Így érd el, hogy beléd szeressen!
Csillagjegye segít
Túl vagy már néhány randin álmaid pasijával? Itt az idő, hogy végérvényesen meghódítsd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már felkeltetted a pasi érdeklődését, jöhet néhány további női fortély. A zodiákus minden egyes jegyének más a gyengéje: olvasd el, mivel szereti tölteni a szabadidejét, majd ezt használd fel a meghódításához!

Amennyiben ügyesen kamatoztatod a csillagok útmutatását, garantáltan úgy érzi majd, hogy egész életében rád várt!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hogyan hódíthatsz meg egy Kos férfit? Nagyon egyszerű: legyél élénk, sportos és mindeközben szexi. Hagyd, hogy érezze, ő az irányító, mindenben adj neki igazat. Ha moziba mentek, nézz vele kalandfilmet, otthon pedig focimeccset. Keress az interneten új éttermeket, majd fedezzétek fel őket együtt - imádja az újdonságokat, ezzel bármikor le tudod venni a lábáról. Elegendő egy-két apróságban a kedvében járnod, és rövid időn belül beléd szeret majd!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika férfi meghódításához nem kell sok különleges tényező. Az azonban alapvetően fontos, hogy nagyon figyelj rá. Rendszeresen beszélgess vele pénzről, ízletes fogásokról, művészetekről, virágokról és persze szerelemről. A horoszkóp szerint rengeteg berögződése, rossz szokása van, próbáld meg tiszteletben tartani ezeket. Fontos, hogy azt érezze: béke és harmónia vár rá melletted, titokban ugyanis erre vágyik a legjobban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek pasira jellemző, hogy képtelen otthon ülni, nehezen viseli a nyugalmat. Ezen a vonalon érdemes tehát elindulnod: legyél te az irányító, hívd el színházba, moziba vagy kirándulni. Csillagjegyéből adódóan rajong a kultúráért, ezért kiállításra is nyugodtan viheted. Emellett azonban fontos, hogy érezze, ő viseli a nadrágot - ezért gyakran kérd a segítségét apróbb dolgokban. A csavargásnál csak a problémák megoldását szereti jobban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint tartózkodó és kissé félénk pasit szemeltél ki, éppen ezért nagyon óvatosan kell meghódítanod. Minél több időt tölts vele, de kerüld az új helyeket, mert csak a megszokott éttermekben bízik. Ha felhívod magadhoz, érdemes egy finom vacsorával előrukkolnod: a hasán keresztül garantáltan megfoghatod. Amennyiben egy kicsit is azt látja rajtad, hogy megmentésre szorulsz, még jobban beléd habarodik - hiszen igazi lovaggal van dolgod.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfira jellemző, hogy hiú, szeret a társaság középpontjában állni. Éppen ezért gyakran dicsérd meg, éreztesd vele, hogy számodra ő a tökéletes férfi. Esténként menj el vele színházba, táncolni vagy szórakozni. Légy minél előkelőbb, mellőzd a mackónadrágot, és ne invitáld hangulatos kiskocsmába. Gyengéje az elegancia, a luxus, ez a kulcs a szívéhez. A kifinomult ízlés számára alapkövetelmény, rajong a kihívó ruhákért.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a kedvében akarsz járni, ne tárgyakkal halmozd el, hanem kellemes élményekkel: hívd el színházba, ismeretterjesztő előadásokra. Azonban egy dologra vigyázz: mindig egyeztesd vele előre az időpontokat, mert nem szereti a meglepetéseket. A horoszkóp szerint hajlamos túlzásba vinni a rendrakást és a takarítást, ezt a rögeszméjét tartsd tiszteletben. Ha arra vágysz, hogy végre beléd szeressen, véletlenül se hagyd szanaszét a dolgaidat a lakásában, ettől megőrül.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi szívét egyszerűen meghódíthatod: legyél vele szinte minden percben. Igényli a társaságot, a szórakozást. Mindig hangsúlyozd ki, hogy értékeled a művészetek, a szépség iránti rajongását. Emellett tökéletes vitapartnernek kell lenned, mert éjszakába nyúlóan elemzi az együtt látott kiállítást vagy színházi darabot, és őszintén kíváncsi a te véleményedre is. Gyengéje a romantikus, kedves és intelligens nő.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

E jegy szülöttére az érzékein keresztül tudsz hatni: legyél minél kihívóbb és egzotikusabb. Folyamatosan újulj meg, változtass a külsődön, éreztesd vele, hogy nem kapott meg teljesen. A szex központi kérdés a Skorpió pasinál, itt sem szereti az egyhangúságot. Vegyél néhány játékot, illetve ne ragaszkodj a hálószobához. Kedvenc helyszíne a fürdő, a víz különösen izgatóan hat rá, de a konyhaasztal vagy az irodája is tökéletes helyszín.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint a Nyilas pasi nehezen nyilvánítja ki az érzelmeit, távolságtartással leplezi a vonzalmát. Ahhoz, hogy megtörd a jeget, a bizalmába kell férkőznöd. Őszintén érdeklődj a munkája iránt, és éreztesd vele, hogy felnézel rá. Amivel még közelebb kerülhetsz hozzá, az a kiszámítható viselkedés. Rövid úton magadba bolondíthatod, ha azt érzi, veled nem csupán szexuális kalandokban lehet része, de hosszútávon is támaszkodhat rád.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Zárkózottsága, érzékenysége, óvatossága miatt a Bak férfit nem könnyű meghódítani. Mivel fél a csalódástól, eleinte inkább barátként közelíts hozzá. Ha már a bizalmába fogadott, szép lassan hálózd be: tedd magad nélkülözhetetlenné az életében. Szervezz közös programokat, iratkozzatok be együtt egy nyelvtanfolyamra. Érzelmeit nem adja könnyen, de, ha egyszer beléd szeretett, hosszú távra tervezhetsz vele.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az összes jegy közül őt a legegyszerűbb meghódítani: extravaganciáddal és vidámságoddal vond magadra a figyelmét - ez a kombináció a gyengéje. Ha ez megvan, vitatkozz vele, imádja a komoly eszmecseréket, az érvelés lételeme. Igényli a függetlenséget, ezért ne is próbáld korlátozni vagy naponta többször felhívni. Ha azt érzi, hogy tiszteletben tartod a szabadság utáni vágyát, hűséges lesz hozzád.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint érzékeny és kissé bátortalan pasit találtál a Halak csillagjegy alatt. Éppen ezért neked kell erősnek lenned: sohase mutasd ki előtte, ha elbizonytalanodtál. Csak akkor lesz boldog melletted, ha folyamatos visszajelzéseket kap tőled. Amennyiben biztonságban érzi magát melletted, pillanatok alatt beléd szeret. Ezt követően pedig végtelenül figyelmes és odaadó társsá változik, akire bármikor számíthatsz.

Cikkünk Bogdán Tibor Horoszkópos csábítás című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

par szerelem
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire vágyik a férfi a szerelemben?

csabits neman
  • vénusz
  • párkapcsolat

Mivel ijeszted el a pasikat?

Ezt is szeretjük