió is tüzes, lobbanékony típus, így lesz jó pár helyzet, mikor egymásnak feszülnek. Szerencsére a köztük lévő perzselő szexualitás kicsit levesz az indulatokból. Az okos érvelés kulcsfontosságú náluk.

Kos-Nyilas - Spontaneitásuk összeköti őket, de a Kos nem viseli jól a kritikát, amit azonban a Nyilas néha nyersen ad elő. A hibákat sosem kell a szőnyeg alá söpörni, de figyelni kell a közlés módjára. A kritikát is meg kell tanulni elfogadni.

Kos-Bak - A Kos és a Bak is független, önálló típusok, ami szerencsés, de akár túl lazává is teheti a viszonyukat. Ha együtt képzelitek el a jövőt, Kosként és Bakként dolgozzatok sokat a kapcsolaton!

Kos-Vízöntő - Hasonlóképp a Kos-Bak pároshoz, ők ketten is függetlenségi vágyuk csapdájába eshetnek. Akár félrelépés is hozhat bajt, ha egy harmadik ráérez, a Vízöntőnek különlegesnek kell éreznie magát. A ragaszkodást érdemes építeni.

Kos-Halak - A Kos hirtelen haragúsága nem egyszer érintheti rosszul az érzékeny Halak jegyűt. Ha kapcsolatotokat tartósnak szeretnétek, Kosként odafigyelőbbnek, Halakként kevésbé sértődékenynek kell lennetek.

Bika-Bika - A két Bika vagy unatkozik együtt, vagy dőzsöl minden jóban. Ha előbbi, az hozhat bajt. Mindketten hajlamosak elkényelmesedni, ami egy hosszú kapcsolat végét is hozhatja. Tudatosan színt kell vinni a mindennapokba!

Bika-Ikrek -  A Bika állandóságra törekszik, így a kapcsolatot is mélyíteni, komolyabb alapokra helyezni vágyja. Az Ikrek ezzel szemben nehezen állapodik meg. Ez lehet konfliktusforrás. Ha a Bika nem erőltet, az Ikrek nem érzi kényszernek, és előbb határozhat.

Bika-Rák - Érzelmesek, gondoskodók, ami csodás párossá teszi őket, de szemben a Bika folyamatosságigényével, a Rák érzelmei néha kilengnek. A Bikának ezt nehéz megélni, a Rák érzelmei azonban, felismervén párja értékeit, újra harmóniába kerülnek.

Bika-Oroszlán - A Bika harmóniaszeretete és nyugalma az Oroszlán feltűnő viselkedésével furcsa kettőst alkot, ami remekül működhet, de rosszra is vezethet, ha a Bika túl csendes, az Oroszlán túl hangos a párja számára. Ezek adott vonások, esetükben nincs varázsrecept.

Bika-Szűz - A Bika állandóságigénye és a Szűz rendszerszerető, megbízható volta jó párosítás, de a Szűz munkaközpontúsága a Bika ragaszkodásával és nyugalomvágyával ellentétbe kerülhet. Bikaként lásd a párod céljait, Szűzként figyelj a Bikára!

Bika-Mérleg - Szuper páros, mert a Bika és a Mérleg is harmóniát, nyugalmat, békét akar. A Mérleg viszont nehezen fejezi ki érzelmeit, amiért a gondoskodó, szerető Bika azt érezheti, egyoldalú a törekvése. Mérlegként erre figyelj, Bikaként ne láss rémeket!

Bika-Skorpió - A Bika harmóniáját felborzolja a Skorpió szenvedélyessége és misztikuma, ami kétesélyes. Emellett a Skorpió féltő ragaszkodása a függetlenségéhez a biztonságérzetet igénylő Bika számára nehezen viselhető. A kulcs a kölcsönös megértés.

Bika-Nyilas - A Bika türelmes, ezért nehezen érti meg, amikor a Nyilas nyersen, a másik érzelmeit nem mindig figyelembe véve fogalmazza meg kritikáját. Bikaként párodat megismerve lásd meg mindig valódi szándékát, Nyilasként légy tekintettel párod érzelmeire!

Bika-Bak - A Bika örök gondoskodó, a Bak azonban büszke, és nem szívesen fogadja el a segítséget. Ez konfliktusforrás lehet. Ha ez a jegyetek pároddal, erős lehet a fizikai vonzalom. A Bika imádja a stílusos és kifinomult Bakot.

Bika-Vízöntő - Mindketten segítőkészek, mindketten elbűvölőek, de abban nehezen egyeznek meg, hogy a Bika rettentő ragaszkodó, míg a Vízöntő félti a szabadságát. Meg kell találni az egyensúlyt, az arany középutat.

