Kaland lesz, vagy társ?

Nézd meg a férfi kezét!

Kezdesz beleszeretni a pasiba, de nem tudod, kitartó típussal van-e dolgod, vagy inkább olajra lépő fajtával?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki szerint a puding próbája az evés: csak az idő a megmondhatója, hogy a kapcsolat működni fog-e, vagy sem. Ha nem vagy türelmes típus, és szeretnél a jövőbe látni, a tenyérjóslás szolgálhat számodra némi előzetes információval. Vess egy pillantást a férfi kezére, és derítsd ki, hogy mire is számíthatsz!

A kéz alakja és tapintása

Az első és legfontosabb a férfi kezének alakja, tapintása. Először tehát vizsgáld meg kézformáját. Ha tartós kapcsolatban bízol, és a férfi Föld típusú kézzel - négyszögletes tenyérrel, viszonylag rövid ujjakkal - rendelkezik, szerencséd van. Ez a pasi ugyanis gyakorlatias, megbízható és szilárd jellemű. Nem unja el magát egyhamar melletted, hogy aztán másfelé kezdjen tekintgetni.

A Föld-kéz tulajdonosa szereti a megszokott dolgokat és a kényelmet, tehát temperamentuma kimondottan kedvező a hosszú távú kapcsolat szempontjából. Képes keményen megdolgozni azért, hogy a már meglévőt megtartsa.

Ha kedvesed Tűz-, Víz- vagy Levegő-kézzel rendelkezik, akkor sem kell megijedned, de biztos, hogy a Föld típusú kéz gazdájára építhetsz a legkönnyebben.

Ezután vizsgáld meg kezének tapintását is. Ha puha, mégis ruganyos, az érzékenységet és megértést sugall. Azt jelzi, kész figyelmet szentelni a másik fél érzéseinek, az ilyen férfi képes az együttérzésre, és érdekében áll, hogy egészséges, tartós párkapcsolatban éljen.

Házasságvonalak

A házasságvonalak a tenyér külső élénél, a Merkúr-ujj - vagyis a kisujj - alatt találhatók, és a kiemelkedő fontosságú párkapcsolatokat jelzik. Ha a férfinak egy vagy két ilyen jegye van, tartós kapcsolatra számíthatsz, mivel a jól kivehető házasságvonalak mindig mély érzelmi kötődésre utalnak. Ezzel szemben az egymás után sorakozó halvány vonalak csak komolytalan viszonyokat prognosztizálnak.

Miről árulkodik a szívvonal?

A szívvonalat érdemes figyelmesen megnézni, mivel ebből tudhatod meg, hogy a férfi milyen formában ad hangot érzelmeinek, és milyen típusú kapcsolatra vágyik. A kielégítő, hosszú távú kapcsolat utáni vágy széles ívet leíró szívvonalban nyilvánul meg - jó eséllyel a pasi mindkét kezén látható ez a minta. Minél nagyobb a szívvonal görbülete, annál nagyobb a valószínűsége, hogy képes őszintén kifejezni az érzéseit.

Figyeld meg, akadnak-e kisebb vonalak, melyek a szívvonalról elágaznak. Ezek jó jelek, ugyanis azt mutatják, hogy a férfi kapcsolatai érzelmekkel telítettek. Ha a leágazás a szívvonaltól az Apolló-domb - gyűrűsujj alatti párna - felé vezet, boldog párkapcsolatot jelez.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Az sem mindegy, hogy hol és hogyan ér véget a szívvonal. Ha felfut a Jupiter-dombra - vagyis a mutatóujj alatti párnára -, és a kéz belső élén ér véget, a férfi rendkívül féltékeny természetű, amivel még sok fejfájást okozhat neked. Ha azonban a vonal legyezőszerűen terül szét a Jupiter-dombon, a kéz tulajdonosa ragaszkodó, melegszívű ember - vagyis ideális társ.

Egy másik jel, mely bizakodásra adhat okot, az, ha a szívvonal villában végződik, és egyik ága a Jupiter-dombon, a másik a Jupiter- és a Szaturnusz-ujj - vagyis a mutató- és a középső ujj - között ér véget. Ha ezt a vonalat látod a pasi tenyerén, számíthatsz rá, hogy jó természetű férfival van dolgod, akivel nem kell sok konfliktushelyzetet megélned a jövőben.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük