Ilyen férj válik a férfiból
Kínai horoszkópja szerint
Szeretnéd ismerni a jövőtöket? Olvasd el, mit mond párodról a kínai horoszkóp! Ilyen férjed lesz, ha egyszer összeházasodtok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esküvő előtt álltok, vagy csak kíváncsi lennél rá, hogy párodból milyen férj válna? Milyen társ lenne belőle, hogyan tudnátok a konfliktusokat kezelni, mi lenne, ami később esetleg gondot okozhat? Ha mindezekről szeretnél többet megtudni, kínai horoszkópja segítségedre lehet.

Az alábbi kalkulátor segítségével megtudhatod párod kínai jegyét. Olvasd el a róla szóló leírást!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha párod a Patkány jegyében született, jó férj válhat belőle, hiszen nagyon jó emberrel hozott össze az élet. Jó természete és melegszívűsége mellett kiváló problémamegoldó, intelligensen kezeli a problémákat és a vitákat. Számíthatsz rá a bajban. Rá nagyon igaz a jóban-rosszban, amit az oltárnál szoktak mondani. Egyetlen említésre méltó hibája, hogy hangulatember.

Bivaly

Bivaly jegyű párod bástyaként állhat melletted házasságotokban. Rá támaszkodhatsz a bajban, és energiát ad neked, amikor szükséged van rá. Mellette nem kell félned, hogy házasságotok ellaposodik, ugyanis dolgozni fog rajta nap mint nap, hogy a tűz soha ne aludjon ki. Remek társ egy életen át, igazán büszke lehetsz.

Tigris

Nem hiába Tigris, úgy is védelmezheti házasságotokat és téged ebben a kínai jegyben született férjed. Elsődleges jó tulajdonsága, hogy számíthatsz rá a bajban. Konfliktusokat is okozhat azonban az, hogy elég féltékeny típus. Úgy védheted ki ezt, ha nap mint nap pozitív megerősítést adsz neki. Ezzel nemcsak önbizalmát, de kapcsolatotokba vetett hitét is erősítheted.

Nyúl

Ha párod a Nyúl jegyében született, igazán jámbor férfi mellett tudhatod magad. Ez részben jó, hiszen mindig úgy bánhat veled, mint egy gentleman, mellette nőnek érezheted magad. Ugyanakkor konfliktushelyzetekben, amikor védelemre szorulnál, hajlamos lehet visszahúzódni, aminek következtében lehetnek veszekedések köztetek a jövőben. Próbálj mindig óvatosan közelíteni hozzá.

Sárkány

Ha párod a Sárkány jegyéhez tartozik, ambiciózus ember, akinek bár nagyon fontos a kapcsolata, rengeteg más dolog, főleg a munkája nagy százalékát elfoglalja a gondolatainak. Amennyiben magad is sokat dolgozol, és a munkádnak élsz, ebből nem lehet gondotok, hiszen életritmusotok hasonló. Máskülönben sajnos lehetnek ebből eredő vitáitok. Ne tartsd magadban, hanem mondd el, ha zavar a hozzáállása.

Kígyó

Kígyó a párod jegye? Kiváló férjanyaggal van dolgod. Egyrészt azért, mert párodnak jók a kommunikációs képességei, ami segítségetekre lehet a mindennapok során, a problémamegoldásban, a jövővel kapcsolatos elképzelések megbeszélésében. Másrészt pedig, ami nem utolsó szempont, a Kígyó férfi nagy lepedőakrobata, aki igazán otthon van az erotikában.

Ha a pasid Ló jegyű, nem lesz vele könnyű dolgod. Hajlamos lehet ugyanis a kicsapongásra, a flörtölgetésre más nőkkel, ami féltékenykedéshez, vitákhoz vezethet. Ha szeretnéd sokáig boldoggá tenni, és magad mellett, nem pedig más karjaiban tudni, semmiképpen se próbáld megzabolázni és korlátozni őt. Így nyugodhat le valamelyest, és lehet hűségesebb.

Kecske

A Kecske jegy szülöttjére jellemző némi bizalmatlanság, ezért, ha ez a férjjelölted jegye, lehetnek gondjaitok a későbbiekben abból, hogy nem hisz az érzelmeidben, a hűségedben, és talán nehezen is nyílik meg neked. Ami jó a Kecske férjben, hogy béketűrő és jó szándékú, nem erőlteti akaratát a párjára. Mindig lehet beleszólásod a döntésekbe, és házasságban ez nagyon fontos.

Majom

Vidám házasságra számíthatsz egy Majom jegyű pasi mellett. Ő ugyanis igazi mókamester, aki a legnagyobb letörtségedből is percek alatt kihúzhat. Nagy dumás, ami azonban együtt jár valamekkora flörtölési hajlammal is. Őszintesége is az erénye ugyanakkor, így arra nem kell számítanod, hogy huzamosabb időn át hazudjon neked. Ha hűtlenkedne, be fogja vallani.

Kakas

A Kakas jegyűek domináns emberek, így, ha párodnak ez a kínai jegye, házasságotokban valószínűleg ő fog dönteni a nagy kérdésekben. Akkor lehetsz vele boldog, ha nincs ellenedre egy bizonyos fokú alárendelődés. A Kakasok egyébként nehezen is bíznak meg a párjukban, így nemcsak irányító, de bizony féltékenykedő férj is lehet a párodból, ha ez a kínai horoszkópja.

Kutya

Mint a kutya állatokat is, a Kutya kínai horoszkópot is ragaszkodás és hűség jellemez. Ha leendő párodnak ez a jegye, a tenyerén fog hordozni, és mindent megpróbál neked megadni, amit csak tud. Lelki szemetesládának sem utolsó a Kutya jegyű férfi, így nemcsak férjre, de barátra is lelsz a személyében. Könnyen lehet, hogy idővel jobban ismer majd, mint te saját magad.

Disznó

A Disznó jegyű férfi szereti a társaságot, az élet élvezetét, de ez nem kicsapongásban nyilvánul meg, hiszen ő kapcsolatpárti, monogám típus. Sok remek program, nagy utazások, szép élmények várhatnak ugyanakkor titeket kettőtöket együtt. Ha hibázol, Disznó jegyű férjed könnyen meg fog bocsátani, ami jó, de soha ne élj vissza ezzel.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük