Így jósold meg, mi vár rád a szerelemben!

5 egyszerű lépésben

Ha nincs rutinod a jóslásban, próbáld ki az évezredes módszert, melyhez csak kövekre van szükséged.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem vagy túlzottan járatos a jövendölés tudományában, és egyszerű, de konkrét jóslatot szeretnél kapni, a következő módszer neked való. Ismerkedj meg az évezredek óta bevált kőjóslással és a jóslat kiértékelésének módjával!

Ha lehetőségeid megengedik, vásárolj a megfelelő szaküzletben 108 darab azonos fajtájú, apró, közel egyforma méretű kristályt! A legjobb, ha rózsakvarcot választasz, mert ennek harmonikus rezgése nyitottá és érzékennyé tesz a jóslat befogadására. Ha nem áll módodban a kristályokat megvásárolni, a természetből is összegyűjtheted személyes jósköveidet.

Egy-egy vízparti séta vagy kirándulás során bizonyára rábukkansz néhány kagylóra vagy kavicsra, amely a többinél vonzóbbnak vagy érdekesebbnek tűnik. Gyűjts össze 108 ilyen kagylót vagy kavicsot, lehetőleg ne túl nagyokat! Bár lehet, hogy ez több időt vesz igénybe, a magad gyűjtötte tárgyakkal könnyebben kerülsz bensőséges kapcsolatba.

Köveidet vagy kagylóidat tartsd mindig tisztán és egy helyen, például egy erre a célra készített textilzacskóban! A jósláshoz készülve vedd jósköveidet a kezedbe! Számold meg a biztonság kedvéért, hogy tényleg megvan-e mind a 108! A jósláshoz helyezd őket magad elé egy sima felületen kiterített kendőre, és keverd meg a jobb kezeddel! Így kerülsz kapcsolatba a kövek energiájával.

Tedd fel a kérdést, és fohászkodj a magasabb rendű bölcsességhez, hogy válaszoljon a planéták ereje által!

A jóslás öt lépése

1. lépés: Koncentrálj a kérdésedre, és oszd a 108 jóskövet megszámolatlanul, tetszés szerint három kupacba! Told őket magad előtt jobbra, középre és balra!

2. lépés: Kezdd a balra eső halommal! Számold meg a benne lévő köveket nyolcasával, majd told őket félre! Az utolsó kis egységben lévő kövek száma egy és nyolc között lesz. A középső és a jobb oldali kupaccal is tedd ugyanezt! Itt is mindig egy és nyolc közötti kőmennyiség marad. Jegyezd fel a maradékok számát, ezekből tudod kiolvasni a jóslatot!

3. lépés: Vizsgáld meg a jóslat fő mondanivalóját: a bal oldalon levő kövek a múltat, a középen levők a jelent, a jobb oldaliak pedig a jövőt jelképezik. A páros számok - 2, 4, 6 és 8 - problémákra és nehézségekre utalnak, a páratlan számok - 1, 3, 5 és 7 - az eredményességet és a sikert szimbolizálják.

4. lépés: Minden számhoz tartozik egy-egy planéta, ugyanis a szám a bolygók energiájának egyik szimbóluma. A bolygókat az alábbiakban ismertetett hozzárendelés alapján határozzuk meg. A bolygók természetéből megállapíthatók a kérdésedre vonatkoztatható kedvező vagy kedvezőtlen hatások.

5. lépés: Értelmezd a kérdéssel kapcsolatban a múlt, a jelen és a jövő eseményeit a bolygók tulajdonságainak megfelelően. A planéták viszonya lehet segítő, semleges vagy pedig hátráltató. Nézd meg, milyen jóslatot hordoznak az egyes bolygók!

A jóslat értelmezése

1. Nap - Siker, hatalom, diadal

Sikerre és diadalra vezet, dicsőséget, boldogságot és elismerést hoz, segít státust és hatalmat szerezni. Vezető pozíció általi támogatásra utal, illetve jelzi, hogy eléred a kívánt célt.

2. Mars  - Rizikó, veszekedés, azonnali változás

Veszekedésre és félreértésre, valamint azonnali, visszafordíthatatlan változásokra utal. Hatalomváltást, figyelmetlenséget, balesetet, agresszív szétválást, tűzveszélyt, fegyveres erőszakot és tolvajlást jelezhet.

3. Jupiter - Növekedés, siker, haszon

Áldást hoz a spirituális embereknek, segítséget nyújtó tanító vagy tanácsadó érkezik, pénzügyi haszonhoz és jóléthez vezet, hatására a kívánt cél elérhetővé válik. A tervek kedvezően alakulnak, a sikerek sorozata garantált, és segíti a növekedést, terjeszkedést.

4. Merkúr - Veszteség, diszharmónia

Veszteségekkel kell számolni az állatokkal és a háziállatokkal kapcsolatban. Olyan tettekre utal, amelyek nincsenek összhangban az isteni tervvel.

5. Vénusz - Élvezet, szerelem, támogatás

Szerencsét és boldogságot mutat egy nő által vagy a szerelemben. Földtulajdon, ingatlan, jármű, gazdagság megszerzésére utal. Szexuális örömöket, jó keresetet, anyagi juttatást hoz, ékszert, jólétet, jó ételeket, biztonságot jelez. Pozitív materiális befolyást ábrázol, románcot mutat.

6. Szaturnusz - Szenvedés, félreértés, késedelem

Szenvedést, félreértést, lelki problémákat és minden téren negatív eredményt hoz, betegséget jelezhet. Rovarokkal vagy csúszómászókkal való problémák, alattomos emberekkel és tolvajokkal kapcsolatos nehézségek jelentkezhetnek. Életveszély és késedelem várható, de a nagy erőfeszítés végül sikerrel jár.

7. Hold - Béke, szerencse, siker

Családi szerencsére, lelki békére, baráti és rokoni kötelékre vagy tárgyi eszközök megszerzésére utal, amelyek a vízzel állnak kapcsolatban. Női társaságot, otthoni szerencsét, anyai áldást mutat, általa a kívánt cél elérhetővé válik.

8. Rahu - Veszekedés, mérgezés, sötét energiák

Félreértést, veszekedést jelez fontos személyekkel. Általánosságban nem ígér szerencsét, illetve nem diagnosztizált betegségekre utal, sikertelenséget és sötét energiák befolyását mutatja.

Ezt is szeretjük