Innen tudhatod, ki voltál előző életedben
Vannak árulkodó jelek
Olyan dolgok utalhatnak előző életedre, amikre talán soha nem is gondolnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberiséget két csoportra biztosan fel lehet osztani: akik hisznek a reinkarnációban, és akik nem. Ha te az előbbi csoportba sorolod magad, vagy az utóbbiba, de érdeklődő szkeptikus vagy, bizonyára kíváncsi lehetsz, miből derülhet ki, ki voltál előző életedben.

Vannak direkt ennek a kérdésnek a megválaszolására szakosodott ezoterikusok, illetve lélekvándorlással foglalkozók, akik akár a hipnózisig is elmennek, hogy fényt derítsenek a hozzájuk forduló ember előző életeire.

Nem kell azonban horribilis összegeket áldoznod arra, hogy mindezt megtudhasd, ugyanis a mindennapok során vannak jelenségek, amelyek utalnak rá, az ember ki lehetett előző életében. A következő öt is ilyen.

Visszatérő álmok

A visszatérő álmok árulkodóak lehetnek, főleg akkor, ha az ember olyan környezetben találja magát, ahol még nem járt, és olyan emberekkel van álmában, akiket valójában nem is ismer. A reinkarnáció hívei szerint ilyenkor az előző élet halovány foszlányai jelenhetnek meg álomképek formájában.

Valamelyik múltbéli korért való rajongás

A retró divat, ám vannak olyanok, akik fanatikusak, és egész életüket - otthonukat, hobbijaikat, öltözködésüket - például az ötvenes-hatvanas évek mintájára alakítják ki. Ez a rajongás árulkodó jel - akár az előző életről is mesélhet.

Így is emlékezhetsz

A rezgésterápia egyike a módszereknek, ahogy visszaemlékezhetsz az előző életedre. Nézd meg az erről szóló videót!

Nem csupán a néhány tíz évvel ezelőtti korokért, hanem akár az 1800-as évekért, a reneszánsz korért vagy akár a kőkorszakért való rajongás is utalhat az előző életre. Ha bármely múltbéli kort érdekesnek, szerethetőnek talál valaki, és sokszor hangoztatja, hogy inkább abban élne, az jele lehet annak, hogy előző inkarnációja akkor volt. Így tartják az ezoterikusok.

Erős vonzalom egy másik ország vagy kultúra iránt

Ha egy idegen ország vagy kultúra rajongással tölt el valakit, vagy gyakran gondol arra, milyen jó lenne elutazni vagy akár elköltözni egy bizonyos távoli tájra, akkor az nem csupán a spontán érdeklődés műve lehet. A reinkarnációban hívők szerint a vonzalom hátterében állhat az is, hogy az illető előző életében ott élt, és szerette azt az országot.

A mintha jártam volna már itt érzése

Hasonló a helyzet akkor is, ha az ember ellátogat egy olyan városba vagy országba, ahol korábban biztosan nem volt, mégis azt érzi, mintha járt volna már ott. A furcsa, déjà vu-szerű érzés hátterében ezoterikus nézetek szerint az állhat, hogy az előző élet emlékei törnek elő.

Félelemérzet bizonyos helyzetekben

Rettegés az autóban utazva, félelem a kígyóktól, tériszony, pánik a mély vízben - bármi ilyesmi utalhat arra az ezoterikusok szerint, hogy az ember előző életében valamilyen kellemetlen élményt élt át hasonló helyzetben, ami annyira mély nyomot hagyott, hogy még a következő inkarnációban is elkíséri. Talán épp azt jelzik az ilyen félelmek, hogy az illető előző életében hogyan halt meg.

Ezt is szeretjük