Júniusi szerelmi horoszkóp - Most jöhet el a várva várt fordulat
A nyár első hónapjában felpezsdülnek az érzelmek.

kagylok-kotelsziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre itt a nyár, az év legszenvedélyesebb, legpezsgőbb évszaka, mely nemcsak a ragyogó napsütéstől ígérkezik olyan forrónak, de a szerelemtől is, mely most sokakat rabul ejthet.

A júniust szeretni fogjuk, minden kicsit elmozdulhat pozitív irányba. A szinglik és a párok egyaránt élvezhetik a könnyedséget, a szabadságot és az érzelmi élet gördülékenységét.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Szingliként már június elején érezheted, hogy ez a te évszakod lesz. Tele vagy energiával, és szexinek érzed magad - nem is ok nélkül! Bizony, ezt a férfiak is észre fogják venni, és a június több kalandos ismerkedést hoz. Ha párban vagy, párod nem győzi csodálni a nőt, aki vagy, és ez a tökéletes harmóniának köszönhető, ami benned uralkodik. A nyári napfény egészen feltölt, a szabadságérzet pedig a munkanapok ellenére is uralkodó a lelkedben, ami a kapcsolatodra is pozitívan hat.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Mint egy kitartó futó a véghajrában, szinte látod magad előtt a célt: szingliként egy új kapcsolat közelségét súghatja a hatodik érzéked. Nem téved! Júniusban minden bizonnyal utadba sodor valakit a sors, akit hosszú ideje vártál. Ha párban vagy, kedveseddel gyakorta szóba kerülhet a közös jövőtök. Tökéletesen láthatjátok az utatokat, ami jobbnál jobb beszélgetésekben nyilvánul meg. Elképzeléseitek egy irányba mutathatnak.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként humorod és mosolyod a legfőbb vonzerőd a hónapban. Júniusban olyasvalakit ismersz meg szingliként, akivel első pillanattól fogva közös hullámhosszon lesztek. Ez ígéretes, de érdemes mielőbb randiznotok. Pároddal a közös nyári programok megbeszélése izgalmas témát ad egész hónapban. Ötletgazdagságotok annak is ékes bizonyítéka, hogy érzelmileg minden rendben. Összezördülés nem is igazán várható.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként te leszel az a nő, aki után minden különösebb cicoma vagy gondosan megválasztott ruha nélkül is megfordulnak a férfiak. Az, hogy árad belőled a nőiesség és csábítás, főleg szingliként lesz előnyödre, hiszen egy tüzes flört találhat meg a hónapban. Párod kissé féltékeny lehet a rád tapadó férfiszemektől, de mindeközben büszke is. Az, hogy a kedélyek lecsillapodjanak, azon múlik, hogy meg tudod-e őt nyugtatni. Ha tetszik, hogy félt, az olaj lehet a tűzre. Inkább a szerelmében fürödj, ne a féltékenységében!

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha nincs párod, Oroszlánként egy régi szerelmed felbukkanása kavarhatja fel az állóvizet érzelmi életedben. A június az a hónap lesz, amikor is számot vetsz magaddal, illetve azzal, amit esetleg még iránta érzel. Most minden letisztul, ami harmóniát hoz. Pároddal egyikőtök volt kedvese miatt lehet egy komolyabb beszélgetés, de az érzelmeitekre ez abszolút jó hatást gyakorol. Közelebb visz titeket. Mindemellett nagyszerű utazás vagy kirándulás is ígérkezik számotokra. 

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szingliként júniusban nagyon élvezed majd a szabadságot, és csak a hó vége felé ébred fel igazán arra a vágyad, hogy valakivel közösen éld meg a nyarat. Siettetni semmit sem érdemes, hiszen Cupido általában csak akkor lő, ha látja, egyedül is jól vagy. Párban vagy? Irigylésre méltó lesz a júniusotok mind a programok, mind az érzelmek, mind a vonzalom tekintetében. Rengeteg alkalmatok nyílik kettesben élvezni a nyári napsütést és egymás társaságát.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha nincs párod, de már készen állnál rá, hogy legyen, akkor júniusban mindenképpen érdemes lenne adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. Most abban lehet sikered, de azt is segít magadban tisztázni, hogy kire is vágysz. Persze, kimozdulnod is minél gyakrabban érdemes, hiszen azzal erősen nőnek esélyeid. Ha párban vagy, júniusban már-már túl sok is lesz a programotok. A családi és egyéb események mellett azonban teremtsetek időt kettesben lenni is.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szingliként a munka és a különféle programok erősen lekötnek júniusban, így a szerelem keresésére aligha jut energiád. Cupido csak erre a pillanatra várt: a leglehetetlenebb pillanatban elérkezhet a perc, amikor nagyot dobban a szíved. Ha párban vagy, kicsivel kevesebb időtök lesz egymásra júniusban, de ezek a kettesben töltött órák mindig tartalmasan és mámorosan telnek. A programok, melyekre hivatalosak vagytok, lendületes júniust ígérnek.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse kelti fel az érdeklődésed júniusban. Bár eleinte pironkodsz elmondani, de érdemes: némi nyomozás után kiderülhet, hogy lesz-e esélyetek megismerkedni. A dolog mindenképpen megér egy próbát. Ha párban vagy, egy nagyszerű utazás vagy közös kiruccanás visz színt és örömöt a júniusotokba. A közösen megélt élmények még közelebb visznek titeket, és további tervek szövögetéséhez adnak ihletet.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szingliként munkád kapcsán vagy munkahelyed közvetlen közelében ismersz meg valakit, akibe jó eséllyel első látásra beleszeretsz. A nyári hangulat még tovább fokozza a benned ébredő érzelmeket, és akár kezdeményezésre is sarkallhat. Ha párban vagy, a kimondottan nyári programlehetőségek számos olyan emlékkel ajándékoznak meg titeket júniusban, amit még akár évek múlva is emlegetni fogtok. Most vízparton érezhetitek a legjobban magatokat.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Amennyiben nincs párod, egyik barátnőd ismerőse szemet vet rád júniusban. Amint összeszedi bátorságát, bizonyosan kezdeményezni is fog. Kisugárzásod, különleges lényed az, ami megfogja. Ez utóbbi a kapcsolatodra is érezhetően jótékony hatással lesz. Környezetetek nem győzi majd csodálni a köztetek lévő harmóniát. Most a kommunikáció rendkívül jól működhet, érdemes átbeszélnetek lezáratlan kérdéseket, korábbi vitába fulladt dolgokat.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szingli Halakként egy olyan férfi felől tapasztalsz közeledést júniusban, akitől erre nem számítanál. A dolog azonban maximálisan rendben van, és magad is megláthatod az illetőben a lehetséges párjelöltet. Ha találkára hív, tegyél egy próbát, milyen vele randihelyzetben beszélgetni. Párban vagy? A szexuális energiák, a vonzalom a tetőfokára hág köztetek júniusban. A hónap másik fénypontja egy emlékezetes kiruccanás lesz, ami nemcsak felüdít, de plusz romantikát is lop kapcsolatotokba.

Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük