Mi a párod japán horoszkópja? Ezt a 3 dolgot várja a párkapcsolattól
Jegye alapján megtudhatod, mire vágyik a kedvesed.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cikkeinkben gyakran olvashatod: a férfi, és bár valóban számos szempontból lehet egy általánosított férfijellemről írni, azért azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy végtére is mindegyikük, ahogy minden ember is, egyéniség.

Személyiségüket pedig nagyban meghatározza csillagjegyük. Az alábbiakban megtudhatod, a férfi, jelen esetben párod vagy kiszemelted japán horoszkópja alapján mire vágyik egy kapcsolatban. Mindemellett persze érdemes erről sokat beszélgetnetek is, de kiindulásképpen olvasd el a megfelelő jegy leírását! Ha nem ismered a férfi japán jegyét, alábbi kalkulátorunk segíthet.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Az Ippaku jegy szülöttje a klasszikus férfi. Egyfelől, mert ő szeret domináns lenni a kapcsolatban, másfelől, mert férfi akar lenni a nő oldalán, végül pedig, mert szüksége van egy kis szabadságra is amellett, hogy biztos alapokon nyugvó párkapcsolatban él. Hogy boldog legyen, légy tehát nő mellette, hagyd, hogy kibontakoztathassa férfi mivoltát, és  feltétlenül hagyj neki némi mozgásteret.

Jikoku – Fekete föld

A Jikoku férfi nem könnyű eset. Nem nagyon lehet, nem érdemes vele vitába szállni, ugyanis rendkívül határozott, már-már makacs természet, akinek kőbe vésett elképzelései vannak a világ dolgairól. Éreznie kell, hogy fontos neked a véleménye, és van döntő szava. Mindemellett kimondja, amit gondol, ami a szívén, az a száján, ezért nem jó, ha túlérzékeny vagy.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpeki jegyű kedvesed az újra szomjazó ember mintapéldánya. Érdeklődő, nyughatatlan, minél többet akar tudni a világról, és megszerzett tudását szívesen csillogtatja. Az teszi boldoggá a kapcsolatban, ha párja,  vagyis te érdeklődéssel hallgatod, és kipróbálsz vele új dolgokat - nemcsak új ízeket vagy sportokat, de az ágyban is mindenféle lepedőakrobatikát.

Shiroku – Zöld fa

Shiroku jegyű párod számára, mint a férfiak számára általában, csak nála még háromszor annyira, fontos a szex. Az ágyban kell neki a szenvedély, nagy átéléssel és lendülettel veti magát az együttlétekbe, és ezt tőled, a párjától is - úgymond - elvárja. Azzal teheted boldoggá, ha a kapcsolatotokban a szex központi szerepet kap, és hozzá hasonlóan bevállalós vagy.

Goo – Sárga föld

Ha Goo a párod japán horoszkópja, kapcsolatotokban nagyon fontos, hogy megvalósuljon a két egész ember együttes élete, és nem pedig két félé, akik kiegészítik egymást. A Goo jegyű férfinak ugyanis kell a szabadság. Éreznie kell, hogy nem fogoly a kapcsolatban, akkor érzi benne jól magát. Légy mellette önálló, erős nő, így alakíthattok ki egy olyan kapcsolatot, ami boldoggá teszi.

Roppaku – Fehér fém

Az Ippaku jegy mellett a Roppaku az, amelyik hasonlóképpen a klasszikus férfi jellemét tudhatja magáénak. Számára az jelenti a boldog kapcsolat kulcsát, ha a párja, azaz te nőként mellette állsz, terveiben, álmai megvalósításában támogatod, és vele vagy jóban-rosszban. Erős jelenlétre van szükség a részedről, feleségként, anyaként, klasszikus női szerepben, persze, nem alárendelődve.

Shichiseki – Vörös fém

Három dolog nagyon fontos a Shichiseki férfinak a kapcsolatban: érezze férfinak magát, de közben a párja olyan módon legyen jelen mellette a kapcsolatban, hogy bár ez hivatalosan nem kerül kijelentésre, valahol a háttérből mégis vezeti őt, mintegy biztos irányadóként. Bástyaként kell jelen lenned életében, és partnerként, aki kíséri az útján. Továbbá nem árt, ha az ágyban te is intenzív vagy, e jegy szülöttje ugyanis imádja a szexet.

Happaku – Fehér föld

Happaku jegyű párod szomjazza, hogy felnézz rá, hogy dicsérd, hogy akár az első időkben, ugyanúgy odalegyél érte még évek után is. Nagyon fontos neki a felőled érkező pozitív megerősítés. Mindemellett, miképpen mindenki másban jó, párod pont nem az élet praktikus oldalában. Találjátok meg, kihez milyen szerep illik, milyen feladatok, úgy élhettek harmonikus életet.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi jegyű párod az a típusú férfi, aki a te szemedben az Adonisz, a tökéletes, az egyszeri akar lenni. Fontos neki a felőled érkező rajongásig fokozódó szerelem, és akkor boldog, ha abszolút nem érzi veszélyben a pozícióját, vagyis nincs a közelben se veszélyes harmadik. Mindig vigyázz, ne adj okot a féltékenységre, még női taktikából sem, mert rosszul sülhet el.

Ezt is szeretjük