Így legyél sikeresebb a férfiak körében!
Japán horoszkóp
Nehezen találsz pár, vagy rendre kudarcba fulladnak a kapcsolataid? Ismerd meg a valódi okot!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ne keseredj el, ha a szerelmi életed nem az a kimondott sikertörténet. A japán horoszkóp feltárja a probléma valódi okát, azt is elárulja, mit tehetsz annak érdekében, hogy a férfiak a pozitívan viszonyuljanak hozzád.

Nincs más dolgod, mint kiszámolnod, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és megtudhatod, hogy lehetsz sikeresebb a férfiak körében.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Megesik, hogy a férfias tulajdonságaid kerekednek felül benned, úgymint a határozottság és a céltudatosság. Ha túlságsan erősnek látnak a pasik, legtöbbjüknek sajnos könnyen inába szállhat a bátorsága. Ahhoz, hogy a férfiak elsősorban ne haverként gondoljanak rád, Ippakuként érdemes nagyobb teret adnod női oldaladnak, kifejlesztve magadban az olyan minőségeket, mint a gyengédség, a kedvesség, valamint az elfogadásra és a megnyílásra való készség.

Jikoku – Fekete föld

Férfi- és női oldalad egyensúlyban van, így minden megnyilvánulásod egyfajta belső békéről tanúskodik. A fentiek fényében nem csoda, hogy sokan szeretnének közelebb kerülni hozzád - te azonban ragaszkodsz a magadban kialakított, némiképp idealizált képhez, aminek hús-vér ember nemigen tud megfelelni. A Jikoku jegy szülötteként adj egy-egy esélyt azoknak is, akik nem mindenben felelnek meg a mesebeli herceg kritériumainak, hanem egyszerűen csak kedvesek és vonzóak – hamarosan a szerelem is rád talál.

Sanpeki – Türkiz fa

Nőies kisugárzásodnak köszönhetően önkéntelenül is felhívod magadra az ellenkező neműek figyelmét, megnyilvánulásaid azonban árulkodnak, hogy a függetlenség túlzottan fontos számodra. Ez a fajta elérhetetlenség azonban csak egy pontig izgalmas a férfiak számára – hosszabb távon ugyanis olyan nőt keresnek, aki képes az önátadásra, a feloldódásra. Ha nem hangsúlyozod túl az önállóságodat, és képes vagy önmagaddal kompromisszumot kötve lemondani a teljes szabadságról, sikeresebb leszel a férfiak körében.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku jegy szülötteként semmire nem vágysz úgy, mint hogy meghitt, boldog és a kölcsönösségen alapuló párkapcsolatban élhess. A baj csak az, hogy bizonyos félelmeid miatt - melyek előző életeidben éppúgy gyökerezhetnek, mint a jelenlegiben - ennek épp az ellenkezőjét kommunikálod a környezeted felé. A japán horoszkóp szerint akkor leszel sikeresebb a szerelemben, ha megnyitod a szíved, és az arra érdemes önként jelentkezőknek - az egészséges határokon belül - betekintést engedsz belső világodba.

Goo – Sárga föld

Az égiek jókora adag vagánysággal áldottak meg. Szívesen részt veszel tipikusan férfias programokban is, miközben széles érdeklődési körödnek és naprakész ismereteidnek köszönhetően sok férfi barátot szerezhetsz. A baj csak az, hogy mindeközben némiképp háttérbe szorulhat a nőiességed. Így hiába vagy népszerű az ellenkező neműek körében, megnehezíti számodra párkeresést. Ne félj hangsúlyozni külső és belső nőies jegyeidet.

Roppaku – Fehér fém

Ösztönvilágod fejlettebb az átlagnál, amihez ráadásul gazdag lelkiség párosul. A benned lévő szebbnél szebb energiákat azonban egyfajta önvédelemből hajlamos vagy túlságosan is kontroll alatt tartani - és mire levetnéd a magad köré vont páncélt, kiszemelted már valaki más oldalán keresi a boldogságot. Ne félj átadni magad a pillanatnak! A japán horoszkóp szerint minél felszabadultabbá válsz, annál jobb lesz a környezetedhez való viszonyod - és annál nagyobb eséllyel vonzod be azt a férfit, aki méltó a szerelmedre.

Shichiseki – Vörös fém

Mélyen érző ember lévén hajlamos vagy a világ összes terhét a nyakadba venni. Miközben a tágabb környezeted felé csak úgy sugárzod magadból az energiákat, nem veszed észre azokat a férfiakat, akik nem valamiféle jótét lélekként, hanem hús-vér nőként gondolnak rád. Rendre olyan társat választasz, aki valamilyen szempontból az oltalmadra szorul. Tudatosítsd magadban értékeidet, és szánj önmagadra legalább annyi figyelmet, mint másokra - ily módon a hozzád méltó partner is hamarosan betoppan az életedbe.

Happaku – Fehér föld

A Happaku jegy szülötteként utánozhatatlan stílusossággal flörtölsz, és szellemesen elbeszélgetsz bármilyen témáról, ami izgalmassá tesz az ellenkező neműek körében. Ám mivel egyfajta fesztelenséget közvetítesz feléjük, úgy érzik, nem veszed őket igazán komolyan. Itt az ideje, hogy feltárd előttük mélyen érző és gondolkodó énedet. Így az érdeklődők száma valószínűleg megcsappan, ám azok között, akik fennmaradnak a rostán, jó eséllyel akadnak majd olyanok is, akik méltóak a bizalmadra.

Kyushi – Vörös tűz

Szellemes, jó humorú nő vagy, aki csak úgy ontja magából az újabb és újabb – esetenként kissé meghökkentő – ötleteket. Ily módon pedig ha akarod, ha nem vibrálóan izgalmas légkört teremtesz magad körül. Ugyanakkor, bár érzéseid mélyek, hajlamos vagy némiképp túlhangsúlyozni autonómiádat, így nem biztos, hogy te jutsz elsőként az eszébe annak a pasinak, aki komoly kapcsolatra vágyik. A szerelemben az hozza meg számodra a sikert, ha kifejleszted magadban a feloldódásra való képességet.

Ezt is szeretjük