Így tarthatod meg örökre a pasit
Csillagjegye megmondja
Kalandvágyó Kos vagy házias Rák? Nézd meg, mire vágyik a párkapcsolatban a férfi!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi horoszkópja arról is árulkodik, hogy hogyan viselkedik a pasi a szerelemben és a párkapcsolatban. Az is kiderül belőle, hogy milyen igényeket támaszt társával szemben, amiből megtudhatod, mit tehetsz azért, hogy örökre együtt maradjatok!

Erotikus energiájáról, önérvényesítési módjáról és az önátadásra való képességéről mesél a horoszkópja, és az is kiderül, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy tartós kapcsolatot tudjon kialakítani. Olvasd el az elemzést!

Ha többet akarsz megtudni párodról, számold ki személyes horoszkópját!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nincs könnyű dolgod egy Kos férfival, mert az ilyen típusú pasinak valószínűleg a kapcsolatok a legproblémásabb életterületei. Nehezen tud ugyanis stabil, kielégítő viszonyt kialakítani, mert más nők hamar felkeltik az érdeklődését. Akkor marad melletted, ha te vagy az a nő, aki folyamatosan ébren tartja a vadászösztönét. Ha azt érezteted vele, hogy független és önálló vagy. Gyakran mondhatsz neki nemet, és éreztetheted vele, hogy meg kell szereznie. Biztosítsd neki azt az újdonságot és elérendő célt, ami nélkül az élet értelmetlen számára.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ő az, akihez az út a gyomrán keresztül vezet, ezért ha minden nap főzöl neki valami finomat és kiadósat, már majdnem nyert ügyed vagy. Ha ezt kiegészíted még azzal, hogy meleg, családias légkört teremtesz, ügyelsz a berendezés szépségére, arra, hogy rend legyen, akkor már egészen biztos lehetsz benne, hogy nem fog odébbállni. Már csak azért sem, mert nem az az ugrándozós-kalandozós fajta. Ha egyszer valahol úgy érzi, megtalálta a helyét, akkor ott is marad. Számára a kézzel fogható dolgok a legfontosabbak.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kapcsolataiban a változatosságot keresi, és mivel hajlamos arra, hogy virágról virágra szálljon, nehéz őt megfogni. Ha mégis szeretnéd, hogy neked sikerüljön, akkor egy személyben kell neked biztosítanod az állandó új ingereket. Így képesnek kell lenned arra, hogy folyamatosan megújulj, mind külsőleg, mind belsőleg. Utóbbit úgy érheted el, ha okosan és szellemesen reagálsz a helyzetekre. Ahhoz, hogy közel érezze magát hozzád, arra van szüksége, hogy azonnal megbeszélhesse veled a gondolatait és érzéseit.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Erről a férfiról gondoskodni kell! Meleg, családias légkörre vágyik, és ennek megvalósítására törekszik ő maga is már a kapcsolat elejétől kezdve. Nem bánja, ha kicsit olyan vagy, mintha az anyukája lennél: szíveden viseled a táplálkozását, az öltözködését, és megkérdezed, hogy jól aludt-e. Emellett folyamatos fizikai kontaktust igényel, fontos, hogy gyakran megöleld, vagy akár csak megérintsd. Ugyanakkor furcsán néz rád, ha nélküle mész szórakozni, netán túl gyakran kimaradozol esténként.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egy Oroszlánnal gyakran elég fárasztó lehet a kapcsolat, mert folyamatos dicséretet és állandó figyelmet, elismerést igényel. Ezért, ha hosszú távon vele akarsz maradni, mindig ki kell mutatnod az iránta való csodálatod. Érdeklődj a napi dolgairól is, mindig kérdezd meg tőle, milyen volt a napja, vagy mi volt a munkahelyen. Mutasd ki elismerésedet, bármilyen apró sikerről is számol be! Hagyd, hogy övé legyen az utolsó szó, és ne korlátozd abban, hogy annyi időt szánjon a hobbijára, amennyi jólesik neki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy Szűz férfi számára mindennek a helyén kell lennie. Riasztó számára, ha hajszálat talál a pulcsidon, vagy gyűrött szoknyában jelensz meg valahol. Ha meg akarod tartani, nagyon türelmesnek kell lenned, mert nem könnyen kötelezi el magát, egyrészt azért, mert minden körülményt alaposan ismernie kell, másrészt azért, mert eléggé félénk is a kapcsolatokban. Ezért egyszerre kell makulátlannak és bátorítónak lenned. Nem árt, ha nyílt kártyákkal játszol, és biztatod kicsit. Ugyanakkor szereti, ha hasznos lehet, ezért hagyd, hogy segítőkészségét csillogtassa!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egyenlőségen alapuló kapcsolatra van szüksége, melyet kettőtök együttműködése vezérel. Igényli, hogy mindkettőtöknek egyforma beleszólása legyen a döntésekbe. Ne vedd ki a gyeplőt a kezéből akkor se, ha habozik. Mindenképp ügyelj arra, hogy az ő véleményének is jusson tér! Nagyra értékeli a hagyományos értelemben vett szépséget, így mindig figyelj arra, hogy a megjelenésed harmonikus legyen! Otthon is igyekezz a jobb ruháid közül válogatni, mert egy-egy kinyúlt tréningnadrággal vagy lyukas pólóval ki lehet kergetni a világból!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegy szenvedélyessé teszi a férfit, ami néha már-már megszállottsággá módosul nála. Neked is hasonló szenvedélyességet és lelkesedést kell mutatnod, és jól teszed, ha nem hárítod el túl gyakran szexuális közeledéseit. Legyél nyitott ágybeli invencióira, mert ez számára az önkifejezést jelenti, és arról biztosítja, hogy te is hozzá hasonlóan elkötelezett vagy a kapcsolatban. Mélységet vár a szerelemtől, valamint azt, hogy beleadd tested-lelked. Nem kenyere a flörtölgetés. Lelkesítik a világmegváltó beszélgetések, és nehezen viseli a felszínes csevegést.  

