Nézd meg, hogy szeretsz! Ilyennek gondolnak mások a kínai jegyed szerint

Az érzelmeid a személyiségedet is megmutatják.

nagykep?cikkid=167215&kep=sapkas-lany-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismered magadat, hogy mennyire és hogyan vagy képes szeretni? Keleti horoszkópod megmutatja, mit gondolnak mások az érzelmi megnyilvánulásaidról. Hamarosan beköszönt a kínai új év is, olvasd el, mit mond rólad a távol-keleti ezotéria az emóciók terén.

Ázsiában január 28-án fordul át az év, és a Kakas éve köszönt be. Nézd meg, mit ígér neked ez az impulzív csillagjegy. Ha nem ismered a kínai jegyedet, kalkulátorunk a segítségedre lesz.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Intelligens vagy, és energikus. A körülötted lévő embereket erősen magadhoz láncolod a szereteteddel. Céltudatosan választod meg, hogy kit tüntetsz ki az érzelmeiddel.

Sokak szerint az hangulatod néha ingadozó. A téged körülvevő embereknek sok türelemre van szükségük veled kapcsolatban. Olykor tartanak az erős emócióidtól.

Bivaly

Nyugodtnak és megbízhatónak tartod magadat. Bölcsen mutatod ki az érzelmeidet, nem hamarkodod el a választásodat. A kapcsolataid békések és tartósak.

Még ha empatikus is vagy, mások úgy látják, hogy nem jól viseled az ellentmondást. Ha valaki rivalizál veled, az lelomboz téged. Néha rád tör a féltékenység a kapcsolataidban.

Tigris

Lelkesen és impulzívan fogadsz minden érzelmi változást. A számodra rokonszenves embereket tudod csak szeretni. Nagyvonalúan bánsz mindenkivel.

Bár kifelé nagyon magabiztosnak tűnsz, a pozitív visszacsatolás fontos neked. Úgy tűnik, hogy néha lelohad a lelkesedésed, és az emberek nem értik a hullámzó kedélyállapotodat.

Nyúl

Harmónia és spiritualitás jellemzi az érzelmi életedet. Érzékeny vagy az újonnan kialakult érzelmekre. Hűséges vagy, érték- és hagyománytisztelő a választásaidban.

Sok benned a szeretet, de néha befelé fordulsz. A visszahúzódásodat mindenki tolerálja, mert soha nem bántasz vele senkit. Vigyázz, ne záruljon be a kis világod, maradj nyitott az emberekre.

Sárkány

Karizmatikus egyéniség vagy, a legtöbb érzelmi kapcsolatod társaságban születik. Nyíltan kimutatod a szeretetedet, és extrovertált vagy a szerelemben és a barátságban is.

Nagyon kreatív vagy, de nem jól viseled, ha korlátoznak. Ilyenkor könnyen feladod, de ha túllendülsz a mélyponton, boldoggá teszel másokat és magadat is.

Kígyó

Gyors ítélőképességgel méred fel, hogy kit érdemes szeretni, és ki okoz majd csalódást. Józan ítélőképességgel keresed a változást, ha nem jó valami.

Olyan a kisugárzásod, ami mindenki számára vonzó. Néha felzaklatod az embereket, mert nem túl sokat törődsz velük, a saját életedet meg háttérbe szorítod.

A szereteted kedves és odaadó, de olykor kételkedsz azokban, akik kapják. Népszerű vagy, és sokak vágynak a társaságodra. Segítőkész vagy mindenkivel szemben.

Nem bírod a kötöttségeket, így sokszor elérhetetlennek tűnsz. Privát tér hiányában türelmetlen leszel. Olykor szükséged van magányra, hogy feltöltődj energiával.

Kecske

Megfontoltan mutatod ki az érzéseidet. Ha kétkedsz, alapos mérlegelés után tisztességgel válsz el. Pontosan meg tudod ítélni az emberek jó és rossz oldalát.

Nem vagy egoista és akaratos, így sokszor háttérbe kerülnek a te érdekeid. Bármit megteszel a számodra kedves emberekért, akik néha visszaélnek ezzel.

Majom

Művészi lélekkel és bizalommal adod ki az érzelmeidet. Diszkrét vagy, és alkalmazkodsz mások érzelmi hullámzásaihoz. Analizáló típus vagy, keveset tévedsz.

Néha nehezedre esik kitartani. Mások mély érzésűnek tartanak, de a hűség sokszor nehezedre esik. Az egyhangúság az ellenséged, sok változásra van szükséged.

Kakas

Az érzelmi életed tele van változatossággal és humorral. Bátran kimutatsz minden emóciót. Nem vagy domináns, könnyen veszed a kapcsolati változásokat.

Néha sokáig emészted magadat, mielőtt kimondanád, mi bánt. Sok időbe telik, hogy valaki elnyerje a bizalmadat, így esetenként távolságtartónak tűnsz. A jókedveddel mindenkit lenyűgözöl.

Kutya

Hűséges vagy minden érzelmedben, társas kapcsolataid hosszú távúak. Kiegyensúlyozottak a tetteid, és önzetlen vagy. Empátiával és toleranciával szeretsz.

Sokat vizsgálod önmagadat is, másokat is, ezért néha komolynak látnak téged. Az emberek megbíznak benned, és elfogadják a tanácsaidat. Nagyon jó barátnak tartanak.

Disznó

Tartózkodó vagy az érzelmek kimutatásában, de mindenkihez naivan és jólelkűen állsz hozzá. Könnyen barátkozol, és békeszerető vagy. Szívesen segítesz.

A szociális tulajdonságaid miatt néha kihasználnak téged. Annyira szereted a békét és harmóniát, hogy olykor indokolatlanul is megbocsátasz másoknak. Az otthonod és a szeretteid a legfontosabbak az életedben.

Ezt is szeretjük