Ismerd meg életfeladatod!
A horoszkóp segít
Ahhoz, hogy teljesítsd az életfeladatodat, néhány dologban változnod kell. Fejleszd a képességeidet - a siker érdekében!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes jegye más és más képességeket birtokol, különböző területeken érhet el kiemelkedő eredményeket. A jó tulajdonságaiddal biztosan te is tisztában vagy, de ideje azt is megtudnod, miben kell még fejlődnöd.

Néhány apró változtatás új dimenziókat hozhat az életedbe. Segítségükkel pedig teljesítheted életfeladatodat is.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegy szülötteként kiapadhatatlan energiatartalékokkal rendelkezel, akkor vagy igazán boldog, ha valami újdonságot próbálhatsz ki. Újszerű látásmódod révén olyan lehetőségeket is felismersz, ami másnak eszébe sem jutna. Mindig mindenben első akarsz lenni, nehezen viseled el a vereséget. A horoszkóp szerint életfeladatod: meg kell tanulnod bízni a belső indíttatásaidban, ne sajnáld az áldozatot a siker érdekében.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szorgalmas és kitartó vagy. Ha egyszer valamit a fejedbe vettél, addig nem nyugszol, amíg meg nem szerezted. Szoros a kapcsolatod a természettel, környezettudatosan éled a mindennapjaidat. Az élni és élni hagyni elvét vallod. A horoszkóp szerint életfeladatod: fejleszd magad, minél jobban bontakoztasd ki a személyiségedet, ne félj felvállalni a véleményedet. Nem kerülheted el mindig a konfliktusokat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek jegyében születtél, akkor hatalmas fantáziával áldott meg a sors. Vonz a művészek bohém élete, legszívesebben ezen a területen próbálnál szerencsét. Ehelyett nyugodt, kényelmes munkahelyet keresel, nem mersz kockáztatni. Életed legfőbb feladata, hogy egy problémát ne mindig a megszokott módon oldj meg, ne süllyedj bele az egyhangúságba, térj le a kitaposott ösvényről.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Empatikus és segítőkész vagy, minden olyan terület érdekel, ahol embereken segíthetsz. Gyakran még a saját igényeidet is háttérbe szorítod, ha mással jót tehetsz cserébe. Meg kell tanulnod nemet mondani, nem válhatsz áldozattá. A horoszkóp szerint legfontosabb feladatod: le kell küzdened az élettől való félelmedet, nyiss a világ felé, hogy megtapasztalhasd a lelki mélységeidet. Csak így valósíthatod meg önmagad.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegy szülötteként csak felelős, főnök pozícióban érzed jól magad, nem bírod a kötöttséget. Hajlamos vagy azt képzelni, csak te tudhatod mindenre a jó megoldást, az életeddel példát akarsz mutatni a környezetednek. Az életfeladatod: fel kell ismerned a korlátaidat, és nyíltan vállald is őket, ettől nem leszel kevésbé értékes ember. Nincs szükséged arra, hogy a hatalmadat és a tudásodat lépten-nyomon bizonygasd.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kitartó típus vagy, soha semmit nem adsz fel. A határidő számodra szent, a késés fogalmát nem ismered. Alázattal fordulsz a világ felé, éppen ezért nem érted, más miért nem így gondolkodik. A horoszkóp szerint az életfeladatod: saját tapasztalataid és szenvedéseid révén próbáld meg felfedezni a világot, legyél nyitottabb. Nem zárkózhatsz el minden szórakozástól, neked is szükséged van pihenésre.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében születtél? Akkor kivételes látásmódod van, minden helyzetben a harmóniára, a kompromisszumra törekszel. Szereted megélni az élményeket, nyitott vagy az újdonságokra. Fejlett az igazságérzeted, nem nézed szótlanul az hazugságokat, hangot adsz véleményednek. Az életfeladatod: ne vegyél mindent a szívedre, nem szenvedhetsz mások helyett. Mindig lesz egyenlőtlenség az emberek között.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Téged minden vonz, ami szokatlan, tilos vagy tabu, legyen szó fekete mágiáról vagy divatról. Eredetiségeddel mindig kitűnsz a tömegből. Fejlett intuícióval rendelkezel, hiszel a sorsszerűségben. Érdekel az emberi lét értelme, de a túlvilág is foglalkoztat. Életfeladatod a horoszkóp szerint: az erődet és a bátorságodat jó célok érdekében kell használnod, ne csak a megdöbbentés, a közöny legyőzése vezéreljen.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegy szülötteként rendületlenül hiszel a hagyományokban. Számodra a tisztelet és a becsület nem csupán üres szó, mindig kiállsz a véleményed mellett. Életed legfontosabb feladata: hallgass gyakrabban a belső hangodra, tanulj meg lazítani kicsit. Hidd el, hogy a világ akkor is forog majd, ha te nem dolgozol minden percben. Kezdd el lebontani a téged körülvevő falakat, engedd közel magadhoz azt, aki igazán megérdemli.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként következetesen és kitartóan küzdesz a kitűzött céljaidért, számodra nem létezik második hely. Kötelességtudatod a személyes ambíciódon is túlmutat, szívesen tevékenykedsz a köz érdekében. Becsületességed és egyenességed miatt hatalmas tisztelet övezi a munkádat. A horoszkóp szerint életfeladatod: a külvilág helyett néha magadra is oda kell figyelned, a munka túl nagy helyet követel az életedből.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében születtél, akkor zárkózott típus vagy, kerülöd a konfliktusokat. Az állandóság híveként nehezen viseled a változásokat, ha pozitívan is érintik az életedet. Legfontosabb feladatod: kezeld rugalmasabban a dolgokat, ne félj az újdonságoktól. Ahhoz, hogy fejlődhess, le kell térned a kitaposott ösvényekről. Itt az ideje, hogy nyiss a világ felé, nem annyira szörnyű, mint amilyennek gondolod.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Érzékenyen reagálsz mindenre, hajlamos vagy személyes támadásként felfogni az elejtett félmondatokat. A vitás helyzetekből sértődötten kihátrálsz ahelyett, hogy megoldást keresnél a problémákra. Életfeladatod a horoszkóp szerint: fogadd el az érzéseidet, lépj túl a haragon és a megbántottságon, ha valaki melletted van, azért teszi, mert szeret. Itt az idő, hogy lelki gazdagságod kamatoztasd valamilyen művészi területen.

Cikkünk Fritz Riemann Útmutató asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

zold lany
  • személyiség
  • életfeladat

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük