Ilyennek lát a párod
Kiszámolhatod a nevedből
A számmisztika megmutatja, hogyan viselkedsz a párkapcsolatban, és milyennek lát valójában a párod. Ez a segítségedre lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztikának az az elmélet az alapja, hogy minden egyes számjel különböző rezgéseket és mozgásokat jelképez. Minden szám egyéni sajátosságokkal rendelkezik, és az, ahogyan hatnak rád ezek a jellemzők, megmutatja, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezel. 

A nevednek is van számmisztikai képlete, amit a betűk összegéből számolhatsz ki. Neved mássalhangzói arról árulkodnak, hogy milyen arcodat mutatod a másik embernek, és arra is következtethetsz belőlük, hogy miként viselkedsz a szerelemben, és milyennek lát a párod. Lehet, hogy valamelyik tulajdonságból túl sok vagy túl kevés van benned, szerencsés esetben viszont egyensúlyt teremtenek.

Így számold ki!

A teljes nevedből számolj, ha a férjed nevét viseled, akkor az a kiindulási alap. A táblázat alapján add össze neved mássalhangzóinak számértékét!

Például: Kiss Erzsébet = 2+1+1+9+8+1+2+2 = 26. 2+6 = 8

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

1-es

Mindig tudod, hogy mit akarsz, és meg is teszed a szükséges lépéseket. Ezért lehet, hogy te viseled a nadrágot a kapcsolatban. Párod úgy érezheti, hogy elnyomod, de előfordulhat, hogy rábízza magát az irányításodra. Hajlamos vagy a túlzott elégedetlenségre, a benned dúló hiányérzet arra vezet, hogy új élményeket keress. Ha a párod is hasonló típus, akkor biztos, hogy nem unatkoztok egymás mellett, és támogatjátok egymást az új felfedezésekben. Ha viszont inkább a megszokotthoz ragaszkodik, ez konfliktusforrássá válhat közöttetek.

2-es

Erényeid az alkalmazkodókészség és a gyengédség, viszont hajlamos lehetsz túlzottan alárendelődni a másiknak. Elfeledkezhetsz arról, hogy mire van szükséged, ami hosszútávon elégedetlenné tehet. Lehet, hogy a párkapcsolatban inkább a háttérbe vonulsz, és a párodra bízod a fontos döntéseket. Ennek az az oka, hogy bizonytalan vagy magadban, és nehezen vállalod nyíltan is az igényeidet. Ez a férfiból kétféle reakciót válthat ki: vagy azt érzi, hogy gondoskodnia kell rólad, vagy ahhoz vezet, hogy uralkodni kezd feletted.

3-as

Mindig új ötleteken töröd a fejed, talán hetente átrendezed a lakást, ruhákat varrsz, vagy verseket írsz, de lehet, hogy csak szeretsz lyukat beszélni mások hasába. Ha párod nem ennyire pörgős, néhanapján fárasztó lehet részt venni újabb és újabb terveid megvalósításában, és ellenállásba ütközhetsz. Viszont, ha hozzád hasonló művészlélek, akkor lelkesedésed őt is inspirálja. Tény, hogy nem mindennapi fantáziával és kreativitással áldott meg az ég, és párod gyakran a néző vagy a hallgató szerepébe kényszerül melletted.

4-es

Konkrét, szinte kőbe vésett elképzelésed van arról, hogy hogyan kellene működnie a dolgoknak, és, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelted, addig dolgozol, amíg, akár erőszakkal, át nem alakítod a helyzeted a saját szád íze szerint. Bizonyára már több problémát sikeresen megoldottál ezzel a módszerrel, viszont nem ártana, ha néha hagynád, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. Ugyanakkor végtelenül türelmes vagy, és párodnak sosem kell kételkednie a hűségedben. Viszont gyakran feladatot látsz ott is, ahol nem kell semmit megoldani.

5-ös

Hatalmas szabadságvággyal rendelkezel, és lehet, hogy nem szívesen vállalsz felelősséget, ha teheted, lepasszolod valaki másnak. Hajlamos lehetsz a szőnyeg alá söpörni a problémákat, ilyenkor inkább valamilyen pótcselekvésbe menekülsz, hogy elkerüld a konfliktust. Talán túlságosan bizalmatlan vagy, lehet, hogy múltbéli sebeket hordozol, ezért nehezen nyílsz meg, és még nehezebben érzel elkötelezettséget. Nem könnyű téged megfogni, és párodat talán épp elérhetetlenséged motiválja. Úgy érezheti, érdemes dolgoznia a bizalmadért.

6-os

Afféle megmentő típus vagy. Lehet beléd kapaszkodni, és nem bánsz szűkmarkúan a tanácsokkal sem - akár szükségesek, akár nem. Önzetlen vagy, illetve remek együttműködő, de túlzottan kifelé figyelsz. Hajlamos lehetsz valaki máson keresztül megélni az élet fontos dolgait, sikert, kudarcot, de még a szenvedést is. Szívesen vállalsz felelősséget, akár mások helyett is, de olyan terheket is le akarsz venni a párod válláról, melyeket az ő feladata kezelni. Mint a megmentőkben általában, benned is lehet egy kis megmentésre váró rész, ami miatt a párkapcsolatban függővé válhatsz.

7-es

Bölcs távolságtartással szemléled a dolgokat, melyeken mások halálra aggódják magukat, és hajlamos lehetsz arra, hogy inkább a fejeddel, mint a szíveddel vegyél részt a kapcsolatban, ezért párod számára talán túlzottan hidegnek tűnsz. Érzékenyen meglátod a problémákat, de túl sok időt töltesz azzal, hogy boncolgasd és elemezd őket, amikor csak arra lenne szükség, hogy átéld, ami éppen történik. Éleslátásod hajlamossá tesz arra, hogy túlzottan kritikus légy, és a kákán is csomót keress, amivel párod életét is megnehezítheted, mert nem érti, mit ront el.

8-as

Hajlamos vagy azt éreztetni a pároddal, hogy te jobban tudod nála, hogy mit kell tennie, vagy mi a jó neki. Lehet, hogy hajlamos vagy dirigálni is egy kicsit, esetleg szankciókat is kilátásba helyezel, ha nem úgy viselkedik, ahogyan elvárod. Gyakran a fejéhez vágod, hogy na tessék, én előre megmondtam. Igaz, gyakran van igazad, és jó emberismerőként valóban meg tudod jósolni mások reakcióit és igényeit. Megszoktad a vezető szerepet is, de ne feledd, hogy a boldog párkapcsolat alapja a kölcsönösség, és lehet, hogy néha a párodnak is igaza van.

9-es

Hajlamos vagy arra, hogy csak a jó oldalát lásd a dolgoknak. Ezért sok türelemmel és elfogadással rendelkezel, viszont néha túl nagy árat fizetsz azért, hogy fenntartsd a tökéletesség látszatát. Minden kapcsolatnak vannak árnyoldalai, olyan helyzetek, melyek elégedetlenségre adhatnak okok, és olyan viselkedések, melyekkel nem értesz egyet. Hajlamos vagy ezeket a kellemetlen tényezőket elnyomni, így nem hagysz teret a konfliktusnak és a veszekedéseknek, melyek pedig a legtöbb kapcsolat szerves részét képezik, és segítenek abban, hogy megőrizzétek az egyensúlyt.

Cikkünk Lynn Bues Örök számmisztika című könyve alapján készült.
Ezt is szeretjük