Mi a legerotikusabb tulajdonságod?

Japán horoszkópod elárulja

Megtudhatod, mivel hatsz az ellenkező neműekre - és talán te lepődsz meg ezen a legjobban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elképzelhető, hogy olyan tulajdonságoddal őrjíted meg a férfiakat, melynek eddig a létezéséről sem tudtál, vagy legalábbis nem tartottad meghatározónak. Érdemes tudatosan is fejlesztened - a hatás garantáltan nem marad el.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Férfi- és női oldalad között tökéletes az egyensúly, így személyiségedben egyszerre van jelen a határozottság és a racionalitás, valamint a feloldódásra és az önátadásra való készség. Az ellenkező neműek úgy érezhetik magukat erősnek melletted, hogy nem kell folyton-folyvást gyámolítaniuk, ami már önmagában is roppant szimpatikus számukra. A valódi aduászt az jelenti, hogy képes vagy természetesen, kellő impulzivitással kifejezni mindazt, amit bensődben él.

Jikoku – Fekete föld

Nőiességedet visszafogott, ám annál izgatóbb módon nyilvánítod ki. Nem vagy híve a látványos megoldásoknak - jól tudod ugyanis, hogy a sejtetés jóval izgalmasabb, mint a direkt kitárulkozás. Mindazonáltal minden szavad és cselekedeted magában hordozza azokat az apró, ám annál jelentőségteljesebb mozzanatokat, melyek fejlett ösztönéletedről árulkodnak. A tartózkodás és az erotika egyidejű jelenléte pedig egyenesen ellenállhatatlanná tesz az ellenkező neműek szemében.

Sanpeki – Türkiz fa

Korántsem vagy mindennapi jelenség, amiről már a megjelenésed is árulkodik. Kedveled a formabontó megoldásokat, melyek révén kifejezheted egyéniséged - és nem mellékesen a férfiak figyelmét is felhívod magadra, még akkor is, ha éppen nem ez a célod. A legnagyobb vonzerőt azonban könnyedséged és oldottságod jelenti - keresetlen őszinteséggel, egyszersmind szinte flörtölve nyilvánulsz meg az ellenkező neműek társaságában, amivel ugyancsak beindítod fantáziájukat.

Shiroku – Zöld fa

Első látásra zárkózottnak, néha akár bizalmatlannak tűnhetsz. Ám a benned élő szenvedélyesség lépten-nyomon utat tör magának, és nem feltétlenül a legvisszafogottabb formában nyilvánul meg - ilyenkor hajlamos vagy önvalódat intenzíven, adott esetben szélsőségesen kifejezni. A férfiak őrjítően erotikusnak találják ezt a fajta kettősséget. Ráadásul ösztönösen érzik, hogy oldottabb állapotodban hatalmas pozitív energiák szabadulnak fel benned, amiből persze ők is szeretnének részesülni.

Goo – Sárga föld

Van benned valami királynői büszkeség, miközben megnyilvánulásaid nem mentesek némi csintalan, pajkos erotikától sem. Ezzel pedig akarva-akaratlanul kinyilvánítod a férfiak felé, hogy - látszólagos távolságtartásod ellenére - a legkevésbé sem esik nehezedre feloldódni a szexualitásban. Ráadásul mindenkori partnered önátadását is egyfajta természetességgel fogadod. Márpedig melyik férfi az, aki ne vágyna efféle élményre?

Roppaku – Fehér fém

Erotikád intenzív és szenvedélyes, ám mivel nem adod ki magad egykönnyen, képes vagy kontroll alatt tartani. Emiatt mind megjelenésed, mind megnyilvánulásaid tartózkodást, már-már megközelíthetetlenséget sugallnak - ám az ellenkező nem képviselőit nem tudod megtéveszteni. Pontosan tudják, hogy a zord felszín alatt fejlett ösztönvilág rejtőzik, és készen állnak arra, hogy - túlzott önvédelmi mechanizmusaidat különböző leleményes módokon leépítve - felfedezzék azt.

Shichiseki – Vörös fém

Tökéletes összhangban élsz nőiségeddel, és ezt a külvilág felé is kifejezed. A vonalaidat kiemelő, ám hivalkodástól mentes darabokat részesíted előnyben, tekintetedben nyitottság és szívélyesség csillog. A direkt megnyilvánulások távol állnak tőled, ám szavaidban, gesztusaidban és testbeszédedben az értő szem számára tetten érhető az érzékiség és az élvezetek iránti vágy. Nincs az a férfi, aki mindezek hatására ne indulna be.

Happaku – Fehér föld

Intenzív nőies energiákat árasztasz magadból - szinte rá lehet könyökölni az aurádra -, a flörtölés művészete pedig a génjeidben van. Mindez nagyon is ígéretesen hangzik, ám megválogatod, hogy kit fogadsz kegyeidbe, és ezt indirekt, valamint direkt módon is kifejezed az ellenkező neműek felé - amivel persze csak még izgalmasabbá válsz a szemükben. Épp ezért a legváltozatosabb módon törekszenek arra, hogy bebocsátást nyerjenek világodba.

Kyushi – Vörös tűz

A szerelem olyasfajta édes bűn számodra, amit naponta elkövetnél. Nem áll tőled távol a megengedett határain túllépő erotika, a titkos románcok pedig valamiféle borzongató izgalmat jelentenek számodra. Mindezt visszafogottan, egyszersmind egyfajta könnyedséggel áthatva fejezed ki azok felé, akiket arra érdemesnek találsz - ők pedig képtelenek ellenállni csábításodnak, és készséggel teljesítenék legtitkosabb vágyaidat is.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

Ezt is szeretjük