Ismerd meg valódi éned!
Hold-jegyed segít
Úgy érzed, már mindent tudsz önmagadról? Holdad új személyiségvonásokkal egészítheti ki alapjegyedet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold-jegy a szív vágyairól mesél, melyek nem biztos, hogy kifejezésre jutnak, vagy megvalósulnak. Ha kiszámolod, hogy Holdad mely csillagjegyben áll, mélyebb önismeretre tehetsz szert.

Talán olyan tulajdonságaidra is fény derülhet, melyekkel nem vagy tisztában, esetleg félsz beismerni magadnak.

Nem tudod, hol áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

 

Kos

A horoszkóp szerint fontos számodra az igazság, legalábbis az, amit te magad gondolsz. Jelmondatod: légy erélyes, független és bátor! A Kos-Hold olyan erős hatást gyakorol rád, hogy ezek a célkitűzések bizonyos fokig valóra is válnak, még akkor is, ha a alapjegyed esetleg határozatlan nőt faragna belőled. Magabiztosságod és hajlíthatatlan jellemed legtöbbször előnyödre válik, olykor azonban fontos, hogy némi lágyságot is kimutass.

Bika

Hold-jegyed hatására igen jó véleménnyel vagy magadról. Nem mintha valamiféle különleges minőséget éreznél magadban, sokkal inkább azért, mert önbizalomban egyszerűen nem szenvedsz hiányt. Ez a tulajdonság azonban beképzeltté vagy lustává tehet. Ne vedd túlságosan komolyan a véleményed, figyelj arra is, mit gondol a többi ember. Kövesd energikusan alapjegyed energiáját, ellenkező esetben túlságosan önhitté válsz.

Ikrek

Ha mesélsz, egyetlen történet sem veszíti el a zamatát, ha pedig saját képességeidről beszélsz, az egészen hihetetlen. Leginkább nagyszerű intellektusként szeretnéd látni magad, akit a világ hálásan hallgat. Fontos, hogy alapjegyed tulajdonságai minél erősebben megmutatkozzanak, mert Ikrek-Holdad hatására meglehetősen beképzelt emberré válhatsz. Szélsőséges esetben még a környezeted manipulálása sem áll távol tőled.

Rák

Komoly embernek tartod magad, olyasvalakinek, akivel számolni kell. Úgy érzed, hogy megérted a többi embert, ezért megérdemled, hogy téged is megértsenek. Ennek ellenére a környezet részéről gyakran az ellenkezőjét tapasztalod. Intuícióid erőteljesek, néha azonban megcsalnak, különösen, ha érzelmeid is belekeverednek az ügybe. Ne hagyd, hogy Rák-Holdad átvegye az irányítást alapjegyed felett, mert túlságosan erős érzelmi hatást gyakorol rád, és elnyomja a racionalitásod.

Oroszlán

Önmagadról hősies képet festesz, olyasvalaki portréját, aki a világ fölé magasodó elefántcsonttorony lakója. Egy életen át tartó erőfeszítésre és bátorságra lesz szükséged, ha meg akarsz felelni ennek a képnek. A horoszkóp szerint kézzelfogható sikereket akarsz elérni, illetve annak örülsz a legjobban, ha ezt mások is látják. Talán egy kissé felvágós vagy, ám olyan végtelenül becsületes magaddal szemben, hogy képes vagy kinevetni saját hiúságod.

Szűz

Szűz-Holdad hatására nem szeretsz reflektorfénybe kerülni, ha mégis ez történne, az csak a véletlen műve lehet. Szereted a figyelmet privát munkáddal kiérdemelni, nem kenyered a felvágás. A horoszkóp szerint legfőbb vágyad, hogy szolgálhass, illetve alkothass valamit. Személyiséged erős és szilárd, mégsem erőszakolod magad másokra. Időnként azért lehetnél egy kicsivel hetykébb is, különben nehezen érvényesíted akaratodat.

Mérleg

Igazi Hamupipőke vagy, akinek nem számít, hogy mennyire szerény kemencepadkán alszik, elegánsnak, kifinomultnak és kecsesnek érzi magát. A szívedben hordozott kiváltságos énkép kedvességedben és szívélyességedben nyilvánul meg. Mindemellett Mérleg-Holdként érdemes jobban odafigyelned rá, hogy ezen személyiségjegyek mellől ne hiányozzon a racionalitás sem. Jó esetben ezt biztosítja alapjegyed.

Skorpió

A horoszkóp szerint gyakran vagy kritikus önmagaddal, és csak néha elfogadó. Életed és tetteid mércéje minden esetben az erkölcs, mellyel kapcsolatban nem ismersz kompromisszumot. Ezt a mércét kizárólag a legmagasabb és legáltalánosabb elvek szerint állítod fel. Bár mindez nagyon szép, szükség esetén lazíthatsz is egy kicsit - ellenkező esetben kétszer annyi erőfeszítést kell tenned olyan dolgokért, melyeket jóval egyszerűbben megkapnál.

Nyilas

Akármilyen feladatnak is szenteld a tehetséged, biztos, hogy egyetemes elvekkel fogod megközelíteni. Bár tudatában vagy a test korlátainak, sokszor megkísérled a lehetetlent. Érzed, hogy vágyaid nagyon magasra törnek, és ismered a mély szakadékot, mely a szándék és a tett között húzódik, ez azonban nem igazán zavar. Ha a célról tudod, hogy szép és jó, nincs az a pénz, amiért hagynád magad eltéríteni.

Bak

A horoszkóp szerint gyakorlatias és józan ember vagy, aki a saját feltételei szerint áll helyt a világban. Bak-Holdként sosem leszel pénzközpontú, de a hatalom azonnal magához vonz. Lelked a tekintély vonzásában talál biztonságot, így nagyon jó esélyed van a sikerre. Akármibe is fogj bele, ha igazán vágysz a cél elérésére, sikerülni fog. Ugyanakkor időnként nem árt kicsit lazítanod - ellenkező esetben kiveszik belőled minden játékosság.

Vízöntő

Vízöntő-Holdként inkább költői a lelked, a racionalitást szereted mellőzni. Jellemzően ösztöneidre hallgatsz, melyek - ha olykor meg is csalnak - biztos támpontot jelentenek számodra a világban. Mindez nem csak magaddal kapcsolatban igaz: ösztönösen érzed más emberek igényeit is, és fontosnak tartod, hogy ezek kielégülhessenek. Nem véletlen, ha Hold-jegyed hatására valamilyen segítő szakmában helyezkedsz el.

Halak

Megismerni önmagad és összhangba kerülni a végtelennel - a horoszkóp szerint ezek életed legfontosabb célkitűzései. Ha anyagi javakra vágysz, az csak azért van, mert a szemlélődésben és az elmélyült kutatásban zavarna a pénzügyi bizonytalanság. Halak-Holdként mindennél fontosabb számodra, hogy környezeted szeressen, és elismerje munkádat. A feléd áradó pozitív energiák nélkül tehetetlennek érzed magad.

Horoszkópunk Grant Lewi Asztrológia mindenkinek című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

tukor no
  • személyiség
  • horoszkóp

Ki is vagy valójában?

Ezt is szeretjük