Bika-Halak - A Bika két lábbal a földön áll, a Halak viszont álmodozó. Mindketten adnak egymásnak valamit, sőt, gondoskodóak, ezáltal jó párosnak mondhatók. Mégis, a Bika néha elrugaszkodottnak érzi Halak párját. Egymás felé mozdulva kicsit meglehet az egyensúly.

Ikrek-Ikrek - két humorbomba, így remekül szórakoznak együtt. Abba a hibába eshetnek ugyanakkor, hogy nem beszélik meg a gondokat. Mindketten struccpolitikát folytatnak. Ikrek párosként erre nagyon vigyázzatok, és ne féljetek elköteleződni sem!

Ikrek-Rák - az Ikrek sziporkázó, a Rák érzékeny. Az Ikrek sokszor nem veszi észre, hogy átlépte a bizonyos határt a Ráknál, de a Rák is hajlamos lelkére venni ártatlan vicceket. Ha előbb a szándékot vizsgáljátok, illetve meggondoljátok szavaitokat, működhet a dolog.

Ikrek-Oroszlán - Az Ikrek hajlamos az érzelmi ingadozásra, ami az Oroszlán büszkeségét sérti. Ez gyakori konfliktusforrás lehet. Az Ikrek humorral tudja az Oroszlánt kiengesztelni. Az Oroszlánnak meg kell próbálnia elviselni párja döntésképtelenségét. Nehéz, de lehetséges.

Ikrek-Szűz - Az Ikrek kissé nagyhangúnak tűnhet a Szűz mellett, aki viszont csendes és higgadt. Ők ketten vagy remekül kiegészítik egymást, vagy össze-össze kapnak egymás vérmérséklete miatt. Ha e jegyekhez tartoztok, próbáljatok toleranciát gyakorolni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ikrek-Mérleg - Az Ikrek fókuszában a nevetés, a Mérlegében a romantika van, így mindkettőből juthat elég a kapcsolatba. Amin mégis elcsúszhat, az a kommunikáció. Az Ikreknek a bajokról, a Mérlegnek érzelmeiről kell megtanulni beszélni.

Ikrek-Skorpió - Az Ikrek kíváncsiskodó, a Skorpió titokzatos. Ez rejtélyek elé állítja az Ikreket, ami számára izgalmas. A Skorpió viszont féltheti lelke benső zugait, ami vitaforrás. Az Ikreknek ismernie kell a határait, a Skorpiónak pedig nem félni közel engedni párját.

Ikrek-Nyilas - Könnyedségükben hasonlítanak. Amiben mégis konfliktusba kerülhetnek, az az, hogy az Ikrek kommunikálni szeretne, míg a Nyilas hajlamos csak elhadarni véleményét, és nem foglalkozni az ügyekkel tovább. Ebben kell összecsiszolódni.

Ikrek-Bak - Az Ikrek imádja a humort, a Bak viszont csak a kifinomult formáját. Néha nem érti az Ikrek vicceit, és ezen óriási viták is kerekedhetnek. Nem maga a humorérzék, hanem a félreértésekből adódó feszültség okozhat bajt. Ikrekként és Bakként erre figyeljetek!

Ikrek-Vízöntő - Az Ikrek zizegése, izgő-mozgósága, kíváncsisága és humora könnyen ellentétbe kerül a Vízöntő komolyságával. Ő lázadó természet, különleges és eredeti. Lehet, hogy épp ellentétekként vonzzátok be egymást, de figyeljetek egymás eltérő lelkivilágára!

Ikrek-Halak - Az Ikrek szellemes és sziporkázó, a Halak inkább álmodozó művészlélek. Az Ikrek arra tanítja a Halak jegyűt, hogyan engedjen fel, a Halak lelki mélységekbe vezeti az Ikreket. Konfliktus abból adódhat, ha nem 50-50% a tanúsított kíváncsiság, vagy erőltetésbe csap a dolog.

Rák-Rák - Szeretetben, gondoskodásban élnek együtt, mély lelki életet élnek. Ha Rák-Rák páros vagytok, a saját érdeketekben néha érdemes a túldramatizálást kiszorítanotok az életetekből. Gondolkodjatok néha könnyedebben!

Rák-Oroszlán - Az érzelmes Rák és a domináns, erős jellemű Oroszlán veszélyes páros, mivel az érzékenység és az irányítani akarás, figyelemvágy, illetve versenyző szellem találkozik. Ha nincs elnyomás, és a Rák csodálja, az Oroszlán védi párját, akkor lehet zökkenőmentes minden.

Rák-Szűz - A Rák biztonságot keres, amit a Szűz rendszerezése, higgadtsága, kötelességtudata és megbízhatósága meg is adhat. A mérték azonban fontos: konfliktusforrás lehet a túlszervezés, de a határozott Szűznek a lelkizés is sok lehet. Fontos az egyensúly!

Rák-Mérleg - Csodás páros a Rák és a Mérleg, mivel harmóniát, szeretetet, biztonságot keresnek. A Rák azonban nagyon szívére veheti, hogy a Mérleg hajlandó akár hazudni is a béke megőrzéséért. Ebből lehetnek konfliktusok. Az őszinteség a kulcsszó.

Rák-Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. Míg a Rák érzékeny, addig a Skorpió erős és szenvedélyes egyéniség. Ha ez a jegyetek, vitáitok abból adódhatnak, hogy a Skorpió túl erősen képviseli akaratát, illetve, hogy nem nyílik meg eléggé a Rák felé.

Rák-Nyilas - A Nyilas, szemben a Rákkal, megéli és bátran ki is nyilatkoztatja az érzelmeit. A Nyilas hajlamos érzelmeit elkendőzni még akár maga előtt is, mert számára így könnyebb. Ebből adódhatnak gondok, de sok beszélgetéssel minden rendben mehet.

Rák-Bak - A Rák kitárja szívét, a Bak inkább bezárja, nem engedi közel a másikat teljesen. Talán félelemből, talán intim szféráját védené, de sajnos ez vezethet némi konfliktushoz, ha a Rák számára ez nem fogadható el, vagy erőlteti, hogy a Bak megnyíljon.

Rák-Vízöntő -  A Halak finomsága találkozik a Vízöntő forradalmár lelkével - ez kétesélyes dolog. Jó lehet, ha a Rák csodálattal tekint a magát különlegesnek érző Vízöntőre. Baj akkor van, ha a Rák inkább visszahúzza a Vízöntőt, aki ekkor azonnal szabadulni akar.

Rák-Halak - A Halak művészjellem, akárcsak a Rák. A Halak ráadásul szomjazza a szeretetet, ezért is kiváló választás számára a szerető és gondoskodó Rák. A baj akkor jön, ha már kizárják a külvilágot, és másokra nem figyelnek. Mindenkinek kell a levegő!

Oroszlán-Oroszlán - Tipikusan a két dudás egy csárdában esete az Oroszlán-Oroszlán páros. Ha ti is azok vagytok, tapasztalhattad. Az Oroszlán figyelmet akar, és dominálni szeretne, ami egy másik Oroszlán mellett vitaforrás. A szerencse, hogy az erős jellem vonzó is számotokra.

Oroszlán-Szűz - Az ellentétek vonzzák egymást. Rátok ez igaz, ha Oroszlán-Szűz páros vagytok. A hangos Oroszlán és a csendes Szűz alapproblémája és egyúttal talán összetartó ereje is ez. Kétesélyes, hogyan sül el a dolog.

Oroszlán-Mérleg - Az Oroszlán drámai és feltűnő, a Mérleg harmóniát és nyugalmat keres. Nem mindig sikerül szinkronba hozni magukat egymással, ez jelentheti a kritikus problémát a kapcsolatukban.

Oroszlán-Skorpió - A mélyen érző, szenvedélyes Skorpió és a drámai, színpadias Oroszlán különös párost alkotnak. Akár egy olasz családban, a lendületes viták sem ritkák, gyakorlatilag bármiről legyen is szó. A legfontosabb, hogy mindig zárja békekötés a dolgot.

Oroszlán-Nyilas - Mindketten magabiztosak, erősek, dominánsak, ami számos kisebb-nagyobb ellentéthez vezethet. Bár az Oroszlánnak tetszik a Nyilas fellépése, a Nyilas szerint az Oroszlán erős akarata fojtó lehet csillapíthatatlan szabadságvágya miatt.

Oroszlán-Bak - Az Oroszlán dominanciája találkozik a Bak érzékenységével: akár egy ragadozó és prédája. Akkor működhet a dolog, ha ez a felállás mindkét félnek megfelel. Amint a Bak azt érzi, az Oroszlán sok, vagy utóbbi, hogy a Bak túl csendes, jönnek a bajok.

Oroszlán-Vízöntő - Az Oroszlán erős egyéniség, és domináns a kapcsolatban, a Vízöntő azonban híres a nagyfokú szabadságvágyáról és lázadó természetéről. Ha egyikőtök Vízöntő, nehezen viselheti néha az Oroszlán dominanciáját.

Oroszlán-Halak - A Halak kissé túlérzékeny az Oroszlánhoz képest, aki viszont erős, szenvedélyes, falkavezér típus, és nem feltétlenül fogja vissza magát, mikor megnyilvánul. Ha ezek a jegyeitek, akkor ez jelentheti nálatok a kritikus problémát.

Szűz-Szűz - Két Szűz együtt remek párost alkot, hiszen nagy egyetértésben vannak a mindennapok szervezett lebonyolítását illetően. Ha ez a jegyetek, akkor jön a gond, mikor másképp szerveznétek, mert mindketten a saját verziótokhoz ragaszkodtok.

Szűz-Mérleg - csendességük és harmóniaszeretetük párhuzamban van, ám az nem, hogy a Szűz elemezgető, kibeszélné a problémákat, a Mérleg pedig magába zárja, nehezen önti szavakba azokat. Ez hozhat ellentéteket a kapcsolatban.

Szűz-Skorpió - Míg a Szűz gyakorlatias, a Skorpió álmodozóbb, lélekközpontúbb, intenzívebben érző ember. Ez okozhat némi ellentétet, de ha mindketten tesztek egymás felé lépést, akkor áthidalható a probléma.

Szűz-Nyilas - A Szűz tervez és rendszerez, a Nyilas spontán, és nem szereti a kötöttségeket. Ez az alapvető eltérés kettejük közt, de a mély érzelmek hidat építhetnek: ha figyeltek egymás igényeire, megoldhatók a mindennapok zökkenőmentesen.

Szűz-Bak - Míg a Szűz szereti keretek és szabályok közé helyezni a dolgokat, a Bak nem. A Bak háta közepére sem kívánja a szigorú szabályokat. Ez szülhet konfliktusokat, de ha igazodtok egymás elképzeléseihez, akkor nem lesz végzetes gond belőle.

Szűz-Vízöntő - Komolyságot és lazaságot tanítotok egymásnak. A Szűz kontroll alatt tartana mindent, a Vízöntő viszont nem tudja elképzelni, hogy korlátok közt éljen. A Szűznek erre oda kell figyelnie, de a Vízöntőnek is be kell látnia a Szűz jó szándékát, máskülönben viták adódhatnak.

Szűz-Halak - A Szűz inkább racionális és gyakorlatias, a Halak álmodozóbb, elrugaszkodottabb. Ha ezt sikerül egyensúlyba hozni, akkor lehettek boldogok. Ha nem, akkor egyikőtök elnyomva érezheti magát, ami gondokhoz vezethet.

Mérleg-Mérleg - Romantikahegyek és harmónia ígérkezik a kapcsolatban, melyre azonban árnyékot vet, hogy a kapcsolatot túl akarjátok idealizálni. A probléma ugyanúgy lehet része ennek, ne féljetek tőle! Nem kell letagadni azok létezését, és merni kell kibeszélni őket.

Mérleg-Skorpió - A Skorpió szenvedélyessége és a Mérleg romantikussága regénybe illő kapcsolatot ígér. Amiből gond lehet, az a kapcsolat kommunikáció része. A Mérleg nehezen fogalmazza meg gondjait, a Skorpió pedig érzelmeit tartja magában. Ezen kell csiszolni.

Mérleg-Nyilas - A Mérleg romantikusabb a Nyilasnál, aki számára a túlzott érzelmesség olykor nehézkes és korlátozó. Ezen a ponton néha elcsúsznak egymás mellett, és sajnos lehetnek viták. Ezekkel a jegyekkel te és párod mindig kommunikáljátok a vágyaitokat!

Mérleg-Bak - A Bak ragaszkodik az őszinteséghez, a Mérleg azonban nem fél elkendőzni az igazságot, vagy épp hazudni. Ennek oka, hogy a Mérleg nagyon szeretne megfelelni, és fél a negatív következményektől. A Bak feladata bátorítani a Mérleget.

Mérleg-Vízöntő - Kettejük közül a Vízöntő az erősebb egyéniség. Lázadó természete ellentétben áll a Mérleg higgadtságával. A Vízöntő őrültségre, a Mérleg a nyugalom szeretetére tanítja a párját. Konfliktus abból adódhat, hogy korlátozva vagy erőltetve érzik magukat.

Mérleg-Halak - A Mérleg számára, aki nehezen fejezi ki érzelmeit, csodálatra méltó a művészlélek Halak, aki viszont gond nélkül kiadja, ami a szívében van. Ellentétet az szülhet, hogy mindketten hajlamosak néha befelé fordulni, és időszakosan elszigetelődnek.

Skorpió-Skorpió - Ha láttál már viharosan villámló égboltot, akkor tekinthetsz rá két Skorpió kapcsolatának illusztrációjaként. Elképesztően szenvedélyes, érzelmes, mindeközben vitákkal tarkított. Izgalmas, de szívet-lelket próbáló kapcsolat az övék.

Skorpió-Nyilas - A szenvedélyes Skorpió és az érzelmeket gyakorta kirekesztő Nyilas emocionálisan másképp működik kicsit, de mindketten a függetlenség szerelmesei. Ami mégis problémát jelenthet, az az, ha túlságosan is lazára veszitek a köteléket.

Skorpió-Bak - A Skorpió szenvedélyessége ellentétben áll a Bak nyugalmával, ami örök feszültségforrás lehet. E jegyekkel akkor kerülhettek összhangba, ha mindketten nyitottan álltok a másikhoz, és nem féltek kimozdulni komfortzónátokból.

Skorpió-Vízöntő - A Skorpió szenvedélyessége tetszik a lázadó, forradalmár lelkű Vízöntőnek. Problémát az okozhat, hogy a Skorpió szereti megtartani magának legbensőbb érzelmeit, ahogyan a Vízöntő is gyakran zárja sajátjait magába.

Skorpió-Halak - A Skorpió tüzessége az érzékeny Halak számára veszélyes terepet jelent. Előfordul, hogy a Skorpió hevességével átlépi a Halaknál a határt, de a Halak szenzitív lelke is bajos lehet a Skorpió szemében. A Halak lelki erősödése, a Skorpió odafigyelése segít.

Nyilas-Nyilas - két Nyilas sosem korlátozza egymást a szabadságában, ami ideális, ám az érzelmek kifejezése terén adódnak gondok. A Nyilas ugyanis néha nem engedi felszínre törni érzelmeit, az elfojtás pedig lassú méreg.

Nyilas-Bak - A Bak kötelességtudó, a Nyilas nem szereti a kötöttségeket. Ez az alapvető eltérés kettőtök közt, ha e jegyek szülöttei vagytok. Mindkettőtöknek kell egy kicsit mozdulni a másik elképzelései felé, ha szeretnétek egyensúlyba kerülni.

Nyilas-Vízöntő - Szabadságvágyukban, függetlenségükben szinkronban vannak egymással, de sajnos ez a szabadság a ragaszkodás és az intimitás rovására mehet. Nagyon fontos erre odafigyelni a kapcsolatban.

Nyilas-Halak - A Nyilas nem szereti a kötöttségeket, a korlátokat, és a Halak biztonság iránti vágya miatt éppen korlátok között érezheti magát. Óvakodni kell ettől, ám fontos, hogy a pár mindig beszélje meg, mit miért kér vagy tesz.

Bak-Bak - a nyugalom megtestesítői együtt, ám a Bak-Bak páros számára nehézséget okoz a konfliktusmegoldás. Ha ilyen felállásban vagytok, tudhatod, egyikőtök sem enged könnyen. Ebben kell összecsiszolódnotok a hosszú távú boldogságért.

Bak-Vízöntő - A Bak ragaszkodik a szabályokhoz, a Vízöntő épp át akarja törni a gátakat. Ez a központi konfliktusforrás a kapcsolatban. Másak lehetnek az elképzelések arról is, mit szabad és mit nem egy kapcsolatban. A kulcs egymás igényeinek a felmérése.

Bak-Halak - A Halak érzékenységéhez remekül passzol a Bak nyugalma, ám a Bak sokkal nehezebben fejezi ki önmagát és érzelmeit, mint a Halak. Ebből adódhatnak galibák. Ha Bak-Halak páros vagytok, érdemes minél többet beszélgetnetek.

Vízöntő-Vízöntő - Vízöntő a Vízöntővel olyan, akár két forradalmár. Mindent másképp, mindent, ami tilos elven működne. A kalandos kapcsolatba az az egy rondít bele, hogy egyikük sem bírja, ha szabadsága csorbul, ami megcsalásveszélyt, oxigénhiányt okozhat.

Vízöntő-Halak - A Vízöntő eredetisége rabul ejti a művészlélek Halakat, de fordítva is így van ez. Mivel azonban mindketten erős egyéniségek, nem zökkenőmentes a kapcsolat. Sokat kell fejleszteni a kommunikációt, és törekedni kell megérteni egymást.

Halak-Halak - Két Halak két álmodozó - csodás, magasröptű beszélgetések ígérkeznek, de van egyfajta kettősség e téren a kapcsolatban. Ha Halakkal vagy Halakként, tudhatod, mindketten hajlamosak vagytok befordulni. Ezt próbáljátok kerülni!

Ezt is szeretjük