Júliusi szerelmi horoszkóp: rengeteg csillagjegynél változás várható
A július ígéretes a szinglik és a párok számára is ebben az évben.

sziv-part
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Indul a buja és szenvedélyes július! Egy biztos, ebben a hónapban nemcsak időjárási értelemben várható forróság. Szinglik és párok egyaránt nagy és elsöprő érzelmekre számíthatnak.

A meleg nyári esték, a romantikus naplementék kedveznek a szerelemnek. Az egyedülállók szinte mágnesként vonzhatják egymást, a párok csodás élményeket élhetnek meg együtt, illetve felerősödhet köztük a szerelem és a feltétel nélküli, biztonságot adó összetartozás érzése.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egyedülállóként árgus szemekkel nézelődhetsz, hogy megláthasd és megszerethesd őt. A nyárközépi hónap erről fog szólni, de a nézelődés nem is lesz hiábavaló. Az a fontos, hogy ne görcsösen, csak kíváncsisággal tedd. Ha képes vagy erre, akkor a hó utolsó hetében már javában randizgathatsz valakivel.

Kedveseddel emlékezetes utazás várhat. Sok-sok olyan élményetek lehet, ami nemcsak, hogy későbbre is feltölt titeket, de még jobban össze is hoz. Szerelmetek szinte virágzik, nagyszerű hónapotok lesz, és még szebb augusztust vetít előre. A nyár még javában tart, használjátok ki! Horoszkópos ékszerek »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha még keresed a párod, már nem kell soká várnod, hogy tartozhass valakihez. Szinte karnyújtásnyira vagy egy új szerelemtől. Próbáld elengedni magad, és sodródni kicsit az árral. Valaki egész biztos szembejöhet a következő hetekben, aki levesz a lábadról, akár első látásra.

Párkapcsolatodban leginkább egymás társaságát élvezitek most. Minden együtt töltött óra és nap tündérmesébe illő lehet. A fantasztikus nyári esték, a romantikus naplementenézés, a közös kiruccanások mind sok-sok pozitív energiával töltik fel kapcsolatotokat, és persze csordultig szerelemmel. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szingliként nem épp a szerelem keresése a központi számodra júliusban. Programok sora jöhet, ami nap nap után eltereli erről a figyelmed. Baráti utazás, egyedül töltött, fenséges énidő és szeretteid társaságában töltött, kellemes nyáresték. Cupido azonban nem hagyja, hogy elfeledkezz róla: a második-harmadik héten nyilat ránthat!

Pároddal sok program várhat júliusban, ám a rengeteg jövés-menés ne menjen a szerelmetek rovására. Töltsetek időt kettesben is, hogy ne legyen kevés az intimitásból, összebújásból, közös beszélgetésekből se. Hó végén csodás utazás várhat titeket, ami szép emlékeket hagy majd hátra. Horoszkópos ékszerek »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha párkereső vagy, akkor szerencse várhat júliusban. Egy olyan férfi jöhet szembe, aki minden tekintetben rendben van, csupán egyetlen apró dologban nem illik bele az elképzelésedbe. Tudsz ebből engedni? Ha igen, akkor most jöhet el a te időd. Örülj Fortuna támogatásának, és próbálj okosan mérlegelni.

Kedveseddel a hó egyik fele azzal telhet, hogy egy közös ügyet igyekeztek elintézni. Ez elég sok időbe kerülhet, és némi vesződséggel járhat, de a hó második fele kárpótol. Akkor egy kellemes kiruccanás is esedékes lehet, ami remekül sikerül. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha nincs párod, a nyár dacára is a munkahelyed berkein belül nyílhat alkalmad ismerkedni. Egy új kolléga vagy üzleti partner, esetleg kuncsaft személyében bukkan fel valaki. Munkaviszonyotok csak fűszer az egészen, és a flörtből hamar több lehet. A lényeg, hogy tartsd észben: karriered is bánhatja.

Szerelmeddel egy régen húzódó, kellemetlen feszültség vagy vita végre lezárulhat, és a negatív érzelmek helyébe csodás harmónia léphet. Ez a változás nemcsak nektek tesz jót, de neked magadnak is, hiszen sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb lehetsz, mint eddig voltál. Horoszkópos ékszerek »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha egyedülálló vagy, két férfi is felbukkanhat körülötted júliusban. Egyikül szenvedélyes, tüzes, akár egy sorozatfilm latin amorózója, másikuk inkább komoly, megfontolt, csendesebb ember. Most mérlegre kerülhet, mire is vágysz jelenleg igazán. Hallgass a belső hangra, és meglátod, mi, ki a jó döntés.

Kedvesednek több ízben szüksége lehet a segítségedre ebben a hónapban. A jelenléted fontosságáról most egyértelműen meggyőződhetsz. Ha érzelmeiről is fixebb képet szeretnél, érdemes erről elbeszélgetnetek. Most akár a jövőbeli tervek is előkerülhetnek témaként. Új fényben láthatod magatokat. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egyedülállóként kisebb csalódás jöhet hó elején. Az újonnan kiszemelt jelöltről kizáró infó birtokába juthatsz. Ezután azonban jöhet valaki, aki kisugárzásával szinte megbabonáz. Most gyökeresen megváltozhat a szerelmi életed, új kapcsolat reménye csillanhat fel. Ne légy rest jeleket küldeni a pasi felé!

Kedveseddel egy-egy tervetek nem biztos, hogy összejön a hó során, ami bosszantó lehet számotokra. Érdemes a dolgokat kicsit lazábban kezelni, és kihozni a kialakult helyzetekből a maximumot. Ki tudja? Talán épp úgy alakul jól, ahogy végül lesz. Legyetek kreatívak, és megoldjátok. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha még várod a párod, egy csodás utazás hozhat neked új szerelmet. Sajnos a pasi nem feltétlenül veled egy városban, akár nem is egy országban élő férfi lesz. Természetesen így sem lehetetlen a dolog, ha mindketten akarjátok. Mindeközben régi hódolód is felbukkan, kérdéseket ébresztve benned.

Szerelmeddel felforrósodik közöttetek a levegő, és nemcsak a júliusi hőmérőállás miatt! Most tetőfokára hág vonzerőtök, és talán legszívesebben ki sem jönnétek a hálóból. A nyár szépségeiről se maradjatok le azonban, próbáljátok egyensúlyba hozni a programokat és az otthon töltött időt. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egyedülálló vagy? Július ide vagy oda, a nyári, forró esték nem biztos, hogy számodra elhozzák, akire vágysz. Sokkal inkább esélyes az online ismerkedés most. Valakivel a neten ismerkedhetsz meg. A vonzó idegennel csodásan mehet a kommunikáció. Találkozzatok minél előbb, de kellő óvatossággal kezeld a dolgot, mint mindig.

Szerelmeddel jól telhet ugyan a július, de képbe jöhet egy kis féltékenység, ami nem múlik el egy nap alatt. Fontos ezt komoly kérdésként kezelnetek, mert az aggódó félnek megnyugvásra van szüksége. Beszéljetek őszintén, és elmúlik a baj, csak figyeljetek egymás érzéseire. Horoszkópos ékszerek »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha még nincs párod, ennek valaki nagyon örülhet majd a környezetedben júliusban. A pasi, akit egyébként ismerősödön keresztül ismerhetsz meg, elszánt udvarlásba kezd. A kérdés már csak az, számodra mennyire lesz vonzó. Ha az lesz, az érkező pozitív változást mellette élheted meg szívügyeidben.

Párban várhat néhány váratlan fordulat. Egy harmadik személy jelenléte, esetleges kéretlen közeledése paprikássá teheti a hangulatot. A hó vége felé ez elsimulhat, de egy közös pénzügyi döntés még akkor is okozhat meglepetéseket. Fontos, hogy pároddal folyamatosan kommunikáljatok. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Szingli vagy? Egy ezer éve látott ismerősöd bukkan fel július elején környezetedben vagy akár a neten, és ma már egész más szemmel nézhettek egymásra, mint egykor. Emlékeiteket ideje újakkal felülírni. Egy találkozó óriási fordulatot hozhat, és akár egy szép, tartós szerelem kezdetét is.

Szerelmeddel csodás utazás vagy több kisebb kiruccanás zökkent ki titeket a hétköznapok egymásutánjából. Harmónia és nyugalom lehet rajtatok úrrá. Felmerülhet egy következő lépés megtétele, melynek mibenléte attól függ, épp most hol tartotok. A változás mindenesetre pozitív lesz. Horoszkópos ékszerek »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha párkereső vagy, ne feledd, a szerelem ritkán kopogtat be az ajtónkon. Mozdulj ki, és élvezd a nyári esték hangulatát! Jöhet valaki, aki mosolyával teljesen elvarázsol. Valószínűleg egy szórakozóhelyen ismerkedtek össze, ahol kötetlenebbül tudtok beszélgetni.

Pároddal alkalmatok nyílik júliusban közelebbi viszonyt kialakítani egymás szeretteivel, barátaival. Ez a ti kapcsolatotokat is egy új szintre emeli, és egy új fejezet indulhat el számotokra. A július egyébként romantikahegyeket is ígér, és sok kellemes nyáresti programot kettesben. Horoszkópos ékszerek »

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük