Így tartsd meg a pasit örökre!
Aszcendense segít
Láncold magadhoz kedvesedet úgy, hogy az együtt eltöltött hosszú éveket mindketten élvezzétek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a sors kiszemelte számodra a tökéletes párt, úgy érzed, ennél nagyobb szerencse nem is érhet. Azonban még egy fontos lépés hiányzik a valódi boldogsághoz: a megnyugvás, hogy soha nem fog elhagyni.

Minden férfinál megtalálhatod a módszert, hogy ne jusson eszébe másra gondolni. Ismerd meg, hogyan vezet az út aszcendensén keresztül az örök hűséghez!

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

A Kos aszcendensű férfi valódi harcos. Éreznie kell, hogy nem kaphat meg könnyen, így óvatosan bánj a kezdeményezéssel. Fejezd ki csodálatodat dinamikus, energikus temperamentuma iránt, de a dicséreteket csak apránként adagold! A párkapcsolat során irányítsd ügyesen a kötélhúzást: egy kis érzelmi kitörést kövessen a megközelíthetetlen nő álarca. Így örökké fenntarthatod számára a kihívást, hogy érted mindig harcolnia kell. Nem bánja majd, hiszen minden vágya az öntudatos nő.

Bika

Ha kedvesed Bika aszcendensű, mindenképpen óvakodj a szélsőséges érzelmi kitörésektől és soha ne keltsd a hűtlenség gyanúját. Kiegyensúlyozott, békés partnerre van szüksége, aki szüntelenül kényezteti. Varázsolj elbűvölő szerelmi fészket kettőtök számára! A horoszkóp szerint könnyen hatalmába keríti a féltékenység, ami akár szakításhoz is vezethet. Ha meg akarod tartani, éreztesd, hogy kitartasz mellette, és nincs oka ebben kételkedni.

Ikrek

Az Ikrek férfi életében az ész és a szavak sokkal nagyobb szerepet játszanak, mint az érzelmek és a szex. Függetlenségre született, ami nem azt jelenti, hogy egyedül maradna, csupán bizonyos fokú autonómiára vágyik. Ne próbáld minden percét lekötni, mert megriad és elmenekül. Ha érzi, hogy szabadságvágyát a kapcsolaton belül sem fenyegeti semmi, ezzel nem fog visszaélni. Sőt, amint megkapja az áhított függetlenséget, már nem is lesz rá szüksége, és kész lehorgonyozni melletted.

Rák

Mellette nyugodtan vállalhatod a klasszikus női szerepet: legyél derűs, házias, és ne titkold, ha minden vágyad az anyaság. A horoszkóp szerint érzékeny lelkének folyamatos megerősítésre van szüksége, hogy biztos legyen benne, te jelented számára a családot. Ha meg akarod tartani a Rák férfit, nincs más dolgod, mint őszintén vállalni az érzéseidet. Emellett légy gondoskodó, és ne csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítsd érzéseid.

Oroszlán

Királyként kell csodálnod, és folyamatosan meggyőznöd róla, hogy számodra ő az igazi férfi. Elvárja, hogy ezt mások előtt is kimutasd: karolj belé, simulj hozzá gyakran, hiszen imádja, ha büszke lehet odaadó párjára. Csak arra vigyázz, ne szorítsd háttérbe, mert szeret kitűnni a tömegből. Vele eljátszhatod a gyenge nő szerepét, boldoggá teszi, ha védelmezhet. Amennyiben betartod ezeket a szabályokat, biztos lehetsz benne, hogy ragaszkodásoddal és gyöngédségeddel végleg behálóztad.

Szűz

Ha a Szűz aszcendensű férfival szeretnéd összekötni az életedet, tartsd szem előtt, hogy a vele ellentétes tulajdonságú partner iránt rajong. Tartózkodó és félénk jellemét ellensúlyozd tüzes, érzéki természeteddel! Ragadd magadhoz a kezdeményezést, de ne haladj túl gyors léptekkel, nehogy visszavonulót fújjon. Később is te irányítsd a párkapcsolatot, ő boldogan fog követni. Azt azért tartsd szem előtt, hogy a papucsférj szerepét nem vállalja majd.

Mérleg

A Mérleg férfi megtartásának a harmónia és elbűvölő nőiesség a kulcsa. Kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, ahol nincsenek napirenden a veszekedések. A harsány fellépéstől és a durva szavaktól különösen irtózik, ezért mellette mindig viselkedj diplomatikusan. Ha adott szituációban nem értesz egyet vele, inkább kezdeményezz beszélgetést: értékelni fogja, hogy így próbálod feloldani a konfliktust. Amennyiben számodra is fontos a párkapcsolati harmónia, akár örökre magadhoz láncolhatod őt.

Skorpió

A féltékenység tűzhányóján ülsz, ha Skorpió férfi a párod. Teljes testi és lelki kötelékre vágyik, mindent megtenne érted, de nem szabad felkeltened a félrelépés gyanúját. Biztosítsd róla minden percben, hogy csakis hozzá tartozol, és megszűnik a külvilág, ha együtt vagytok. A horoszkóp szerint kezdetben úgy tűnhet, körüllengi némi titokzatosság, ám ez idővel oldódik majd. Amint azt érzi, megfejtetted és vidám fellépéseddel kiszabadítottad őt a csigaházból, máris magadhoz láncoltad.

Tarot és párkapcsolat

Az asztrológia mellett a kártyajóslás is segíthet abban, hogy szerelmi életed harmonikusan alakuljon, illetve bepillantást nyerj a jövőbe. Ha többet szeretnél tudni a tarot-jóslásról, nézd meg Morvay Kendra szakértőnkkel készült videónkat!

Nyilas

A horoszkóp szerint örökké az álmai és a céljai járnak a fejében, és ha ezekben támogatod, tudni fogja, hogy te vagy számára az igazi nő. Mondd ki nyíltan, hogy hiszel a terveiben, és szövetséges leszel az elérésükhöz vezető úton. Ha nemcsak a nőt, hanem a társat is látja benned, máris elkötelezte magát melletted. Ugyanakkor a Nyilas férfi számára a barátság legalább olyan fontos, mint a szerelem: a harmónia megőrzése érdekében ne is próbáld visszatartani a társaságtól!

Bak

A Bak férfi határozottan követi azt az értékrendet, melyet ő alakít ki magának, ne próbáld megváltoztatni! Az ellentmondást nem tűri, bele kell nyugodnod, hogy nehezen fogod befolyásolni a véleményét. Ugyanakkor nem kell lemondanod az igényeidről, ha meggyőző tényekkel próbálsz érvényesülni. Sőt, a horoszkóp szerint kimondottan kedveli az olyan nőket, akiknek önálló véleményük van. Légy egyenrangú partnere, és örökre megtarthatod őt.

Vízöntő

A szerelem és a barátság számára összetartozó érzés, benned is szeretné mindkettőt megtalálni. A szexen túl szellemi társra is szüksége van, aki könnyen oldódó és beszédes. Nem várja el, hogy a hagyományos női szerepet vállald, és háttérbe szorulj mellette. Egyenrangú kapcsolatban érzi jól magát, ahol minden gondolatot meg tudtok osztani és kiegészítitek egymást. Titkok helyett nyíltsággal tarthatod fenn a vonzódását. Ha érzi, hogy értékeled színes egyéniségét, te leszel az első az életében.

Halak

A Halak aszcendensű férfi legszívesebben a fellegekben jár, ne is próbáld visszarángatni onnan. Inkább tartsd tiszteletben titkos álomvilágát, melyben előszeretettel időzik. Légy mindig egy kicsit titokzatos, a horoszkóp szerint az élet minden területén fontos számára a misztikum. Túlzásba azonban ne ess, és tartsd szem előtt, hogy az olyan földi dolgok, mint a rend és a pontosság, ugyanolyan fontosak számára a hosszú távú kapcsolatban, mint a varázslat.

Cikkünk Bogdán Tibor Horoszkópos csábítás című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük