Januári szerelmi horoszkóp: boldogság vagy csalódás vár?
Az év első hónapja izgalmasan, bár sokszor szomorúan alakul. Olvasd el, mi vár rád!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az új év gondolata mindig új reményeket is tartogat, főként a magánélet terén. Szingliként és kapcsolatban élőként is jellemző, hogy az ember valami többre vágyik, de sajnos ez nem mindenki számára januárban jön majd el.

Ha kíváncsi vagy arra, mit tartogatnak számodra a csillagok a szerelemben, akkor olvasd el a horoszkópodat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az előrejelzések szerint Kosként különösen oda kell figyelned a párodra, mert az elhidegülés könnyen szakításhoz vezethet. Próbálj meg minél több közös programot szervezni januárban, hogy érezze, mennyire fontos a számodra.

Ha még egyedül élsz, akkor szánd arra a januárt, hogy többet foglalkozol magaddal, mert ha testileg-lelkileg jól vagy, azt mások is látják rajtad, és így sokkal vonzóbbnak tűnhetsz a szemükben.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Sajnos érzelmek terén nem indul jól a január, több vita is begyűrűzhet a mindennapok nyugalmába. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nyitottan állsz hozzá a problémákhoz, és igyekszel józan ésszel, kompromisszumra készen megoldani őket, figyelembe venni a párod érzéseit is.

Még szingli vagy? Talán mindennek az az oka, hogy van egy konkrét elképzelésed az igaziról, és mindenkit ehhez az álomképhez mérsz. Január végén jöhet valaki, aki ennek teljes ellentéte, de ne utasítsd el, mert megbánnád.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egy harmadik felbukkanása miatt a hónap első fele nem alakul zökkenőmentesen. Hogy hogyan folytatódnak a kedveseddel ezután a dolgok, az csak rajtad múlik. A változás lehet kedvező is, de sajnos a szakítás is kilátásban van. Saját magadra gondolj, amikor döntesz.

A bolygóállás neked kedvez, ha szingliként nyitott vagy az újdonságra. Január elején megismerkedhetsz valakivel, aki már az első pillanatban megdobogtatja a szíved. A hónap végére pedig meglepően komolyra fordulhatnak a dolgok.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Januárban háttérbe szorul minden, ami nem a magánélettel kapcsolatos. A bolygók szerint olyan új szintre léptek a pároddal, ami már régóta esedékes lett volna, így felhőtlen öröm és különleges harmónia jellemzi majd az év első napjait.

Szingli Rákként forró flörtökre számíthatsz a januári napokon, de komolyabbra egyik próbálkozás sem fordul majd. Ennek főként az az oka, hogy magad sem vagy benne biztos, képes vagy-e az elköteleződésre.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egy friss szerelmes is megirigyelné azt a romantikus hangulatot, ami januárban jellemző lesz rád. A Vénusz hatására csak azon jár majd az eszed, hogyan tudnál a párod kedvére tenni, amiért cserébe hasonló figyelmességre számíthatsz.

Amennyiben még nincs párod, jó esélyed van arra, hogy januárban találkozz valakivel, akivel azonos hullámhosszra kerültök, ám a hónap végére kiderül, hogy ez inkább csak barátság, mint szerelem.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Féltékenység zavarja meg január első napjait, ami nagy valószínűséggel a tavalyi év hozadéka. Január első felében gyakorta számíthatsz sehová nem vezető vitákra, melyek elgondolkodtatnak, van-e értelme közös jövőt tervezni a kedveseddel. Ne hamarkodd el a döntést.

Szingliként a tökéletes pasit várod, akiben egyszerre szeretnéd felfedezni a társat, férjet, szeretőt és apát is. Ennek köszönhetően elszalaszthatsz több ígéretes jelöltet, akikért kár lenne.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Érzelmi válságba kerülhetsz január elején, amin nem különösebben segít, hogy minden döntéshozatalod előtt hetekig mérlegelsz. Erre most nincs idő, ha valami baj van a kapcsolatodban, akkor ne hezitálj.

Szingliként akkor van esélyed a szerelemre, ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni. El kell fogadnod, hogy egy kapcsolatban ketten élnek, és mindkét félnek joga van a saját szabadságához.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Január elején olyan szakmai sikereket élhetsz át, amelyeknek minden bizonnyal a kapcsolatod látja majd kárát. Ha nem szeretnél elhidegülni a párodtól, akkor próbáld a kettőt úgy összeegyeztetni, hogy a hiányodból a kedvesed a lehető legkevesebbet érezze meg.

A közvetlen környezetedben valaki romantikus érzéseket táplál irántad, amit januárban nem is rejt véka alá. Talán nem álmaid lovagja ő, de a csillagok szerint érdemes neki egy esélyt adni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Virágzó szerelemmel viseltetsz a párod iránt, mintha csak tegnap kerültetek volna össze. Januárban sok olyan pillanatot töltötök együtt, mely megerősít a hitedben, hogy jó ember oldalán éled a mindennapjaid. A csillagok állása a kapcsolat komolyra fordulását mutatja.

Izgalmas szerelmi szál indul január elején, amit nem másnak, mint a saját családodnak köszönhetsz. Lehetőleg próbáld a továbbiakban kihagyni őket a dologból, mert a jó szándékuk zavaró lehet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A hónap elején esetleges kétségek gyötörhetnek, hogy jó ember mellett keresed-e a boldogságot. Sajnos a párod is érzi, hogy valami nincs rendben, ami még inkább eltaszít benneteket egymástól. A kommunikáció kulcsszerepet játszhat abban, hogy a problémák megoldódjanak.

Nem szabad elkeseredned, ha nem minden alakul a terveid szerint, mert a férfiak megérzik, hogy bizonytalan vagy önmagadban. Emiatt elszalaszthatsz egy igazán ígéretesnek tűnő kapcsolatot.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy váratlan anyagi probléma feszültséget szíthat közted és a párod között, ami meghatározhatja a hónap első napjait. Azonban ahogy sikerül megoldást találni, máris visszaáll az idill, sőt. Az, hogy számíthattok a másikra, újabb szintre emeli a kapcsolatotokat.

Valaki már régóta csak arra vár, hogy részt vehessen az életedben. Talán azért nem tűnt még fel eddig, mert ellenszenvesnek találtad, viszont ez egy csapásra megváltozik, amikor kéretlenül is a segítségedre siet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A problémák Halakként nem kerülnek el, viszont ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolatod rámenjen ezekre a semmiségekre, akkor meg kell tanulnod hallgatni. Januárban sok olyan helyzet adódik majd, mikor a legjobb, ha csendesen beletörődsz a dolgok alakulásába.

Egy biztos, ha még szingli vagy, nem fogsz unatkozni. A csillagok sok flörtlehetőséget jósolnak januárra, bár komoly kapcsolatot nem ígérnek. Azért ne csüggedj, így is izgalmasan telnek majd a hónap napjai.

Ezt is szeretjük