Júliusi szerelmi horoszkóp: szenvedélyes, forró hónap elé nézünk
A július szenvedélyt, flörtöt és új szerelmeket tartogat.

dinnye-szivek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legforróbb hónap minden értelemben a július, ez vitathatatlan. Nem lesz ez idén sem másként: a havi szerelmi horoszkóp csupa izgalmas, eseményekben, flörtben, pozitív változásokban gazdag napot ígér a következőkben.

Párban élők és szinglik se lepődjenek meg, ha a levegő eszeveszettül vibrálni kezd: ez a hónap komoly fordulatot hozhat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha kapcsolatban vagy, párod szinte a tenyerén hordoz júliusban. Vonzerőd ugyanis a tetőfokára hág, és ennek nem tud - nem is akar - ellenállni. Turbékoló galambokként mindenki titeket irigyel. Ha nincs párod, tanulságos lesz a hónap, ugyanis egy nagyon helyes, de belül üres illető tetszhet meg. Amikor ez megfogalmazódik, Cupido azonnal nyiláért nyúl, és olyannal hoz össze, akinek a szíve is helyén van.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha párkapcsolatban élsz, egy bizonyos harmadik miatt kissé felborzolódnak a kedélyek júliusban. Szerelmetek azonban, mint mindent, ezt is játszi könnyedséggel átvészeli. Izgalmas, érzelemgazdag hónapotok lesz. Ha nem vagy párban, kezdd szokni a gondolatot, hogy az egyedüllétnek lassan vége lesz. A nagy szerelem már itt várakozik egy karnyújtásnyira. Annyi kell csupán, hogy nyitott légy, és merd kimutatni a vonzalmad.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pároddal nosztalgikus lehet a júliusotok. Régi emlékek helyett azonban ideje újakat szerezni! Legyetek spontának, csináljatok olyasmiket, ami mindkettőtök számára új. Az érzelmi háttér megvan, sőt! Noha a nyár sok lehetőséget ad új embereket megismerni, könnyen lehet, hogy esetedben mégis az online ismerkedés hoz majd sikert. Szingliként adj egy esélyt ennek is, amellett, hogy sokszor kimozdulsz.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha párban vagy, a programok tengeréből talán ki sem láttok júliusban. Arra azért figyeljetek, hogy kettesben is legyetek, hogy közösen, zavartalanul is megélhessétek a boldogságot, amit a szerelmetek ad nektek. Ha nincs párod, szuper programok várnak júliusban, melyek közül több is alkalmat ad az ismerkedésre. Járj nyitott szemmel, mert most szembejöhet a nagy ő. Egy mosoly, és el is indulhat a történetetek.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha párban vagy, júliusban különösen felforrósodik köztetek a levegő. Talán ki sem tennétek a lábatokat a lakásból, azon belül is a hálóból, de ne feledjétek, a nyár sok-sok élménnyel vár titeket. Nincs párod? Egy ártatlannak induló flörtből vad lángok csapnak fel júliusban. Valamiféle akadály mégis felmerülhet - például a távolság vagy egy múltatokkal összefüggő dolog. Akármi is az, ketten meg tudjátok oldani.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Pároddal lehet egy-egy apró vitád, ami csak arra mutat rá, hogy a szokásaitokat még inkább össze kell hangolni. Szerencsére minden kérdés egy kalapácsütés lesz, mely kiegyenesíti az egyenetlenségeket. Szingli vagy? A hó során át kell gondolnod, mit is keresel, kire is vágysz. Mivel lételemed a rend és egyértelműség, ennek nagy szükségét érzed. A kérdés ébresztője két merőben más férfi iránti vonzalmad lesz.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki, aki fékezhetetlen szimpátiával van feléd, okoz némi fejfájást a párodnak júliusban. Bár számodra imponáló lehet a két férfi irántad érzett vonzalma, kedvesed aggodalmát inkább csillapítsd, ne tápláld. A hódoló szingliként azonban könnyen lehet, hogy zöld utat kap nálad, hiszen szinte szomjazod a szerelmet. Azért csak vigyázz: döntésed hozd észérvek szerint, megfontoltan, ahogy mindig.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kíváncsiság ébred benned párod múltja iránt. Kérdéseidet ne tartsd magadban. Minél őszintébbek és nyitottabbak vagytok, annál jobb. A komoly beszélgetéseket csak a szenvedélyességetek töri meg, méghozzá igen gyakran. Ha nincs párod, valakinek, akinek a hónap során mutat be egy közös ismerősötök, azonnal megtetszel. A gondolkodásod, megnyilvánulásaid, lelkületed számára vonzóbb nem is lehetne. Jó eséllyel randira is hív.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Párban egy fontos döntés ideje érkezik el júliusban. Még a szokásosnál is gördülékenyebben megy ennek az átbeszélése, ami újfent bizonyítja, milyen szuper páros vagytok. Egy közös utazás az érzelmeiteket is felfokozza. Ha nincs párod, kisebb kaland ígérkezik hó elején a munkád vonatkozásában, de a hó második fele tartogatja az igazi lángot: valaki olyannyira megragad, mint eddig soha senki más. Ő lehet a nagy ő?

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha párban vagy, izgalmas és színes programok, kiruccanások, sőt, akár utazás is ígérkezik a számotokra júliusban. Ez sok-sok szép emlékkel ajándékoz meg benneteket, és még inkább összekovácsol. Nincs párod? Egy barátnős kirándulás vagy utazás sok ismerkedési lehetőséget tartogat. Valakivel az első perctől kezdve remekül szót értetek majd, és kezdettől ott lehet a levegőben valami megfoghatatlan.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha párban élsz, egy komolyabb lépés megtétele kerül szóba, mely a közös jövőtöket érintené. A hónap során érezhetően megnövekszik köztetek a fizikai vonzalom, ami két ellentétes pólusú mágnesként hoz össze titeket. Nincs párod? Olyan férfi iránt kezdesz vonzalmat érezni, aki felé elvileg nem lenne ildomos, vagy pedig munkahelyi kereteid tiltják. Ezt mindenképp le kell tisztáznod magadban. Hó végéig sikerül.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pároddal ez a hónap részint incselkedő, játékos hangulatban telik, részint pedig komoly feladatotok van: csiszolnotok kell kommunikációtokon, ugyanis abban lehet mit behoznotok. Sikerül is, ha nyitottabbá váltok egymás véleménye felé. Ha nincs párod, valakivel leplezetlen flörtbe bonyolódsz ebben a hónapban. Mindenki kíváncsian várja a folytatást, de kiváltképp ti ketten: ami azt illeti, lehet, hogy komolyabbra fordul.

Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük