Ismerd meg a sötétebbik oldalad!
Szaturnuszod megmutatja
Mint mindenkinek, a te lényednek is van negatív része. Ismerd meg, hogy felülkerekedhess rajta!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fény és a sötétség elválaszthatatlan egymástól. Így, mint mindenkinek, neked is van egy sötétebb feled, ami rendre akadályozhat önmagad kiteljesítésében. Mégpedig anélkül, hogy tudatában lennél, valójában mi is okozza a bajt.

A Szaturnusz fellebbenti a fátylat erről az oldaladról, és segít abban, hogy az önismeret révén az élet minden területén sikeresebbé válhass.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Kos

Kos jegyként talán magad sem veszed észre, hogy mennyire türelmetlen tudsz lenni a környezetedben lévőkkel, különösen akkor, ha azok képtelenek lépést tartani veled. Ami ráadásul nem is könnyű feladat, hiszen rendkívül gyorsan reagálsz, esetenként pedig a csapongásra is hajlamos vagy. Ha nem kevés erőfeszítésedbe kerül is, igyekezz jobban figyelni másokra. Így amellett, hogy megtalálod a belső békédet, kiegyensúlyozott emberi kapcsolataidnak köszönhetően sikeresebb is leszel, mégpedig az élet valamennyi területén.

Bika

Bika jegyként az érzelmi stabilitást keresed. Ha azonban sikerül elérned a számodra optimális állapotot, könnyen hajlamossá válhatsz az elnehezedésre, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ezért aztán könnyen beleragadhatsz a megszokottba, hagyva, hogy a jobbnál jobb lehetőségek elmenjenek melletted. Az ily módon kialakuló frusztrációdat pedig mértéktelen evéssel kompenzálhatod, sőt, az sem kizárt, hogy valamilyen súlyosabb függőség alakul ki nálad.

Ikrek

Bár a horoszkóp szerint vágysz arra, hogy tartozhass valahová, a szabadság gyakorta még nagyobb vonzerővel bír a szemedben. Ezért aztán hol tudat alatt, hol tudatosan megakadályozod, hogy a szükségesnél több kötöttség alakuljon ki az életedben. Érzelmi indíttatásaidat - mintegy önvédelemként - szívesen intellektualizálod és racionalizálod, ha pedig valaki megpróbál hozzád közel kerülni, nemritkán az elutasításba menekülsz. Bár autonómiádat ily módon megőrizheted, érzelmileg kielégítetlen maradhatsz.

Rák

Rák jegyként rendkívül erős igény él benned az állandó védettségre, ami akadályoz a felnőtté válásban. Hogy magad mellett tartsd szeretteidet, nemritkán kéretlenül is anyáskodsz fölöttük, azt a látszatot keltve, mintha nem tudnának létezni nélküled - holott valójában éppen ennek az ellenkezőjéről van szó. Ha ily módon nem éred el a célodat, olyan eszközöket is bevetsz, mint a látványos sértődés vagy jelenetek rendezése, és akár az érzelmi zsarolástól sem riadsz vissza.

Oroszlán

A horoszkóp szerint látszólag teljes mértékben biztos vagy magadban, valójában azonban a lelked mélyén állandóan kétségbe vonod értékességedet - holott erre semmi okod. Mivel híján vagy az önbizalomnak, bizony a zöld szemű szörnyeteg is gyakorta megkörnyékez. Ha pedig úgy érzed, valamilyen szempontból háttérbe szorulsz, ingerült és impulzív leszel, miközben reakcióid túlságosan is vehemenssé válnak. Mivel függsz a környezeted megítélésétől, aránytalan erőfeszítéseket tehetsz annak érdekében, hogy kivívd mások megbecsülését.

Szűz

Szűzként az élet minden területén a biztonságra törekszel - a baj csak az, hogy ez esetedben nem belülről fakad, hanem bizonyos külső körülmények függvénye. Ez az oka, hogy hajlamos vagy a túlzott rendszerességre. Ugyanezt elvárod a körülötted lévőktől is, pedig nem tudnak vagy akarnak minden tekintetben megfelelni szigorú elvárásaidnak. Ilyenkor fejlett kritikai érzékedet veted be fegyverként, amivel - bár alapvetően jó szándékú vagy - ok nélkül megbánthatsz embereket.

Mérleg

Mérleg jegyként minden körülmények között a kiegyensúlyozottságra törekszel. Ez azonban nem csak békés, nyugodt habitusodból fakad - a lelked mélyén ugyanis egyaránt félsz megélni az élet katarzisait és mélységeit. Emiatt előfordulhat, hogy adott esetben túl könnyen és túl gyorsan kötsz kompromisszumot, és ragaszkodva a kötelezettséggel és felelősséggel nem járó középszerűséghez az átlagos mértéket tekinted irányadónak az élet valamennyi területén.

Skorpió

Hajlamos vagy arra, hogy másokat legyőzz, illetve függővé tégy önmagadtól - ami még akkor is igaz, ha mindeközben arról igyekszel meggyőzni magad, hogy minden érintett számára ez a legjobb megoldás. A horoszkóp szerint erős vágy él benned arra, hogy ellenőrizd a körülötted lévőket, és hajlamos vagy a féltékenységre is. Ha pedig valamilyen sérelem ér, képes vagy évekig haragudni a másik félre. Sőt, az sem kizárt, hogy, ha a körülmények úgy hozzák, bosszút állsz az illetőn.

Nyilas

Nyilas jegyként a túláradó idealizmus, a mélyről fakadó érzelmek és a nagy volumenű gesztusok határozzák meg személyiségedet - így nem csoda, hogy népszerű vagy szűkebb és tágabb környezetedben. Megeshet azonban, hogy - éppen a pozitív visszajelzések hatására - valóságos kultusszal veszed körül magad. A horoszkóp szerint ilyenkor hajlamos vagy mindenki másnál okosabbnak mutatni magad, amihez adott esetben önkényesség és arrogancia társulhat.

Bak

Nyakló nélkül vállalod magadra a kötelességeket, nemritkán az emberi teljesítőképesség határait feszegetve. Ám nem csupán lelkiismeretességed késztet erre. Mozgatórugóid közé tartozik az irigységre és a bűntudatra való hajlam is, melyeket a folyamatos munkával igyekszel kompenzálni, mondván, hogy így hasznossá teszed magad környezeted számára. Eredményeid révén valójában az emberek elismerését igyekszel kivívni, mivel attól tartasz, hogy önmagadban nem vagy elég értékes.

Vízöntő

Vízöntő jegyként tipikus társasági ember vagy, ám nyughatatlanságod miatt emberi kapcsolataid nemritkán felületesek. Bár érzéseid mélyek, a szabadság iránti vágy is fáradhatatlanul munkálkodik benned. Ha korlátozva érzed magad, képes vagy egyik pillanatról a másikra felrúgni az írott vagy íratlan szabályokat. Nem csupán fizikai, hanem szellemi-lelki szinten is szeretsz úton lenni - ennek oka azonban nem feltétlenül a rugalmasság, sokszor egyszerűen csak arról van szó, hogy sehol nem érzed magad biztonságban.

Halak

Látszólag igazi szociális lény vagy, ám önfeláldozásod révén nemritkán a környezeted szeretetét próbálod megvásárolni. Ha nem éred el a célod, hajlamos vagy a mártír szerepében tetszelegni, miközben arról győzködöd magad, hogy a körülmények áldozatául estél. Ahelyett, hogy olykor távolságot tartanál, és megóvnád magad, inkább menekülsz a világ elől. Hajlamos lehetsz a különböző függőségekre, ha pedig kialakul nálad valamilyen addikció, az sem kizárt, hogy lecsúszol.

OLVASD EL EZT IS!

lany falnal
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Melyik napon születtél?

mobil no
  • horoszkóp
  • aszcendens

Miben vagy te a legjobb?

Ezt is szeretjük