Mi a japán jegyed?
Így lophatod be magad az anyósod szívébe
Japán csillagjegyedből megtudhatod, hogy szerettetheted meg magad az anyósoddal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van a világon olyan emberi kapcsolat, ami nagy eséllyel keserítheti meg az ember életét, az az anyós-meny viszony. Bár vannak szép számmal, akiknél ez a kapcsolat remekül működik, akadnak azért jó sokan olyanok is, akik kevésbé szerencsések.

Ha neked is van anyósod, vagy csupán a jövőre nézvést szeretnéd magad bebiztosítani egy rossz viszony ellen, most megtudhatod, hogy mit kell tenned, hogy a párod édesanyjával a kapcsolatod jó lehessen. Japán horoszkópod segít ebben, általa ugyanis megtudhatod, mely előnyös személyiségvonásodat kihangsúlyozva, illetve mely előnytelen vonásodon változtatva tudod belopni magad az anyósod szívébe.

Ha nem ismered a japán jegyed, kalkulátorunk segít kiszámolni.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ha Ippaku a japán horoszkópod, nagyon kedves természeted van, ami egy jó kiindulópont a pozitív anyós-meny viszony kialakításában. Beszélgess az anyósoddal minél többet, és ne próbálj más lenni, mint aki vagy, hiszen a valódi személyiséged az, amivel a legnagyobb valószínűséggel elnyerheted a szimpátiáját. Amire figyelj oda, az az akaratosságod. Ha nem értetek egyet valamiben, ne kösd az ebet a karóhoz, mert azzal magad alatt vágod a fát. Végül úgyis úgy csinálod a dolgokat, ahogy szeretnéd, semmibe nem kerül őt is meghallgatni.

Jikoku – Fekete föld

Ha Jikoku a horoszkópod, az anyósok álma lehetsz, ugyanis igazán szorgalmas és segítőkész vagy. Amivel azonban kihúzhatod párod anyukájánál a gyufát, az az, hogy elég makacs ember is vagy, az pedig nem a legelőnyösebb tulajdonság egy anyós-meny kapcsolatban. Bár ellenvéleményednek, illetve nemtetszésednek intelligensen és tapintatosan adsz hangot, néha érdemes mérlegelned, valóban megér-e a szóban forgó dolog annyit, hogy anyósodnak ellentmondj. Ha ő A-t mond, te pedig rendre mindig B-t, ne is várd, hogy szimpatikus leszel neki. Próbáld meglátni, az adott dologról ő miért vélekedik másképp.

Sanpeki – Türkiz fa

Ha Sanpeki vagy, kétesélyes a dolog már az elejétől fogva, ugyanis olyan karakteres egyéniség vagy, aki megosztja az embereket. Van, akinek rokonszenves vagy, de másokat kezdettől fogva irritál a személyiséged. Ezzel nincs gond, hiszen az a jó, ha valaki nem szürke egér. Az anyósoddal való kapcsolatodat ugyanakkor ez negatívan befolyásolhatja. Mivel ebben az esetben a természetedről van szó, nem sokat tehetsz, igazából a jó szerencsére vagy bízva, mennyire szeret meg az anyósod, vagy mennyire nem. Mindenesetre légy segítőkész, kedves, mosolygós, ezzel jó irányba terelheted a dolgokat.

Shiroku – Zöld fa

Shiroku a japán jegyed? Határozott kiállásod abszolút szimpatikus vonás lehet az anyósod szemében, ugyanis minden anyuka szereti, ha fia mellett erős és magabiztos nő van. Tény ugyanakkor, hogy valójában eléggé érzékeny a lelkivilágod. Hajlamos vagy félni dolgoktól, túl tapintatos és elővigyázatos lenni. Ha az anyósoddal jó viszont szeretnél kiépíteni, akkor feltétlenül győzd le a benned lévő blokkokat, és ne félj tőle, hogy megismerje a lelked. Nyugodtan beszélgess vele mélyebb érzelmi témákról, avasd be a magánéleti dolgaidba, nyílj meg előtte! Így közelebb kerülhettek egymáshoz.

Goo – Sárga föld

Goo a japán horoszkópod? Karizmatikus személyiség vagy, akit az emberek vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon utálnak. Az anyósoddal is ez lehet a helyzet, így a viszonyotok nem csak a tetteiden múlik. Az viszont tény, hogy ha jóban akarsz lenni a párod édesanyjával, le kell szoknod arról, hogy ha kritikát hallasz, megsértődsz. Van úgy, hogy az embernek építő jellegű észrevételt tesznek, minden rosszmájúság nélkül. Igaz, néha az ellenkező helyzet is fennáll. Mindenesetre érdemes elszámolnod tízig, amikor az anyósod kritizál, ugyanis nem akar feltétlenül rosszat. Ha mindig megsértődsz, nem nagyon fog a szívébe zárni.

Roppaku – Fehér fém

Maximalista ember vagy, ha Roppaku a japán jegyed, ezért nem viseled jól, ha anyósoddal nem alakul rózsásan a kapcsolatod. Lehet rajta segíteni, ne aggódj! A lényeg, hogy a szakmai téren gyümölcsöző együttműködési készségedet a köztetek lévő kapcsolatodban is megtanuld kamatoztatni. Kommunikáljatok többet és hatékonyabban! Egyeztessetek, osszátok meg egymással meglátásaitokat, tapasztalataitokat, érveiteket, magyarul: beszélgessetek! Ameddig ez nincs meg, addig elmentek egymás mellett, ütköznek a tetteitek és mondataitok, még ha közben ugyanaz a cél is vezérel mindkettőtöket.

Shichiseki – Vörös fém

Shicheki a jegyed?  A környezetedben élők kedvelhetnek, ugyanis vonzó, színes és szimpatikus személyiség vagy, ezért az anyós-meny viszonyban is lépéselőnyből indulsz. Ráadásul nagyon jó beszélgetőpartner is vagy, ugyanis tájékozott vagy, okos és érdekes gondolataid vannak. Ahhoz, hogy az anyósoddal jó viszont építhess ki, fontos tehát, hogy sokat beszélgess vele. Így nemcsak azért dolgozhatsz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, hanem azért is teszel, hogy ne érezze magát kirekesztve. Sok anyuka ugyanis amiatt, hogy fia párra talált, úgy érzi, nincs már rá szükség, és ezért kezd módszeresen a menye ellen dolgozni.

Happaku – Fehér föld

Happaku vagy? Igazán barátságos vagy, ezért az anyósodnak is első látásra szimpatikus lehetsz. Amivel azonban elszúrhatod, az a pletykálás. Szeretsz beszélgetni, mindenkiről mindent tudni, sztorizgatni, viszont nem nagyon tudsz féket tenni a nyelvedre. A női csevegés nem rossz dolog, és pláne nem, ha az ember az anyósával teszi, hiszen ez egyfajta barátnői jellegű kapcsolatot feltételez. Ne légy azonban minden lében kanál, gondold meg mindig, hogy nem mész-e túl messzire, nem lenne-e érdemes inkább magadban tartani azt a bizonyos mondatot. Ez lehet a megoldás számodra.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi a japán horoszkópod? Ami közéd és anyósod közé állhat, az a kissé eltúlzott magabiztosságod. Bár egy bizonyos fokú magabiztosság kell, hogy legyen az emberben, van egy szint, ahonnan ez már nem szimpatikus. Légy egy kicsit szerényebb! A szenvedélyességedet is fékezd valamelyest, amikor az anyósod is jelen van. Ne mássz a fiára a szeme láttára, hiszen ezt egyrészt nem illik, másrészt nem tartozik rá, harmadrészt pedig, ha van benne egy kis tudat alatti féltékenység, azt egy-kettőre előhozhatod belőle az ilyesfajta viselkedéssel. Figyelj a fentiekre, és jó viszony alakulhat ki köztetek.

OLVASD EL EZT IS!

lohere 2 kicsi
  • japán horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Japán szerencsehoroszkóp 2014-re

kinai horoszkop 2014
  • horoszkóp
  • éves horoszkóp

Nagy 2014-es kínai horoszkóp

penz lead
  • pénzhoroszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Nagy 2014-es pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük