Így érzékelheted az angyalokat!
4 ősi módszer
Az angyalok mindig ott vannak körülötted, csak arra várva, hogy segítségül hívd őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amint az emberek egyre tudatosabban érzékelik az angyalok jelenlétét, a két világ közötti fátyol egyre vékonyabbá válik. Nem kell látnoki képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy megtapasztald a velük való kapcsolat lehetőségét. Nagyon fontos észben tartani, hogy az angyalok valójában vágynak arra, hogy mindennapi kapcsolatban legyenek veled.

Az angyalok engedelmes isteni lények, akik a kozmikus törvény szerint élnek. Kötelességük szabadon adni magukból, mint isteni szeretet- és fényesszenciából. Az angyali segítség mindig elérhető, csak kérni kell.

Az emberek többsége soha nem látja az angyalokat, de érzékeli saját angyalainak jelenlétét.

Megtisztulás

Ha erős kapcsolatot akarsz kialakítani az angyalokkal, az első és legfontosabb lépés, hogy megtisztítsd önmagad és a környezeted. Az ok talán elsőre nem túl nyilvánvaló, azonban az angyalok sokkal magasabb rezgésszinten léteznek, mint amiről az emberek tudnak. Az angyalok a lélek világában élnek, míg az emberek az öt érzékszervük által érzékelhető fizikai világban léteznek. Az angyalok természetes módon vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik harmonikus, magasabb tudatállapotban élnek.

Ha helyet akarsz adni az angyaloknak az életedben, meg kell tisztítanod az otthonodat a zűrzavartól. Szabadulj meg a felesleges kacatoktól, ajándékozd el őket, vagy dobd ki. Minden értelemben tisztítsd meg és frissítsd fel a lakást. Minden nap szellőztess ki, hogy kiengedd az elhasznált levegőt.

Meditáció

Ha minden nap ráhangolódsz a Nap angyalaira, az boldogságot ad, segít értékelni az egyszerű örömöt és jókedvet, ami már eddig is jelen volt az életedben. A meditáció egyensúlyt és harmóniát hoz, hasonlít a napüdvözlet nevű hathajóga-gyakorlathoz, mely az egyes csakrák működését aktiválja. A reggeli meditációt akkor kell elvégezni, amikor az első napsugarak megáldják a Földet ragyogó ébredésükkel. Harmóniát hoz a világodba, és ráébreszt a Föld szépségére és nagylelkűségére.

Angyaloltár készítése

Az angyaloltár fontos kapocs közötted és a mennyei erők között. Kézzelfogható, szem előtt van, egy hely, ahol elcsendesítheted elmédet, és kinyithatod szívedet az angyaloknak. Fontos, hogy az oltárra olyan tárgyak kerüljenek, melyeket az angyalok a meditációban sugalltak neked, és amelyek jelentenek számodra valamit.

Az oltárnak abban kell segítenie, hogy figyelni és szeretni tudj, és nyitott legyél az olyan angyali tulajdonságokra, mint a szeretet, a szépség, a harmónia és a béke.
Ha már naponta az angyali oltár elé járulsz, sokkal könnyebben időt tudsz szakítani a meditatív gondolkodásra vagy imádságra.

Angyalkártyák

Ha javítani szeretnéd az angyalokkal való kommunikációt, akkor szükséged lesz néhány kemény papírlapra, amely az egyik oldalán fehér, a másikon színes. A kártyákra ragaszthatsz apró, fényes angyalformákat, ezzel is az angyaloknak ajánlod a lapokat.

A kártya fehér oldalára írj valamilyen pozitív tulajdonságot, melyet el szeretnél érni, ezt nevezik kulcsszónak. Minden reggel húzz egy kártyát, gondold át az előtted álló napot, és figyeld meg, hogy a kártya mit mond számodra. Este szintén húzz egyet, csúsztasd a párnád alá, és engedd, hogy az angyalok ösztönözzenek álmodban.

Cikkünk Hazel Raven Angyalbiblia című műve alapján készült, amely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük