Így vonzhatod a pénzt a Sárkány évében
Ha nem akarod a véletlenre bízni az anyagiakat, akkor az otthonodat is érdemes tudatosan berendezned. Ezeket a tárgyakat tartsd otthon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínaiak úgy tartják, hogy a lakás berendezésével is befolyásolható a szerencse, illetve anyagi helyzet alakulása. Persze, ezzel nem spórolhatod meg a munkát, amit a pénzügyeid rendezéséért végzel, de meggyorsíthatod és megkönnyítheted a folyamatot.

Ha a következő tárgyakat alkalmazod, kedvező új lehetőségeket és embereket vonzhatsz az életedbe.

A pénz területe

Egy iránytű segítségével határozd meg a lakásod délkeleti részét. Ez a terület az anyagi ügyek megfelelője, és ez a rész táplálja vagy épp gátolja azt a képességedet, hogy pénzt vonzz az életedbe.

Erre a helyre olyan tárgyakat érdemes tenned, melyek a bőséget és gazdagságot jelképezik számodra, és amelyek a személyes növekedés és bőség energiáival állnak megfelelésben.

Elsősorban lila, vörös és zöld színekkel érdemes díszítened ezt a részt, textilek, kristályok és képek formájában. A különböző tárgyakból akár egy csendéletet is összeállíthatsz. Tehetsz erre a helyre lávalámpát, hogy mozgásban tartsa életedben a pénz áramlását. Nemcsak a hagyományos kínai szimbólumokkal erősítheted a területen áramló chi-t, hanem személyes tárgyaiddal is.

Bizonyos állatokat és növényeket is bőséghozónak tartanak a kínaiak. Elsősorban az aranyhal, a háromlábú béka, a teknős vagy a ló szobra csalogathat pénzt hozzád, de az élő és virágzó növények, és kereklevelű pozsgásnövények is gazdagsággal ajándékozhatnak meg. A képgalériában megtalálod a legerősebb pénzcsalogatókat.

 

Nincs elég pénzed?

Ha anyagi gondokkal küzdesz, a feng shui szerint érdemes a házad táján körülnézned. Mindenekelőtt rakj rendet és takaríts ki alaposan, hogy minden akadályt eltávolíts a chi útjából.

Szüntesd meg a repedéseket és szivárgásokat, és tartsd zárva a WC tetejét. Dobj ki mindent, ami törött, ugyanígy az elszáradt virágokat is. Figyelj rá, hogy a szemetest hová teszed - lehetőleg ne arra a területre, amelyik fejlesztésre szorul az életedben. Ha minderre odafigyelsz, lehet, hogy hamarosan azt érzed, az életedben is elhárulnak az akadályok a pénzügyeid rendezésének útjából.

Ezt is szeretjük