Japán gésahoroszkóp: mennyire vagy érzéki?
Visszahúzódó, intelligens és figyelmes szerető vagy, esetleg féktelen vadmacska? Mennyire süt rólad a szenvedély?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A japán kultúrában a gésák nevéhez a művészetek - a tánc, a zene és a költészet -, valamint az erotika és az érzékiség társult. A gésák a 17. század kurtizánjaiból alakultak ki, és tökélyre fejlesztették a férfiak testi-lelki szórakoztatását.

Japán horoszkópunk segítségével annak járhatsz utána, jegyed alapján milyen szexuális kisugárzás birtokában vagy. Mennyire állnád meg a helyed a gésák világában?

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Az Ippaku jegy szülötteként határozott, céltudatos és magabiztos vagy az élet számos területén - így az ágyban is. Ugyanakkor nem szívesen hangoztatod, hogy mit szeretnél, inkább megmutatod erotikus vágyaidat. A kezdeményezést és irányítást nehezen adod ki a kezedből, mert akkor felszínre kerülne az érzékeny és sebezhető oldalad. Ezt pedig egy igazi vadmacska nem engedheti meg magának!

Jikoku - Fekete föld

A japán horoszkóp szerint elég sok időre van szükséged, amíg valakiben tökéletesen meg tudsz bízni, és önfeledten át tudod adni magad az érzéki gyönyöröknek. Ám megéri kivárni, míg teljesen feloldódsz, mert csodálatos, igazán kreatív szerető válik belőled. Ha elég türelmes a párod, egy szenvedélyes, őrjítő ötleteket kiagyaló - és azokat meg is valósító -, mindenre nyitott társat talál benned.

Sanpeki - Türkiz fa

Ha a Sanpeki jegyben láttad meg a napvilágot, melletted egy percig sem lehet unatkozni. Igényled a folyamatos impulzusokat, az újdonság varázsát, a kalandozást. Ha a szexuális életed kezd rutinszerűvé válni, azonnal kitalálsz valamit, amivel felkorbácsolhatod az izgalmakat. Szívesen kísérletezel egy szexi fehérneművel vagy izgató filmmel, de, ha úgy tartja kedved, a szexshopokat is látogatod.

Shiroku - Zöld fa

Angyali tekintet, de ördögi gondolatok - ez jellemez a japán horoszkóp szerint. Félszegségeddel aktiválod a pasikban a védelmező ösztönt, de, ha valaki igazán közel kerül hozzád, megláthatja érzéki oldaladat is. Számodra a tabu fogalma nem létezik, ha örömet akarsz szerezni magadnak vagy a párodnak. Még az extrém helyszínektől sem riadsz vissza, sőt, inkább te vagy a kezdeményező fél.

Goo - Sárga föld

Első látásra zárkózott, távolságtartó nő benyomását keltheted, aki nehezen oldódik fel társaságban. Valójában érzéki és odaadó vagy, ha teljes biztonságban érzed magad valaki mellett. Goo jegyedből adódóan szükséged van a folyamatos visszajelzésekre és biztatásra, ettől szárnyakat kapsz, és szenvedélyes szerető válik belőled. Mivel a hagyományos női minőségeket hangsúlyozod, melletted erős, védelmező férfinak érezheti magát a párod.

Roppaku - Fehér fém

Nem szereted a kétes helyzetetek, ha a hűtlenségnek csak halvány gyanúja merül fel, azonnal kihajítod a párodat. Határozott és magabiztos vagy, ám hajlamos a túlzott birtoklásra. Amikor valaki meghódítja a szívedet, bármit megtennél érte, az ágyban is. Nálad maximalistább jegy nincs is a japán zodiákusban. Párod minden óhaját örömmel teljesíted, ám magadtól nagyon ritkán kezdeményezel.

Shichiseki - Vörös fém

A Shichiseki jegy szülötteként először vizuálisan kell elkápráztatni, az agyadra kell hatni, csak aztán jöhetnek az érzéki örömök. Egy romantikus, gyertyafényes vacsora, virágok - számodra ez a tökéletes ráhangolódás az estére. Ha kedvesedtől megkapod az ilyen jellegű figyelmet, szenvedélyes szeretővé válsz, aki tisztában van nőiességének minden értékével. Imádod a kreatív, ötletes pasikat és az extrém dolgokat.

Happaku - Fehér föld

A japán horoszkóp szerint a hűség és az őszinteség mintaképét rólad mintázhatnák. Bár az érzelmek a legfontosabbak az életedben, képtelen lennél lángoló szerelmi vallomásokra, esetleg jelenetekre. Te odaadásoddal és figyelmességeddel mutatod ki, mennyire értékeled a párodat. Az ágyban is inkább tetteiddel bizonyítasz, tökéletesen tisztában vagy vele, mivel tudod a mennyekbe repíteni kedvesedet.

Kyushi - Vörös tűz

Spontán és provokatív megjelenés - ez a Kyushi jegy jelmondata. A japán horoszkóp szerint imádod hangsúlyozni a nőiességedet, szeretsz a középpontban lenni. Süt rólad a szenvedély, az érzékiség. És ez nem is csak álca, a hancúrozás professzori címét is viselhetnéd - ha lenne ilyen. Szexuális téren te vagy minden pasi legtitkosabb álma, a tökéletes szerető, akivel nem lehet betelni.

Ezt is szeretjük