Így derítsd ki, hogy a pasi szerelmes-e beléd!
Írása elárulja
Partnered írása nemcsak a személyiségéről árulkodik, hanem arról is, valójában mit érez irántad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A grafológia sokat elárul az emberek személyiségéről, nem véletlen, hogy az élet számos területén - például állásinterjúkon - segítségül hívják. Tudni szeretnéd, hogy hányadán álltok a pároddal? Az íráselemzés tudománya ebben is segít.

Keress egy olyan szöveget, amelyet a párod kézzel írt, és fejtsd meg írása jellegzetességei alapján, hogy szerelemes-e beléd, hűséges és megbízható-e, illetve, hogy mire számíthatsz a párkapcsolatotokat illetően.

Hogyan látja a kapcsolatotokat?

A párkapcsolat minőségét jelzi az, hogy milyen közel állnak egymáshoz a partnered páros betűi - például sz, ny, ty, ly - , de kiemelten fontosak a gy betű jellemzői. Pozitív jelentéssel bír, ha szorosan kötődnek egymáshoz. A szimbolika szerint a g betű a pasit, az y pedig téged ábrázol - ezek egymáshoz viszonyított mérete és elhelyezkedése sokat elárul arról, melyikőtöket érzi dominánsabbnak a kapcsolatban. A betűk kerek, ovális részeinek mérete az érzelmek fontosságát és milyenségét jelenti - a kerek, normál méretű betűkből arra következtethetsz, hogy pasid lángoló szerelmet érez irántad.

Hogy mik a meghatározó élmények számára egy kapcsolatban, azt onnan tudhatod meg, hogy a három zóna közül - húzz képzeletben határvonalakat - melyik a domináns. Ha a felső zónában nagy hurkok találhatók az l, k, f betű felső részénél, akkor fontos neki a szellemi összhang kettőtök között, valamint a sok beszélgetés. Ha a kiegyensúlyozott zónák vagy a középzóna a domináns, akkor a hétköznapok, a közös tevékenységek teszik boldoggá. Az alsó zóna dominanciája pedig a szexuális élmények fontosságára utal.

A szexualitás megélése

A szimbolikában az ösztönszint a betűk alsó zónájára, vagyis az alapvonal alatt írt betűrészekre, hurkokra, szárakra vonatkozik. Ezen belül szintén a g és gy betű jellemzi leginkább azt, mennyire fontos párodnak a szexualitás, és mennyire valósulnak meg vágyai.

Optimálisnak tekinthető, ha mindegyik zóna kiegyensúlyozott, egyforma méreteket mutat. A szexualitás fokozott jelentőségére utal, ha az alsó zóna domináns, azaz, ha a hurkok nagyok és erőteljesek az írásképben.

Az élmény megvalósulásáról az árulkodik, hogy a hurok szára visszatér-e a középzónába, azaz metszi-e az alapvonalat. A nyitott vagy szárrá alakuló hurok valamilyen hiányt mutat. Szintén negatív jelentéssel bír, ha a hurok szöges, nem pedig lágy vonalú: én-hangsúlyozást, elfojtást jelent. Fontos betűk a szexualitás szempontjából a p és az f. Ha párod írásában az p szára hurkossá válik, az arra vall, hogy egy igazi tesztoszteronbomba. A férfiszerep fontosságát jelzi, ha az f alsó száránál is hurok képződik.

Szeret? Nem szeret? - Az érzelmekről

Az érzelmek nagyfokú intenzitásáról és fontosságáról árulkodik, ha az írásképben vannak változások, ingadozások, vagyis a férfi nem ragaszkodik mereven egy formához. Lendületes vonalvezetés jellemzi, nem hangsúlyozza a formákat, inkább az írás gyorsasága a lényeges. Ha ezek az érzelmek tartósak is, akkor a dőlésszög egyenletes.

Arra, hogy érzelmei nem ingadozóak, abból következtethetsz, hogy a sorainak vonala mennyire egyenes. Érzelmi kiegyensúlyozottságot mutat az is, ha jó a szöveg térelrendezése, azaz nem túl nagy és túl szűk, nem tolódik feltűnően semelyik irányba.

Azt, hogy mennyire domináns típus, szeret-e uralkodni feletted, a következő jegyek mutatják:

  • Nagy sor- és szótávolság.
  • Kiemelkedő vagy különálló nagybetűk.
  • Balra dőlő írás, a szöveg bal oldalon helyezkedik el.
  • A t betűt magasan húzza át.
  • Az m és n betűk kezdő szára kiemelkedik, hangsúlyos.

A megbízhatóság jellemzői

Számtalan olyan tulajdonság van, amivel minden nő felruházza a maga hercegét, de a megbízhatóság nagy valószínűséggel mindenkinél szerepel kritériumként. Erre vall, ha a folyóírás és aláírás között nincs nagy különbség, nem díszíti túl a kezdőbetűit, az oválok, az a és o betű kerek részei nem feltűnőek, sorai nem hullámosak, dőlésingadozás sem figyelhető meg. Persze, ha ezek a jelek nincsenek meg, vagy ellenkezőjüket találod, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy párod megbízhatatlan - ezt csak alapos szakértői vizsgálat után lehet megállapítani.

OLVASD EL EZT IS!

fekvo
  • szerelem
  • párkapcsolat

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük