A csapongó, a hűséges és a mintaférj: ki a legjobb pár a japán horoszkóp szerint?
Boldog élet várna a férfi mellett, vagy csalódnál?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Férjhez menni márpedig nem zsákbamacska, hiszen a frigyet megelőző időszak már sokat elárul a jelölt személyiségéről és arról, milyen partner lehet egy életen át, illetve, az ezotéria is segíthet abban, hogy az ember lánya kicsit a jövőbe lessen, és megtudja, milyen is lenne párja férjként.

Mennyire lenne hűséges típus? Családcentrikus vagy karrierközpontú lenne? Inkább otthon ülő vagy társasági ember? Japán horoszkópja alapján most megtudhatod, a kiszemelted, illetve párod milyen férj lenne. Alábbi kalkulátorunk segít, ha nem ismered japán jegyét.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ippaku a férfi horoszkópja? Ő olyan férj lehet, akire minden nő vágyik: az első számára a család. Hogy számukra a biztonságot megteremtse, szorgalmasan dolgozik is. Egész életében azért küzdhet, hogy megtalálja az egyensúlyt a kettő közt. Remek férj, jó apa lehet, igaz,  néha kissé talán elfoglalt.

Jikoku – Fekete föld

Ha a férfi Jikoku, akkor olyan ember, aki nem viseli jól, ha nincs mozgástere. Számára egy párkapcsolat is megpróbáltatást jelenthet, hát még a házasság. Nem biztos, hogy könnyű lesz neki a szinglilét előnyeit nélkülözni. Sokszor járhat el egyedül, többször, mint az átlag, de ez nem feltétlen jelenti, hogy hűtlen is lesz.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpeki a férfi jegye? Nagy adag kalandvágy lehet benne, ezért nem unatkozik mellette, aki hozzá megy feleségül. Kalandvágya azonban a hódításban is megnyilvánulhat. Szívesen ismerkedik, szereti próbálgatni magát az ellenkező nemnél, ezért élete során nem kizárt, hogy néhányszor flörtökbe keveredjen.

Shiroku – Zöld fa

Ő klasszikus elvek vallója, monogám típus, valójában számára a szinglilét sem lehetett túl elrettentő. Lehetnek napjai, amikor kissé magának való, egyedüllétre vágyik. Igényli a nyugalmat. Nem az a csapongó típus, ettől nincs ok tartani. Megbízható, és szeretné is, hogy megbízzanak benne. Ennek hiányában bajok lehetnek.

Goo – Sárga föld

A Goo jegyű férfi lételeme a jövés-menés, és ez akkor sem változik, ha tartós kapcsolatban vagy házasságban él. A pezsgés tartja életben, nagyon fontos neki a baráti köre. A hűtlenség viszont nem az ő műfaja, sőt. Ha össze is hozza az élet vonzó emberekkel, szíve választottját sosem csalná meg.

Roppaku – Fehér fém

Roppakuként a férfi maga a mintaférj. Ő az, akire minden nő vágyhat: nagyszerű apa, megbízható férj, biztonságot adó partner. Nem hiányolja, ha nem jár el gyakran, az ő világa a családja, nekik él, és őket akarja boldoggá tenni. Feleségét bálványozhatja, másik nő a számára egész egyszerűen nem is létezik.

Shichiseki – Vörös fém

Shichisekiként a férfi valószínűleg későn szánja rá magát a nősülésre, mert fiatalkori személyiségétől idegen a tartós együttműködés, az egymásra figyelés, a felelősségvállalás. Egy bizonyos kor után már viszont vágyhat rá, hogy kikössön valaki mellett. Igaz, ez sem érezteti vele eléggé, hogy már nem szingli.

Happaku – Fehér föld

Happaku a férfi jegye? Akkor bizonyára romantikus alkat. Feleségeként sok csodás pillanatban részesülhet az ember. Számára fontosak az érzelmek, a bizalom, az örökké tartó láng, és tesz is érte, hogy ez ne aludjon el. Házasságában örökké udvarolhat feleségének, ami csodás közös életet ígér.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi a férfi jegye? Nem könnyű a helyzet, ha így van, mert ő valószínűleg hajlamos az önzőségre. Saját kényelme és jó kedélye az elsődleges neki, épp ezért mindig azt teszi, ami jólesik neki. Ha ez a flört vagy komolyabb félrelépés, hát nem fél attól sem. Igaz, utána nagyon megbánhatja, változni viszont nemigen tud.

Ezt is szeretjük