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas elsősorban a közös kalandokat és a játékosságot szereti a párkapcsolatban. A legfontosabb számára, hogy jól szórakozzatok együtt, ezért szervezz gyakran közös programokat, ami lehet egy utazás, egy koncert vagy sziklamászás. Fontos számára, hogy jókat beszélgessetek, de ne dramatizáld túl az élet kérdéseit,  inkább humorral kezeld a konfliktusokat. Mindenekelőtt ne jusson eszedbe még csak füllenteni vagy csúsztatni se, mert ennél jobban semmivel sem tudod megbántani.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Legyél hozzá hűséges, és ne is adj neki okot a féltékenységre! Fontos számára, hogy megoszd vele-  és csak vele - az élet fontos és intim dolgait! Ez azzal is összefügg, hogy szereti azt érezni, hogy ő az úr a házban, így nem nézi jó szemmel, ha te akarod viselni a nadrágot. Te csak viselj gondot a háztartásra és rá, és törődj azzal, hogy csinos légyl! Elengedhetetlennek tartja, hogy bizonyos kiszámítható szabályokhoz tartsátok magatokat. Ha egyszer kitűztétek hatra a vacsora időpontját, akkor ne hétkor üljetek asztalhoz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Őt a szemén keresztül tarthatod fogva. Talán minden más típusnál fogékonyabb a látvány ingereire, ezért hamar feltűnik neki, ha új a ruhád vagy a frizurád, és elvarázsolódik, ha valamilyen szexi fehérneműben illegeted magad előtte. Fontos neki, hogy mindent lásson belőled szeretkezés közben is, amit csak akar. Ugyanakkor fontosak neki az eszmecserék is, melyek során más dimenziókkal kapcsolatos tapasztalatairól számolhat be. Retteg viszont az elvárásoktól, ezért ne lássa rajtad, hogy ragaszkodsz hozzá, vagy valamit kapni akarsz tőle, amit nem adna önként is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az egyik legromantikusabb típus, és gyakran álmodozó. Előfordulhat, hogy valamelyik hollywoodi film főhősének képzeli magát, melyben természetesen te vagy a hősnő. Tehát így is kell viselkedned: hagyd magad megmenteni, és hagyd, hogy úgy érezze, ő egy igazi hős a szemedben. Semmiképp ne nevesd ki az ideáljait, még ha mégoly viccesnek tűnik is neked, hogy a klasszikus, lovagi erényekhez ragaszkodik. Könnyű dolgod van vele, ha hiszel a spiritualitás erejében és abban, hogy léteznek magasabb rendű értékek, mint amit a látható és tapintható világ tud nyújtani. 

Cikkünk Stephen Arroyo: Kapcsolatok asztrológiája című könyve alapján készült.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatsz világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság és a társadalom kettős üzenetei. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias"kozmikus pszichológiát vázolt fel.

Kiadja a Cor Leonis Kiadó.
Ára: 3500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük