Így használd a fénymágiát, hogy teljesüljön a kérésed év végéig
A tűz erejét a legtöbb hagyományban mágikus célokra használják. Te is segítségül hívhatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszi-téli időszaknak nem véletlenül fontos jelképe a láng. Nemcsak a hideget és a fényhiányt ellensúlyozza, de a tűz a megtisztulás és a szenvedély jelképe is. Az ereje táplálja a spirituális kibontakozást és a kívánságok megvalósítását.

A legegyszerűbb módja a fénymágiának, ha gyertyát használsz a varázslathoz. Mielőtt azonban belekezdesz, érdemes lelkileg is felkészülnöd rá.

Ha kívánni szeretnél valamit, ezzel változást akarsz előidézni az életedben. Ám ha nem vagy nyitott, és nem állsz készen a változásra, a kívánság sem fog beteljesülni.

Ha valóban változást szeretnél elérni, fontos, hogy minél többet gondolj rá, de térképezd fel azokat a lehetséges akadályokat is, amelyek útját állják. Ne feledd, hogy az ego sokszor azon dolgozik, hogy a változás útjába álljon, és ellenérveket, kifogásokat talál, de türelemmel ezeket is elengedheted. Ezért érdemes hetente megismételned a kívánságodat és a szertartást, amíg valóban hinni tudsz a megvalósulásában.

A varázslat legfontosabb elemei a vizualizáció, a koncentráció és az akarat. A gyertya szakrális minőséget képvisel, szertartásosságot hoz a hétköznapokba, és valóban megvan az a különleges képessége, hogy segít a vágyak valóra válásában, mert támogat a lelki megtisztulásban és a koncentrációban.

Előkészületek

Ha valamit szeretnél bevonzani az életedbe, növő holdnál végezd a varázslatot, ha elengednél valamit, fogyó holdnál. A gyertyák mérete és alakja nem olyan lényeges, de nem tanácsos túl nagy gyertyát választanod, mert meg kell várnod, míg leég.

Fontos, hogy használatlan gyertyákat alkalmazz, a legjobb, ha fehéret választasz, illetve olyan színt, ami megfelel a célodnak. A piros a szerelem, a szenvedély és a lelkesedés színe, a rózsaszín a szeretetet és az emberi kapcsolatokat jelképezi. A zöld pénz- és egészségügyekben segít, a kék az érzelmeket harmonizálja, és a megértést segíti, míg a sárga fejleszti a kommunikációt.

Így kezdd!

Mielőtt hozzáfogsz a varázslathoz, tisztítsd meg a teret füstölővel vagy úgy, hogy valamilyen gyógynövényt égetsz. Lazíts, és koncentrálj arra, hogy elengedd az aggodalmaidat és a szorongásaidat. Győződj meg róla, hogy senki nem zavarhat, gondoskodj arról, hogy csend legyen, vagy tegyél be halk zenét. A legjobb, ha előtte három óráig nem eszel, és veszel egy fürdőt.

Először egy mondatban fogalmazd meg, és írd le egy papírra, hogy mi a célod. Például: munkát találok, megtalálom a párom. Aztán képzelj el egy konkrét jelenetet, amely a cél megvalósulását szimbolizálja számodra, és azt, hogy milyen érzéssel jár mindez. Ügyelj arra, hogy ne az legyen a célod, hogy valaki más viselkedését megváltoztasd, vagy hatást próbálj gyakorolni rá. Csak saját magadért vállalhatsz felelősséget, egy másik emberért nem, még akkor sem, ha pozitív a szándékod.

A kívánság

Ezután vedd elő a gyertyát, és karcold bele a kívánságod kulcsszavait. Ha például szerelmet akarsz vonzani, írd bele, hogy szerelem. Használd a saját szavaidat, vagy általad kitalált ábrákat, melyeknek jelentőségük van a számodra. Ezután fentről lefelé kend be a gyertyát olajjal - például napraforgó- és olívaolaj is megfelelő. Ez a mozzanat megteremti a kapcsolatot közted és a gyertya között.

Ezután gyújtsd meg a gyertyát, és égesd el benne a papírt, miközben háromszor hangosan kimondod a kívánságod. Nézd a lángot egy darabig, és jó érzéssel gondolj a vágyadra, illetve koncentrálj arra, hogy elfogadd a pozitív változásokat és az azzal járó felelősséget. Égesd végig a gyertyát, de ne hagyd felügyelet nélkül.

A varázslatot annyiszor ismételd meg, ahányszor szükségesnek látod, de ne válj függővé. Emlékezz arra, hogy az erő benned van, nem a gyertyában. A láng csak segítség.

Ezt is szeretjük