Japán gésahoroszkóp

Hány évesen számíts szexuális kiteljesedésre?

Tudd meg, életed mely szakaszában élheted meg teljes mértékben a nőiség misztériumát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szex bizonyára eddig is számos örömteli pillanatot hozott számodra, könnyen lehet, hogy a java még hátravan. Japán gésahoroszkópunkból megtudhatod, mikor állsz majd készen a szexuális kiteljesedés megtapasztalására.

Mindeközben a horoszkóp útmutatót ad arra vonatkozóan is, miként szabadíthatod fel elfojtott energiáidat, illetve fejlesztheted tovább egy-egy képességedet, hogy minél előbb megértsd, és megéld a nőiség misztériumát.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Szexuális erőd intenzív energiáid mellett a figyelmességedben rejlik, amit a harmincas éveid közepére fejlesztesz a tökély szintjére. Ekkorra válsz képessé arra, hogy szeretkezés közben kövesd partnered reakcióit, és megadd neki azt, amire vágyik. Mindeközben a saját igényeidet sem szorítod háttérbe, és finoman a másik ember tudomására hozod, mit szeretnél. A fentiek fényében fergeteges együttlétekben lehet majd részed.

Jikoku – Fekete föld

Az égiek, mintha csak meg akartak volna tréfálni, a fejlett ösztönélet mellett nem kevés szeméremmel is felruháztak. Így, bár vágysz a teljes feloldódásra, időbe telik majd, mire fokozatosan megszabadulsz valamennyi gátlásodtól, és feltétel nélkül át tudod adni magad partnerednek. Lehetséges, hogy ezt az állapotot csak a negyvenes éveidben éred el - ám vigasztaljon a tudat, hogy szexuális életed addig sem lesz éppen unalmas, sőt.

Sanpeki – Türkiz fa

Eredeti és kreatív ember vagy, aki az élet minden területén, így az ágyban is roppant találékony. A fentieknek köszönhetően a szexuális kiteljesedést akár első együttléteid során megélheted-megélhetted - a további jó hír pedig az, hogy ez az állapot tartós marad. Sokadjára is képes leszel előrukkolni egy-egy szokványosnak legkevésbé sem mondható ötlettel, és sohasem szégyelled partnered tudomására hozni, hogy mire vágysz. Mindeközben pedig teljes mértékben átadod magad az érzékiségnek.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku jegy szülötteként ízig-vérig nő vagy, tele erőteljes szexuális energiákkal - ám ezeket csak akkor vagy képes teljes mértékben kibontakoztatni, ha érzelmileg is kötődsz a partneredhez, és feltétel nélkül át tudod adni magad neki. Ezt az embert - aki lényegében az igazi lesz számodra - a japán horoszkóp szerint valószínűleg a húszas éveid végén vagy a harmincas éveid elején fogod megtalálni. Ennek megfelelően szexuális életed kiteljesedése is erre az időszakra tehető.

Goo – Sárga föld

A Goo jegy szülötteként fiatal éveidben valósággal tombol benned a szenvedély, és mivel ekkor még egyfajta kihívást is látsz a szeretkezésben, igyekszel újabb és újabb ötletekkel előrukkolni, melyekkel elkápráztathatod partneredet. A japán horoszkóp szerint ez a fajta teljesítménykényszer a harmincas éveidre jócskán alábbhagy - és meglepő módon éppen ekkor teljesedik majd ki szexuális életed is. Minél nagyobb teret adsz a természetességnek és a spontanietásnak, annál örömtelibb és érzékibb együttlétekben lehet majd részed.

Roppaku – Fehér fém

Ösztönösen képes vagy szinte egyik pillanatról a másikra ráhangolódni a partneredre, és mindenféle extrémitás nélkül a hetedik mennyországba repíteni őt - cserébe pedig te is ugyanezt kapod tőle. A japán horoszkóp szerint szexuális életed így szinte az első pillanattól kezdve örömteli, ami az évek során csak fokozódik. Mindazonáltal nem árt néha bevetned egy-egy újdonságot, netán kipróbálni valamilyen szokatlan helyszínt, hogy együttléteid véletlenül se laposodhassanak el.

Shichiseki – Vörös fém

Erős ösztönéletedből adódóan a legkevésbé sem esik nehezedre ráhangolódnod partneredre, a tabudöntögetést pedig egyenesen neked találták ki. Így aztán a kezdetektől fergeteges pillanatokban lehet részed - ám ahhoz, hogy megtapasztald a szexuális kiteljesedést, érdemes tovább fejlesztened magadban a figyelmességet és a gyengédséget, amiben beleérző képességed is segítségedre lesz. A japán horoszkóp szerint a harmincas éveid közepén, esetleg második felében éred majd el ezt az állapotot.

Happaku – Fehér föld

Az égiek természetes érzékiséggel és a teljes odaadásra való képességgel áldottak meg -, ám mindehhez bizonyos fokú kényelemszeretet párosul. Bár szexuális életed szerencsére így sem lesz éppen eseménytelen, előbb-utóbb késztetést érzel majd arra, hogy eltérj a bejáratott szokásoktól, pozitúráktól, helyszínektől, és újabb kihívásokat keress. Ez a japán horoszkóp szerint legkésőbb a harmincas éveid közepéig megtörténik - és olyan dimenziók nyílnak meg előtted, melyeknek addig a létezését sem sejtetted.

Kyushi – Vörös tűz

Szexuális életedet a spontaneitás és impulzivitás határozza meg - így szerencsére nem kell gátlásokkal küzdened, sőt, kifejezetten nyitott vagy az újdonságokra. Megeshet azonban, hogy felülkerekedik benned a kísérletező kedv, miközben a lelkiség némiképp háttérbe szorulhat. Ám a valódi kiteljesedést csak akkor tapasztalod meg, ha nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is képes vagy teljes mértékben átadni magad partnerednek, ami a japán horoszkóp szerint húszas éveid közepe és vége között történik majd meg.

OLVASD EL EZT IS!

lanyok strandon
  • erotikus
  • japán horoszkóp

Milyen az erotikus kisugárzásod?

Ezt is szeretjük