Milyen gyakran szeretkezne valójában a párod? Japán jegyéből kiderül
A japán horoszkóp a férfiak szexuális étvágyáról is mesél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tipikus sztereotípia, hogy a pasik csak a szexre tudnak gondolni, ez azonban a lehető legostobább elképzelés.

Minden férfinak más igényei vannak az intim együttlét terén, kezdve a gyakoriságtól egészen addig, hogy ki mennyire bevállalós, illetve mennyire fontos számára az, hogy partnere igényét is kielégítse.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a te párod valójában milyen gyakran szeretne ágyba bújni, akkor számítsd ki a születésnapja alapján a japán horoszkópját, és olvasd el a jellemzését.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

A Fehér víz szülötte igazi birtokló típus, akinek nagyon fontos szerepet tölt be az életében a szexualitás. Ha rajta múlna, akkor a szex mondhatni napi rutin lenne - szívesen tölti ugyanis az idejét a hálószoba négy fala között, egyszerűen csak örömét leli a párja kényeztetésében. Figyelmes szerető, akinek fontos, hogy a másik fél is jól érezze magát.

Jikoku – Fekete föld

Kissé felületes és önző szerető hírében áll a Fekete föld, amihez még egy kis felsőbbrendűség is párosul - ez pedig sohasem jelent jót az ágyban. Szereti ő meghatározni a szeretkezések időpontját, helyét és módját, a másik fél kezdeményezését gyakran elutasítja. A saját élvezetét helyezi előtérbe, a másiknak való örömszerzés csupán másodlagos tényező számára.

Sanpeki – Türkiz fa

Kapkodó és türelmetlen szerető a Türkiz fa, akinek ugyan fontos az is, hogy a másik igényeit kielégítse, de szeret minél hamarabb a lényegre térni, azaz a saját gyönyörében megmártózni. Nem mondhatni, hogy folyton a szexen járna az esze, de kihasználja a kínálkozó alkalmakat. Kissé öntelt, ami a teljesítményét illeti, de nem sértődik meg a finoman közölt kritika miatt sem.

Shiroku – Zöld fa

A Zöld fa a csábítás nagymestere, amivel abszolút tisztában van, és sűrűn veti be ellenállhatatlan kisugárzását egy kis szex reményében. Komolyabban meg sem kell erőltetnie magát, mert annyira megnyerő az udvarlása, hogy képtelenség neki nemet mondani. Az ágyban figyelmes szerető, nem lehet rá panasz, képes a végletekig elnyújtani a szeretkezést, amire szeret gyakran sort keríteni.

Goo – Sárga föld

A Sárga föld jegyében született férfi igazi hősszerelmes, aki annyira odavan választottjáért, hogy még az égről is lehozná a csillagokat, ha arról lenne szó. A szex terén keresi az izgalmakat, sőt, kifejezetten kezdeményező típus. Egészséges szexuális étvágy jellemzi, mert úgy tartja, hogy a szerelem csak akkor teljesedhet ki, ha a hálószoba falai között is minden rendben van.

Roppaku – Fehér fém

A Fehér fém domináns jellem az ágyban, szerinte a szexben a férfiaké az irányítás, ezért ritkán engedi ki a kezéből a gyeplőt. Független személyiség, aki szívesen bevállal némi újdonságot, de mindemellett odafigyel arra, hogy a partnere is tökéletesen elégedett legyen. A szex számára olyan, mint másnak a lélegzés: alapvető emberi szükséglet, amit ki kell elégítenie, lehetőleg minél gyakrabban.

Shichiseki – Vörös fém

A Vörös fém rendületlenül hisz az igaz szerelemben, így számára a szex egyfajta kiteljesedés, amit csak az igazival tud teljes mértékben átélni. Nem létszükséglet számára a szeretkezés, de ha mégis forró hangulatba kerül, akkor olyan kiváló szerető válik belőle, amilyenre minden nő vágyik. Figyelmes és odaadó az ágyban, imádja a partnerét kényeztetni.

Happaku – Fehér föld

A Fehér föld számára a szeretkezés mély és egészen intim dolog, amiről csak ritkán ejt szót, sokkal inkább a tettek embere. Magától nem igazán kezdeményez, csak abban az esetben, ha a másik egyértelmű jeleket ad neki. Akkor viszont teljesen odateszi magát, figyelve arra, hogy minden egyes együttlét felejthetetlen legyen. Előzékeny és figyelmes partner.

Kyushi – Vörös tűz

A Vörös tűz hisz abban, hogy a férfiak és a nők minden téren, így az ágyban is egyenlőek, ezért nem bánja, ha a másik fél kezdeményez, és veszi át az irányítást. Ha viszont erre nem kerül sor, akkor nem sokat teketóriázik, máris elindul a csábítás útján, mert a szex és az intimitás fontos szerepet játszik az életében. Ám csak akkor képes igazán átadni magát a másiknak, ha mélyen szeret.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük