Japán szerencsehoroszkóp 2014-re
Tudd meg, mi vár rád!
A japán szerencsetükör megmutatja, mi vár rád 2014-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A japán horoszkóp szerint 2014 egészen intenzív év lesz minden jegy számára. Nem csupán az érzelmek, hanem az események sem mindennapi mederben fognak folyni, de pont ettől lesz az egész annyira izgalmas.

Ha szeretnéd megtudni, mi vár rád a karrierben, a magánéletben vagy anyagiak terén, akkor olvasd el a japán szerencsetükrödet!

Nem tudod, hogy mi a japán jegyed? Kalkulátorunkkal kiszámolhatod!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ígéretes évnek nézel elébe, minden szempontból. A japán horoszkóp szerint a párkapcsolatodban jelentős változásra számíthatsz, ez azt jelenti, hogy ha párban élsz, egészen komolyra fordulhatnak a dolgok. Ellenben ha szingli vagy, komoly esélyed van arra, hogy még az év első felében megtaláld az igazit. Munkafronton több ajánlatot is kaphatsz az év második felében, de mielőtt meggondolatlanul igent mondanál bármelyikre is, mérlegelj, hogy megéri-e a váltás. Néha a könnyen adódó lehetőségek nem azt rejtik, amit az ember lát.

Szerencsés napok: augusztus 3. és október 8.

Jikoku – Fekete föld

Kettősség jellemzi majd a 2014-es évedet. Az első félévben a szerencse a te oldaladra áll, amibe belefogsz, azt sikerre viszed, legyen szó karrierről vagy magánéletről. Ha állást keresel, ez megfelelő időszak a váltásra, de ne dőlj be a hirtelen felbukkanó ajánlatoknak, nem ezek fognak szakmai sikereket hozni. A tavasz az intenzív érzelmek évszaka lesz, ha párban élsz, akkor amiatt, ha nem, akkor amiatt, hogy szerelembe esel. Az év második felében picit nehezebb korszak köszönt be az életedbe, de ha józan gondolkodású maradsz, nem lehet baj.

Szerencsés napok: január 6. és március 8.

Sanpeki – Türkiz fa

Nem kifejezetten mondható, hogy Fortuna kegyeltje lennél, legalábbis ami a jövő évet illeti. A szakmai életedben bekövetkező óriási nyomásnak köszönhetően a karriered megfeneklik, esetleg elbocsátással is számolnod kell, ha nem kapsz időben észbe. A magánügyeket illetően felbukkanhat a zöld szemű szörny, az a bizonyos harmadik, aki szétdúlhatja a harmóniát. De szingliként sem számíthatsz jobbra, nem kizárt, hogy egy szélhámossal hoz össze a sors. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem ragaszkodsz görcsösen azokhoz a dolgokhoz, amiket idővel el kell engedni.

Szerencsés napok: június 3. és november 2.

Shiroku – Zöld fa

Az lenne jó, ha 2014-ben megpróbálnál egy picit spirituálisabb síkra emelkedni és a megérzéseidre hallgatni, ugyanis ezek fogják most megsúgni a döntő válaszokat. Bár a karriered egy stabil pont az életedben, egy lehetséges új ajánlatot komolyan fontolóra kellene venned, mert sok kihívást tartogat. Szingliként új ismerősökre tehetsz szert, akik között olyan is akad majd, aki felkelti az érdeklődésedet, és ez az érzés kölcsönös lesz. Míg a karriered stabil, a magánéletben adódhatnak törékeny pontok. Ha úgy érzed, lépned kell, ne habozz!

Szerencsés napok: április 18. és szeptember 9.

Goo – Sárga föld

Anyagiak tekintetében nem lesz okod panaszra az új esztendőben. Gyarapodás vár rád, bár ezért meg is kell dolgoznod, semmi nem fog csak úgy magától az öledbe hullani. A szakmai életedben jelentős változás nem várható, esetleg a fizetésed lesz az, ami némileg megugrik 2014-ben. A magánéletedet a túlfűtött, intenzív érzelmek jellemzik majd. A kapcsolatodban újra fellángol a szerelem, talán olyan szinten, amilyen még a megismerkedésetekkor sem fűtött titeket. Ha pedig még szingli vagy, most nagy rá az esélyed, hogy megtalálod végre az igazit.

Szerencsés napok: október 22. és december 7.

Roppaku – Fehér fém

Sajnos feszültségből nem lesz hiány az új évben. A karrieredben sok konfliktusod adódhat a kollégákkal, ami nem feltétlenül a te hibádból fakad majd, ennek ellenére téged fog a legmélyebben érinteni. A nehézségek és a zaklatottság a párkapcsolatodra is jellemző lesz, a zöld szemű szörny szinte harmadik tagjává válik a mindennapoknak, pedig felesleges emiatt aggódni, mert mindkettőtök számára a másik az igazi. Ha még egyedülálló vagy, számíthatsz néhány nagyobb flörtre, de ezekkel egyidejűleg csalódásra is.

Szerencsés napok: május 13. és július 6.

Shichiseki – Vörös fém

Ha kívánhatnál egyet, biztosan az lenne, hogy az anyagiak miatt ne kelljen izgulnod. Ez a kérés most valóra válik, 2014-ben a pénzügyeidben pozitív változás áll be, aminek köszönhetően talán egy nagyobb megtakarítást is összegyűjthetsz a későbbiekre. A karrieredben szintén új lehetőségek nyílnak meg előtted, az előreléptetésed is aktuálissá válik. Kapcsolatodat tekintve szintugrás várható, a lehető legjobb értelemben, de akkor sem fogsz unatkozni, ha még szingli vagy, egy régi ismerős fog felbukkanni az életedben.

Szerencsés napok: szeptember 16. és december 3.

Happaku – Fehér föld

2014-ben mindenért meg kell küzdened, csak így érheted el, hogy a hétköznapok könnyebbek legyenek. Sajnos nem kizárt, hogy egy nem várt húzás miatt anyagi gondok gyötörhetnek, de a magánéletedben is negatív fordulatok adódhatnak, vitákkal zsúfolva. Nem szabad ezeknek nagy jelentőséget tulajdonítanod, meg kell tanulnod továbblépni. Ha tudatosan szervezed az életedet, nem lesz baj. Ne költekezz felelőtlenül, és ne menj bele olyan dolgokba, amilyeneket a józan eszed sem javasol!

Szerencsés napok: március 4. és augusztus 20.

Kyushi – Vörös tűz

A 2013-as év gyümölcsét learatva sok dicséretet bezsebelhetsz a munkahelyeden, ami motiválóan hat rád. A pozitív fordulatok felszínre hozzák a karrierista énedet,  aminek a párkapcsolatod látja majd valószínűleg kárát. 2014-ben a feladatod az lesz, hogy megtaláld az egyensúlyi pontot a kettő között. Ha még egyedülálló vagy, ez az időszak nem a párkeresésről fog szólni, ennek ellenére izgalmas flörtök várnak rád. Használd ki őket!

Szerencsés napok: feburár 11. és október 7.

Ezt is szeretjük