Ismerd meg valódi életcélod!
A horoszkóp segít
Ha az élet magasabb, rejtett céljait kutatod, csillagjegyed irányt mutathat, hogy merre keress.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem születik véletlenül a Földre. A zodiákus minden egyes jegyének megvan a maga feladata és életcélja.

Ha te még nem találtad meg ezt, talán horoszkópunk segítségedre lehet a keresésben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A három Tűz-jegy közül te rendelkezel a legtöbb energiával. A csillagoktól erős kezdeményezőkészséget és intenzív akaratot kaptál ahhoz, hogy megvalósítsd álmaid. Ki akarsz menni a világba, hódításaid által bizonyítani akarsz, de arról már kevesebb elképzelésed van, hogy mit is kezdesz azzal, amit meghódítottál. Alapvető életcélod nem más, mint saját helyed megtalálása a világban. Kiindulásnak nem is rossz!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nem vagy a változások embere. Ha megszoktál egy rendszert, személyt az életedben, ahhoz erősen ragaszkodsz. Igazi szociális lény lévén munkál benned a csoportképző erő. Jó érzéked van ahhoz, hogy összetarts egy társaságot, épp ezért kiváló szellemi vezető válhat belőled. A horoszkóp szerint legfőbb célod a hagyományőrzésben, valamint a szociális rend és a stabil viszonyok megteremtésében mutatkozik meg.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Célod, hogy életed során minél több információt és tapasztalatot szívj magadba. Ikrekként gyermekkorodtól fogva vágysz arra, hogy megismerd és megkülönböztesd a dolgokat. A megszerzett információkat lexikonként raktározod el. Abba viszont már kevesebb energiát ölsz, hogy a megszerzett ismeretanyagot fel is használd. Sokszor teljesen semlegesen és objektíven szembesülsz a dolgokkal, így környezeted számára felületesnek tűnhetsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint erősen érzelemközpontú jegy a tiéd. Célod az élet emocionális oldalának minél alaposabb megtapasztalása. Ezzel szoros összefüggésben szeretnéd megteremteni lelki egyensúlyodat - ebben azonban a hétköznapi események sokszor erősen gátolnak. Érzelemvilágod sokféleségének, gazdagságának és életcélodnak mások is hasznát veszik: kimondottan toleráns és együtt érző vagy az emberekkel szemben.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán csillagjegy alatt születtél, életed legfőbb célja személyiséged kibontakoztatása. Szeretnéd lehetőségeid lehető legszélesebb spektrumát felmérni, majd miután minden szükséges információnak a birtokába jutottál, csak azután meríteni a választékból. A benned lévő életerőt és kreativitást igyekszel minél konkrétabb formában kifejezni, illetve a lehető legtöbb lehetőséget megragadni életed során.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Tipikusan társas lény vagy, ha a Szűz jegyében születtél. Célod az együttélés hierarchiájának megteremtése, valamint saját és szeretteid biztonságának megőrzése a társadalomba való beilleszkedés révén. Ennek eléréséhez először racionálisan felméred lehetőségeidet, készségeidet. Csak ezután következik a körülötted élők lelkivilágának alapos megismerése. Kívülről szemlélve kissé gépies momentumokból áll a célod eléréséhez vezető út, neked azonban éppen így felel meg.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy meg egy, az három - ez lehetne Mérleg jegyed legalapvetőbb elve. Számodra ugyanis két rész kombinációja több, mint az összegük. Célod az emberek közötti kölcsönhatások minél pontosabb megértése és átélése. Kapcsolataidban rendkívül fontos, hogy külső inspirációt meríthess a hétköznapok során. Ezt az inspirációt pedig igyekszel visszaforgatni, illetve arra használni, hogy igazán tökéletessé tedd baráti kötelékeid működését.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Életed során leginkább a haláltól való félelem az, ami törekvéseidet nagyban megnehezíti. Épp ezért legfőbb célod az elmúlás gondolatának szellemi legyőzése. A horoszkóp szerint mindez megmutatkozhat a partneredhez való erős, szenvedélyes kötődésben. Párodat gyakran idealizálod, a róla alkotott képet szereted, nem azt a személyt, aki előtted áll. Ha azonban céljaid az eszmék és ideák szintjén mutatkoznak meg, könnyen lemaradhatsz a mindennapokról.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyedből adódóan erősen kötődsz a hagyományokhoz. Életed során leginkább arra vágysz, hogy megtaláld az általános és örök dolgokat. Szívvel-lélekkel arra törekszel, hogy a lehető legalaposabban megismerd és átlásd a körülötted lévő világ minden elemét. Ha pedig a tényezőket sikerült összeraknod, már könnyen elérheted életcélod, és meglelheted az áhított elemeket a mindennapok útvesztőiben.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Legfőbb célod a siker és a társadalmi elismerés megszerzése. Ennek érdekében akár kész vagy egyéniségedet is alárendelni a közösség érdekeinek. Buzog benned az igazgatás iránti vágy, az életet szigorú szabályok és rendszerek szerint éled. Míg más csillagjegyek legtöbbször érzelmi alapon döntenek, te a horoszkóp szerint kizárólag racionális elvek mentén vagy képes működni. Az ésszerű, célravezető dolgok segítenek eligazodni a világban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében születtél, nem állsz minden helyzetben a racionalitások talaján. Bár elhatározásaid a valós életre vonatkoznak, meglehetősen idealista elgondolások alapján születnek. Életcélod ugyanis nem más, mint egy jobb és igazságosabb világ megteremtése. Igyekszel eleget tenni ideáidnak, illetve mindannak, amit belső igazságként tapasztalsz meg. Ám ezeknek az eszméknek az átültetése a hétköznapokra nem lesz egyszerű.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Céljaid a Vízöntőhöz hasonlóan ideológiai síkon mozognak. Életed legfőbb feladatának azt tekinted, hogy megteremtsd az igazság, a szabadság, valamint a materiális dolgok egységét. Mindehhez rendkívül fontos a lét értelmébe vetett megingathatatlan bizalmad. Mindemellett a horoszkóp szerint szeretnél megszabadulni a felesleges dolgoktól, a hamis illúzióktól, valamint megtalálni a tények mögötti általános igazságot is.

Cikkünk Peter Orban és Ingrid Zinnel Ezoterikus asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no fal fa
  • jellem
  • számmisztika

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük