Így lépj kapcsolatba az őrangyaloddal: 4 lépés mindössze
Ha szeretnéd, te is megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik hisznek az angyalok létezésében, mások azonban nem, ami érthető, hiszen látni nem lehet őket, még ha véltek is már felfedezni angyalszerű alakokat vagy különös jelenségeket az égen.

Az őrangyalok esete azonban különleges. Ők, bár nem láthatóak, tetteikkel, védelmükkel bizonyíthatják jelenlétüket, például ha az ember csodával határos módon megmenekül egy balesetben, vagy éppen elkerüli a bajt. Miután ilyen közel vannak, és jelen vannak a mindennapok során, sokakban felmerül a vágy, hogy felvegyék a kapcsolatot saját őrangyalukkal, beszéljenek vele, tanácsot kérjenek - ez pedig ezoterikus nézetek szerint nem is lehetetlen.

Ha te is szeretnéd felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal, mutatunk egy lehetséges módszert. Kövesd a következő négylépéses útmutatót, aminek segítségével sikerülhet.

Kapcsolatfelvétel az őrangyallal

1. Helyezkedj el kényelmesen a lakás egy csendes, nyugalmas pontján, és pihenj kicsit, megpróbálva kirekeszteni a külvilágot, a stresszt, a problémákat gondolataidból. Próbálj meditálni, képzeld magad egy békés, boldog helyre, és lélegezz mélyeket.

2. Ha gondolatban eljutottál arra a boldog helyre, akkor köszöntsd az angyalod, majd köszönd meg neki a védelmet, amit neked nyújt.

3. Ezután folytasd a beszélgetést, légy barátságos, és nyitott arra, hogy megismerd őt. Alakja kirajzolódhat gondolataidban. Mondd el neki, mi a kapcsolatfelvételed célja.

4. Ha úgy érzed, elég a beszélgetésből, ne felejts el elköszönni az őrangyalodtól, és mondd neki, hogy hamarosan újra beszéltek majd. Neked kell majd akkor is kezdeményezned.

Ha nem sikerül

Amennyiben nem sikerül felvenned a kapcsolatot az őrangyaloddal, több ok is állhat a háttérben. Lehet, hogy valahol mélyen nem hiszel eléggé abban, hogy melletted van, vagy hogy kommunikálhatsz vele. Erre pedig elengedhetetlenül szükség van. Az is előfordulhat, hogy nem tudod a gondolataidat megtisztítani a stressztől, és ellazulni, ami szintén lehet akadály.

Akármi is áll a sikertelen próbálkozás hátterében, ne add fel a reményt, hogy ez később még sikerülhet. Ha legközelebb is kedvet érzel hozzá, próbáld meg újra, és figyeld az őrangyalod jelenlétére utaló jeleket, hiszen az nap mint nap biztonságérzetet adhat.

Ezt is szeretjük