Ki lesz a párod?
A csillagjegyek segítenek
Ismerd meg, hogy csillagjegyed szerint Kardinális, Fix vagy Labilis vagy-e, és hogy ez hogyan befolyásolja a kapcsolataidat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 12 jegy egyrészt 4 csoportra osztható: az érzékeny víz jegyűekre - Rák, Skorpió, Halak -, a kezdeményező és bátor tűz jegyűekre - Kos, Oroszlán, Nyilas -, a gyakorlatias föld elemhez tartózóakra - Bika, Szűz, Bak - és a kommunikatív levegő jegyűekre - Ikrek, Mérleg, Vízöntő. Ezen elemek a minőségek jelenlétével lesznek egyediek, és más jegyekkel összetéveszthetetlenek.

Míg az elemek arról árulkodnak, hogy milyen a személy érzelmi beállítottsága, addig a minőségek arról vallanak, hogyan áll a külvilág dolgaihoz, a problémák megoldásához. A következőkben megtudhatod, hogy mi jellemző a te csoportodra, illetve azt, hogy a minőségekhez tartozás hogyan befolyásolja kapcsolataidat.

Kardinális - Kos, Rák, Mérleg, Bak

Ezen jegyek szülöttei igazi vezető egyéniségek, elsőbbségüket az élet más-más területén szeretik hangsúlyozni. A Rák a családot szereti irányítani, míg a Bak a munkában akar kitűnni. A Mérleg akkor érzi jól magát, ha a társaságban van vezető szerepe, a Kos pedig a szerelemben akar teljesíteni. Fő vágyuk, hogy a saját fejük után menjenek, ne mondja meg nekik senki, hogy mi a jó. Persze ebben is különböznek: a Kos fejjel a falnak módszerrel, a Bak lassan és megfontoltan közelít a dolgokhoz, és bármit bevet a cél érdekében. Ez a minőség magában foglalja az önérdekűséget, az önzőséget. A Rákok sokszor gyengének tettetik magukat, pedig csak másokkal szeretnék elvégeztetni a munkát, vagy másokra akarják kenni a be nem ismert hibákat. A Mérleg látszólag együttműködő, de valójában ezzel is saját malmára szeretné hajtani a vizet.

Kapcsolatok

Azok az emberek, akik ennyire a saját fejük után mennek, hosszútávon nehezen jönnek ki egymással. Főleg, ha még az elemek harca is jelentkezik. Veszélyes párosítás a Kos - Bak, hiszen végtelenül harcos természetűek, a pesszimista Bak és a szenvedélyes Kos között gyakoriak a viták. A Rák és a Mérleg között is ritka a hosszú távú kapcsolat, hiszen a szabadságra vágyó Mérleget szinte megfojtja erős érzelmeivel a Rák. Egyes vélemények szerint viszont életre szóló párost alkothat a Kos a Mérleggel, valamint a Bak a Rákkal, mivel a horoszkóp kör alakú ábráján egymással szemben találhatóak, így érvényesülhet az ellentétek vonzzák egymást elv. Az álmodozó Rák és a realista Bak egyensúlyba hozzák egymást, míg a konfliktuskerülő Mérleg is könnyen lenyugtathatja a hirtelen haragú Kost.

Fix - Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

Ezeknél a jegyeknél, bár merőben eltérőek, nagyon fontos az állandóság: végletekig ragaszkodnak nézeteikhez és a különféle állapotokhoz. Rendíthetetlenek a munkában és a szerelemben egyaránt. Viszont pont ilyen nehezen viselik a változásokat, legyen az egy szakítás vagy egy költözés. A Bika szimbolikájában alapvetően benne van a nyakasság, míg a Vízöntő véleményében és gondolataiban szilárd, és végsőkig kitart mellettük. Az állandóság abban is megjelenik, hogy ezen jegyek szülöttei hűségesek akár egy csőd felé tartó céghez, akár egy veszekedésekkel teli párkapcsolathoz is. A ragaszkodás tárgyiasult formában is megjelenik: míg az Oroszlánok anyagiasak, szeretik a méregdrága dolgokat, addig a Skorpiók kacatokat, számukra fontos emlékeket gyűjtögetnek.

Kapcsolatok

Mint ahogy az előbbiekben az irányítási hajlam miatt, ez esetben a makacsság miatt találják meg a felek a hétköznapokban az összhangot. Az Oroszlán - Skorpió, Vízöntő - Skorpió párosok között sokszor erős a fizikai vonzalom, de életük örökös harc. Az érzelmes Skorpió nem szereti a könnyed játékokat, az Oroszlán és a Vízöntő pedig önérzetüket tartják nagyra, ezért nem bírják a Skorpió csípős kritikáit. Az Oroszlán - Bika, Vízöntő - Bika kapcsolatban a felek általában közömbösek egymással, barátságukban pedig a "másik szemében a szálkát…" elv érvényesül. Ideális párost alkot viszont a tartós és érzelemdús kapcsolatra vágyó Skorpió és Bika, és az élet minden percét kiélvező Vízöntő és Oroszlán is.

Labilis- Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak

Alapvető tulajdonságuk a Fix jeggyel ellentétben a változékonyság, ami főképp abban nyilvánul meg, hogy különböző helyzetekhez jól tudnak alkalmazkodni. A változékonyság más-más szinten jelenik meg az életükben: míg az Ikrek szeret minél több hobbit kipróbálni és egyszerre több cselekvést végezni, addig a Nyilas az utazásban leli örömét.
A Halak a különböző munkákban éli ki magát, a Szüzet pedig minden foglalkoztatja, ezért könnyen elveszik a részletekben. Fontos számukra, hogy megmutathassák tehetségüket. Míg a Szűz jegyű férfi a barkácsolásban, a nő a ház szépítésében éli ki művészi hajlamát, addig a Halak festeni, rajzolgatni szeret. A Nyilas a konyhaművészetben vagy az írásban találja örömét, az Ikreket pedig az önkifejezés, a színház és a média világa vonzza.

Kapcsolatok

Az előző minőségekhez képest e jegyek szülöttei között nincs konkrét konfliktus: vagy a szenvedély hiányzik, vagy nem találják a harmóniát, hiszen az alkalmazkodóképesség akkor érvényesül, ha van valaki, akihez alkalmazkodni lehet. A Szűz számára hosszútávon megbízhatatlannak tűnik a Nyilas, akit egyébként sem vonz annak realizmusa, míg a Halak belső világát hamar felzaklatja az örökké nyüzsgő Ikrek. A Szűznek legtöbbször imponál az Ikrek humora, viszont ő maga nem elég szórakoztató ahhoz, hogy hosszútávon fenntartsa a kíváncsi Ikrek érdeklődését. Őt annál inkább vonzza a szintén szabadságra vágyó Nyilas, illetve a Szűzzel és a Halakkal is könnyen alakíthat ki harmonikus otthont.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük