Így találkozhatsz az angyali vezetőddel
Ha segítségre van szükséged
A spirituális vezetőd mindig melletted van, csak ki kell élesítened az érzékeid, hogy észrevedd.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus tanok szerint mindenkinek vannak spirituális vezetői, olyan angyali lények vagy szeretettel teli lelkek, akiknek az a feladatuk, hogy közvetítsenek a természetfeletti és az anyagi világ között.

Angyali vezetődnek az a küldetése, hogy végigkísérje az életedet, és segítséget adjon a nehéz helyzetekben, főleg, ha hívod őt.

Van, aki egyszerűen úgy tekint erre a lényre, mint belső bölcsességére vagy felsőbb énjére. Érdemes úgy elképzelned ezt a segítőt, ahogyan számodra testhezállóbb.

A hétköznapokban

Ha segítségre van szükséged tőle, többféleképpen is megkaphatod az eligazítást. Próbáld ki, hogy felteszel egy kérdést a vezetődnek, és utána nagyon odafigyelsz minden egyes körülötted lévő jelenségre. Járj nyitott szemmel, és igyekezz minél mélyebben és alaposabban megfigyelni azt, ami az utadba kerül. Ha odafigyelsz, észreveheted, hogy megnő körülötted a különös egybeesések, szerencsés véletlenek vagy szinkronitások száma. Az angyali vezetők gyakran így üzennek.

Lehet, hogy szinte azonnal megérkezik a válasz, de előfordulhat, hogy néhány napba telik. Lehet, hogy épp a villamoson a melletted beszélgetők szavaiból hallod ki azt az üzenetet, melyre szükséged van, vagy a neten szörfölve találsz rá.

Az sem kizárt, hogy a rádióból. Próbáld ki, hogy legközelebb, amikor rádiót hallgatsz, fogalmazd meg a kérdésed. Koncentrálj, és kérd meg a vezetődet, hogy a következő dallal adjon neked választ.

A lélek kertje

Ha szeretnéd, hogy meg is jelenjen lelki szemeid előtt a vezetőd, akkor próbáld ki a következőt. Ülj le egy csendes és kellemes helyre, ahol senki nem zavarhat, és határozd el, hogy találkozol a vezetőddel. Csukd be a szemed, és vegyél néhány mély lélegzetet. Engedd el mindazt, ami a meditáció előtt történt veled, és mindazt, ami utána fog, legalábbis a hozzá kapcsolódó gondolatokat. Ami fontos, úgyis visszatér még.

Képzeld el, hogy egy gyönyörű mezőn sétálsz egy fényes napon. Kellemes az idő, és kellemes illatok vesznek körül. A napfény lágyan melegíti a bőröd, a fénye feltölt és megnyugtat. Merülj el ebben az érzésben egy kicsit. Ha készen állsz, tovább indulhatsz. Ahogy képzeletben magad elé nézel, egy ösvényt látsz magad előtt. Indulj el rajta. Ahogy mész, egyre könnyebbnek és könnyebbnek érzed magad. Végül egy szép kertbe érsz.

Képzeld el ezt a kertet, a lelked kertjét, ahol megteremthetsz mindent, amit csak akarsz. Rendezd be kedved szerint. Talán van benne vízesés és állatok is. Ne feledd, ez egy szent hely, ahol bármi megtörténhet, de nem érhet baj. Most ülj le a kert egy kellemes sarkába. Vegyél néhány lélegzetet, és kérd meg az angyali vezetődet, hogy jöjjön közelebb hozzád, hogy érezhesd vagy láthasd a jelenlétét. Csak ülj csendben, és lélegezz, a vezetőd meg fog jelenni.

Kérdezd meg, van-e számodra üzenete. Ha segítségre van szükséged, mondd el neki, hogy miben kéred az útmutatását. Várj figyelmesen, és hallgasd meg a sugallatát. Ha úgy érzed, készen állsz, köszönd meg neki, és mondd el, hogy ezentúl is szeretnéd, ha tudatná veled a jelenlétét. Majd búcsúzz el tőle, és az úton, amin jöttél, gyere vissza. Érezd, hogy egyre nehezebb a tested, kezdd el érezni a tagjaid, figyeld a légzésedet, majd mozgasd meg az ujjakat a kezeden, a lábadon, nyisd ki a szemed, és nyújtózz egyet. Lassan térj vissza ebbe a világba. Ha elsőre még nem látod meg a vezetődet, ne aggódj. Gyakorolj többet, hogy kiélesítsd a belső érzékelésed arra, hogy észrevedd a jelenlétét.

Ezt is szeretjük