Hogyan eszel? Ilyen vagy valójában!
Egyedül eszel, vagy csak bekapsz valamit? Egyszer étkezel egy nap? Étkezési szokásaid mindent elárulnak rólad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondoltad volna, hogy nemcsak öltözködéseden, hobbijaidon vagy megnyilvánulásaidon keresztül tükröződik a személyiséged, hanem étkezési szokásaidon is?

Olvasd el, milyen személyiség vagy az alapján, hogyan és hányszor eszel naponta.

Aki egyedül eszik

Ez a típus rendkívül zárkózott és gyakran társaságkerülő. Szabadidejében legszívesebben televíziót néz vagy könyvet olvas, esetleg olyan szórakozási formát keres, ahol nem kell személyes kontaktust kialakítania másik személlyel.

A munkahelyén sokszor konfrontálódik, kollégáival a kapcsolata sohasem mélyül el a barátság szintjéig. Rendkívül nagy munkabírású, szívós, tele van ötletekkel, kifejezetten kreatív. Leginkább akkor ér el kimagasló eredményeket a munkájában, ha nem kell csapatjátékosként dolgoznia, hanem egyedül végezheti munkáját, és a dicsőség vagy akár a bukás is egy személyben az övé lehet.

Aki sokat eszik, de ritkán

Imádja az élvezeteket, az éjszakába nyúló nagy, társasági összejöveteleket. Sikeres az élet minden olyan területén, ahol az érzékekre lehet hatni, legyen szó akár a főzésről, borászatról, sztriptízről, vagy a szórakoztatóipar bármely ágáról.
Igazán szeretetre méltó, rengeteg haverja, ismerőse van, társaságában az emberek nyitottá és őszintévé válnak. Bár hatalmas ismeretségi körrel rendelkezik, igazán mély barátságot csupán két-három emberrel köt. Nem rabja a megszokásnak, nyitott minden újra, sőt, kifejezetten inspirálóan hat rá minden változás.

Aki keveset eszik, de gyakran

Ez a típus a megbízhatóság mintaszobra. Mindig, minden körülmények között lehet rá számítani, de csak abban az esetben, ha a segítségnyújtással nem okoz senkinek semmi rosszat.

Ha csak a lehetősége is felmerül, hogy olyan dologban kellene részt vennie, ahol felbukkanhat stikli, rosszindulat, máris visszalép. Kifejezetten konzervatív, ragaszkodik az erkölcsi értékeihez, pontosan ezért gyakran csak hosszas mérlegelés után dönt, és sohasem kockáztat.

Aki rendszertelenül eszik

Akár étkezési szokása, élete is rendszertelen. Kívülállóként az egész élete egy nagy káosz, de számára ez a káosz jól átlátható. Ez a típus nem csak az ételből eszik a teljes jóllakottság érzéséig - sőt, néha még kicsit többet is -, hanem élete minden olyan területét, ahol pozitív hatás éri, az utolsó cseppig kiélvezi.
Untatják a kiszámítható emberek, imádja a váratlan, hirtelen dolgokat, kihívásokat, amelyeket azonnal meg kell oldani. Ráadásul ebben kiváló, ezért igazán sikeres akkor lehet, ha olyan szakmát választ, ahol a gyors és határozott döntés a legfontosabb.

Aki gyorsan eszik

Ez a típus rendkívül energikus, nagy munkabírású. Akár munkáról, akár magánéletről legyen szó, hihetetlen szenvedéllyel éli meg.

Szerelmi élete tele van váratlan fordulattal, fiatal korában gyakran cserélgeti partnereit, 30 éves kora fölött viszont megnyugszik, és bár izgága, de hűséges társ, kiváló házastárs válik belőle. Kimagaslóan jó a ráérző képessége, és bármilyen kérdésben szinte azonnal eldönti, hogy mit akar.

Aki lassan eszik

Nem csupán az evésben, de a munkájában is lassú. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne végezné el a rábízott feladatot maradéktalanul, neki csupán több idő kell, hogy megeméssze és feldolgozza a feladatait. Cserébe viszont jól átgondolt, pontos, precíz munkát kapunk.
A szerelemben sem sietteti a dolgokat, szeret kivárni és megfigyelni. Alaposan átgondolja minden cselekedetét, és azt is, hogy annak milyen következményei lehetnek. Megbízható, kedves, gyakran túl szerény és gátlásos.

Ezt is szeretjük