Mi a férfi japán jegye? Ez a legnagyobb félelme a kapcsolatban
Ha nem ismered a japán jegyét, akkor kalkulátorunk segít neked megtudni. Csak egy pillanat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak közül nagyon sokan nem szeretnek beszélni róla, mik a félelmeik, kiváltképp a szerelem terén. Ha párban vagy, vagy van kiszemelted, akkor most mégis megtudhatod, ő mitől tart legjobban egy kapcsolatban.

Ha nem ismered a japán jegyét, akkor alábbi kalkulátorunk segít neked megtudni. Csak a férfi születési dátumát kell megadnod.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ippaku jeggyel a férfi nagy valószínűség szerint attól retteghet leginkább, hogy párja, azaz te, egy napon olyan férfit találsz magadnak, akiben mindaz a kedvező tulajdonság benne van, amelyeket szerinte ő nélkülöz. Nem hiába lehet féltékeny típus. Fokozd önbizalmát!

Jikoku – Fekete föld

Attól tarthat  a férfi leginkább, hogy szabadságában korlátozni fogja a párkapcsolat. Bár ragaszkodó, mégis vágyhat arra, hogy néha egyedül legyen, és hogy csak a barátaival mozdulhasson ki. Ez természetes dolog. Ne foszd meg ettől, és minden jól alakul.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpekiként a férfi attól félhet leginkább, hogy a kapcsolatból eltűnik az izgalom. Idővel minden pár kicsit lenyugszik, és a szenvedélyt a szeretet és összetartás szárnyalja túl, de ha tudatosan színt visztek a mindennapokba, az izgalom is megmaradhat.

Shiroku – Zöld fa

Shirokuként a férfi attól félhet leginkább, hogy egy napon azzal állsz elé, iránta való érzelmeid megváltoztak. Bár talán sohasem mondja ki, titkon mégis sokat gondolhat erre. Szüksége lehet arra, hogy gyakran mondd, szereted. Ne felejts el hangot adni az érzelmeidnek!

Goo – Sárga föld

A férfi legnagyobb félelme az lehet a kapcsolatban, hogy egyszer valami miatt csalódnia kell benned, és ezért a saját érzelmei megváltoznak feléd. Félhet a megcsalástól vagy akár egy bántó megjegyzéstől. Éreztesd vele, te is a legjobbat szeretnéd mindkettőtöknek.

Roppaku – Fehér fém

Attól tarthat, hogy a szexualitás fontossága csökken a kapcsolatotokban. A Roppaku számára nagyon fontos a testiség, és nehezen tudja elképzelni a kapcsolatot perzselő együttlétek nélkül. Idővel normális a változás, de bármi probléma van, azt mindig beszéljétek át.

Shichiseki – Vörös fém

Shichisekiként a férfi attól tarthat, a körülötted mozgó férfiak egyike egy napon elcsavarja a fejed. Jókora adag féltékenység lehet benne, ezért jobb nem próbálni még féltékenyebbé tenni. Elmenekülhet, ha azt érzi, már más az, akire vágysz, még akkor is, ha csak teszteled őt.

Happaku – Fehér föld

Happakuként a férfi a kapcsolat elszürkülésétől tarthat nagyon. Bár szeretne hosszú kapcsolatot, az izgalom lételeme, ezért érdemes tudatosan dolgoznotok ezen. Utazzatok, próbáljatok ki együtt új dolgokat. Fontos, hogy mindig tervezgessetek, programot szervezzetek.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushiként a férfi nagyon félhet attól, hogy te és a számára igen fontos családja és barátai nem jöttök majd ki jól. Próbáljatok arra törekedni, hogy minél jobb viszony alakulhasson ki közöttetek, így a Kyushi férfi boldog lehet. A családdal és barátokkal amúgy is jó jóban lenni.

Ezt is szeretjük