Innen tudod, ha kihűltek a férfi érzelmei
A horoszkóp szerint
Nem mindenki tudja vagy akarja egyértelműen közölni, ha már nem úgy érez, mint azelőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még a közös jövőtökről szőtt álmok rózsaszín ködében tapogatózol, talán nehezen veszed észre, hogy a férfi már nem érez ugyanolyan hevesen, mint te.

Mindenki másképp reagál, és igyekszik párja tudtára adni - vagy épp eltitkolni előle -, ha már nem ugyanúgy tekint rá, mint a kapcsolat elején. Nézd meg, hogy viselkednek az egyes csillagjegyek, ha már kihűlt a láng.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos nem tud hazudni, de nem is akar, így nem próbálja meg takargatni, amit valójában érez - vagy nem érez. A legfontosabb jel, hogy azt veszed észre, unatkozni kezd melletted, és már nem lelkesíti annyira a jelenléted, mint kezdetben. Ilyenkor figyelmetlenné válik, és már nem annyira fontos neki, hogy a kedvedben járjon, talán az évfordulókról is elfeledkezik.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi általában nagyon lovagias udvarló, és nem kizárt, hogy különböző ajándékokkal és figyelmességekkel igyekszik kedveskedni. Ha már nem tartja olyan fontosnak, hogy elhalmozzon különféle földi javakkal - ami lehet akár egy vacsora is -, az annak jele, hogy már nem lelkesíted annyira. Főleg, ha még azt is észreveszed, hogy kevésbé szenvedélyesen csókol, és másfelé kacsintgat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek szerelme gyakran abban nyilvánul meg, hogy bár ez a férfi alapvetően társasági lény, különlegesnek érezheted magad akkor is, ha többen vagytok együtt, mert csak feléd irányul a figyelme. Emellett az ágyban is szenvedélyes, és gyakran kezdeményező. Ha úgy érzed, inkább a barátait választja, és egyre többször hivatkozik fáradtságra, gyanakodhatsz, hogy kihűlőben vannak az érzései.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szerelmes Ráknál kevés romantikusabb férfi van, és mindez nem marad észrevétlen akkor, ha udvarol. Valószínűleg a tenyerén hordoz, és igyekszik minél inkább gondoskodni rólad, de ami a fő, hogy sosem hervad az arcáról a mosoly a társaságodban. Az első figyelmeztető jelek közé tartozik, ha gyakran durcás vagy savanyú lesz melletted, és elkezdi a mártírt játszani.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok igazán gáláns és nagylelkű figurák, és igyekeznek korrekt módon a másik ember tudtára adni, ha visszafordíthatatlan folyamatok indultak meg bennük a szakítás felé. Ha kihűltek párod érzelmei, valószínűleg továbbra is kedves marad, de azt érzed, hogy már inkább barátként tekint rád, és kapcsolatotokból kikopik az érzékiség.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfinál az érdeklődés elvesztésének egyik tipikus jele, ha egyre többször beteget jelent. Ő inkább a halogatós típushoz tartozik ebben a kérdésben, nem kizárt, hogy fejfájásra vagy gyengeségre hivatkozva mondja le a randikat, vagy így igyekszik kibújni az elvárásaid alól. Mindezt talán addig játssza, amíg megelégeled, és te mondod ki, hogy legyen vége.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi nem mindig adja egyértelmű jeleit annak, ha kihűltek az érzelmei - hacsak nem tűnik el egyik napról a másikra, és nem látod a következő héten már másvalakivel, mert ez sem idegen tőle. Viszont apróságokból, abból, hogy kicsit ironikusabb, élesebben fogalmaz, illetve el-elkalandozgat ölelés közben, rájöhetsz, ha már nem te vagy a legfontosabb számára.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi az a fajta szerelmes, aki majd megenne, legszívesebben talán bekebelezne. Ám amint kiábrándul, szárazzá és távolságtartóvá válik, netán ironizálni kezd, és nem kizárt, hogy rajtad is köszörüli a nyelvét. Ugyanakkor talán úgy tünteti fel, mintha a te hibád lenne az, ami valójában az övé.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi jellemzően nem a tapintatosságáról híres, ezért valószínűleg egyenesen megmondja, hányadán áll veled, illetve mire számíts tőle. Nem kizárt, hogy próbálja elviccelni a dolgot, ami talán még rosszabbul esik neked. Amilyen lelkes volt az elején a bókok osztogatásában és az ékesszólásban, most olyan élessé válik annak fejtegetésében, miért nem illetek össze.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak kötelességtudata általában a kapcsolataira is kiterjed, ami két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy ameddig csak tudja, igyekszik folytatni veled, talán anélkül, hogy bármit is észrevennél. Ezért előfordulhat, hogy sokkal tovább marad benne egy kapcsolatban, amiről nem igazán érzi, hogy van jövője. Ha viszont kifelé hátrál, először fizikailag távolodik el, és egyre több időt tölt a barátokkal vagy üzleti úton.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő számára általában barátságból alakul ki a szerelem, és fontos, hogy már azelőtt lelki társának tudjon, hogy szorosabbra fűznétek a szálakat. De bármilyen jóban is legyetek, a Vízöntő nehezen engedi közel magához még a saját érzéseit is, így sokszor talán akkor is távolságtartó, amikor még intenzív lelki folyamatok zajlanak benne. Ha érzései kihűlnek, egyre távolságtartóbbá, szurkálódóbbá válik, majd hallgatásba burkolózik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi a legromantikusabb jegyek közé tartozik, így nem kizárt, hogy romantikusan akar véget vetni a kapcsolatnak is, és nehezen fogadja el, ha kihűltek az érzései. Ám azzal nem számol, hogy az ilyesmit nem lehet kedvesen és barátságosan elintézni, ha a másik többet érez, így valószínűleg ködös, ám tőle szokatlan mondatokból és aggodalmakból kell kihámoznod, ha valami nem stimmel.

Ezt is szeretjük