Így vonzz szerelmet az életedbe!
A legerősebb szerelemhozó mágiák
Ezeket alkalmazd, hogy rád találjon a szerelem!

Dia

 	Bazsarózsa  	A bazsarózsa az egyik legerősebb szerelemhozó virág. Nyílása a nőiességet és a szerelem kibontakozását szimbolizálja. Akár az élő növényt, akár képmását teszed a lakásodba, biztos sikerre számíthatsz a szerelemben.  	Kapcsolódó cikk: 	Mi vár rád a szerelemben? Így jósold meg! »

Bazsarózsa

A bazsarózsa az egyik legerősebb szerelemhozó virág. Nyílása a nőiességet és a szerelem kibontakozását szimbolizálja. Akár az élő növényt, akár képmását teszed a lakásodba, biztos sikerre számíthatsz a szerelemben.

Kapcsolódó cikk:
Mi vár rád a szerelemben? Így jósold meg! »

Dia

 	Hordj pirosat!  	Nem véletlen, hogy a piros szín a szerelem szimbóluma, hiszen önmagában is varázserővel bír. Ha szeretnél magadban vagy valaki másban tüzet ébreszteni, viselj minél többször piros színű ruhát!

Hordj pirosat!

Nem véletlen, hogy a piros szín a szerelem szimbóluma, hiszen önmagában is varázserővel bír. Ha szeretnél magadban vagy valaki másban tüzet ébreszteni, viselj minél többször piros színű ruhát!

Dia

 	A kristályok ereje  	A különféle kristályok más-más szerelmi problémákat orvosolnak, és ha megtaláltad a megfelelőt, biztos lehetsz benne, hogy nem marad hatástalan. Díszíthetik a lakásod, vagy viselheted ékszerként őket!  	Kapcsolódó cikk: 	Az 5 legerősebb szerelemhozó kristály »

A kristályok ereje

A különféle kristályok más-más szerelmi problémákat orvosolnak, és ha megtaláltad a megfelelőt, biztos lehetsz benne, hogy nem marad hatástalan. Díszíthetik a lakásod, vagy viselheted ékszerként őket!

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legerősebb szerelemhozó kristály »

Dia

 	Feng shui  	Ha lakótered szerelem sarkát a feng shui szerint rendezed be, fontos lépést teszel a boldog párkapcsolat felé. Helyezz el itt piros színű és rózsaszín tárgyakat, lehetőleg kettesével. Fontos, hogy páros szimbólumok legyenek itt - mint amilyen a jin-jang forma.

Feng shui

Ha lakótered szerelem sarkát a feng shui szerint rendezed be, fontos lépést teszel a boldog párkapcsolat felé. Helyezz el itt piros színű és rózsaszín tárgyakat, lehetőleg kettesével. Fontos, hogy páros szimbólumok legyenek itt - mint amilyen a jin-jang forma.

Dia

 	Telihold  	Ha a Telihold fényénél végzel szerelmi varázslatot, kívánságod ereje megsokszorozódik.  	Kapcsolódó cikk: 	Így befolyásolja Holdad a szerelmi életedet »

Telihold

Ha a Telihold fényénél végzel szerelmi varázslatot, kívánságod ereje megsokszorozódik.

Kapcsolódó cikk:
Így befolyásolja Holdad a szerelmi életedet »

Dia

	Vénusz napja	Vénusz a szerelem istennője, így bolygója is kedvező hatással lehet a szerelmi életedre. Mivel a pénteket uralja, ez a nap különösen alkalmas az ismerkedésre. Nem csak azért, mert hétvége.

Vénusz napja

Vénusz a szerelem istennője, így bolygója is kedvező hatással lehet a szerelmi életedre. Mivel a pénteket uralja, ez a nap különösen alkalmas az ismerkedésre. Nem csak azért, mert hétvége.

Dia

 	Gyertya  	A szerelmi varázslatok egyik legfontosabb kelléke a gyertya, lehetőleg piros színű. Képzeld el a számodra ideális férfit, majd gyújts meg egy gyertyát, és amíg leég, képzeld el ahogyan találkoztok. Éld bele magadat minél jobban a helyzetbe! Amint leégett a gyertya, a kívánságodat küldd el az univerzumnak!  	Kapcsolódó cikk: 	Ki lesz számodra a Nagy Ő? »

Gyertya

A szerelmi varázslatok egyik legfontosabb kelléke a gyertya, lehetőleg piros színű. Képzeld el a számodra ideális férfit, majd gyújts meg egy gyertyát, és amíg leég, képzeld el ahogyan találkoztok. Éld bele magadat minél jobban a helyzetbe! Amint leégett a gyertya, a kívánságodat küldd el az univerzumnak!

Kapcsolódó cikk:
Ki lesz számodra a Nagy Ő? »

Dia

	Alma	Az alma termékenységi és szerelemszimbólum is, ezért jól teszed, ha mindig magadnál hordasz egyet. Jóllehet, - a mondás szerint - az orvost távol tartja, vele ellentétben viszont a szerelmet közelebb hozza.

Alma

Az alma termékenységi és szerelemszimbólum is, ezért jól teszed, ha mindig magadnál hordasz egyet. Jóllehet, - a mondás szerint - az orvost távol tartja, vele ellentétben viszont a szerelmet közelebb hozza.

Dia

	Angyalok	Bár az angyaloknak nem a kívánságteljesítés az elsődleges feladatuk, ha egy hullámhosszra kerülsz velük, tanácsot kérhetsz tőlük, és segíthetnek abban, hogy elérd a boldogságot.	Kapcsolódó cikk:	Így hívd az angyalokat! »

Angyalok

Bár az angyaloknak nem a kívánságteljesítés az elsődleges feladatuk, ha egy hullámhosszra kerülsz velük, tanácsot kérhetsz tőlük, és segíthetnek abban, hogy elérd a boldogságot.

Kapcsolódó cikk:
Így hívd az angyalokat! »

Dia

	Szívcsakra	A szívcsakra a mellkas közepén elhelyezkedő energiaközpont, mely a szeretet áramlásáért felelős az életedben. Ha elégedetlen vagy a magánéleteddel, nem kizárt, hogy a szívcsakrád sem forog megfelelően. Elképzelhető, hogy védekezel a szeretet elfogadása vagy adása ellen, ezért először ezeket a blokkokat érdemes feloldanod.

Szívcsakra

A szívcsakra a mellkas közepén elhelyezkedő energiaközpont, mely a szeretet áramlásáért felelős az életedben. Ha elégedetlen vagy a magánéleteddel, nem kizárt, hogy a szívcsakrád sem forog megfelelően. Elképzelhető, hogy védekezel a szeretet elfogadása vagy adása ellen, ezért először ezeket a blokkokat érdemes feloldanod.

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: