Igazat mond a férfi?
Egy egyszerű módszer, amellyel leleplezheted
Egy gyertya és néhány tű segítségével leleplezheted azt, aki meg akar téveszteni téged.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valahol hazugságra gyanakszol, érdemes először a szembesítést és a kérdéseket választanod ahhoz, hogy kiderítsd, vajon megalapozott-e a gyanúd. Ha úgy érzed, mindez nem vezet eredményre, akkor kiegészítheted a tű- és gyertyavarázslattal.

Ez a bűbáj a hazugságvizsgálat mágikus változata, és érdekes eredettel büszkélkedhet - több évszázadon át használták arra, hogy leleplezzék a tolvajokat. Tűket szúrtak egy gyertya oldalába, és köré ültették a gyanúsítottakat.

Ahogy a gyertya leégett, a tűk lehullottak, és az első lepottyanó tű árulta el a tolvajt. Neked nem kell tolvajt keresned, de használhatod a módszert a csalárdság leleplezésére. 

Mielőtt azonban kipróbálnád a varázslatot, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mivel próbáltad eddig igazolni a gyanúdat. Csak feltételezésekre vagy mások elbeszélésre alapozol, vagy az illetékessel is beszéltél? Kérdezd meg magadtól azt is, hogy a varázslattal nem csupán egy régóta esedékes szembesítést vagy szembesülést akarsz-e kiváltani. Mert, ha el akarod kerülni a kellemetlen perceket, akkor a csalárd személy továbbra is azt hiheti, hogy túlságosan gyenge vagy, és újra meg újra megtéveszthet.

Tűbűbáj

Ha úgy érzed, hogy elégedett vagy a fenti kérdésekre adott válaszoddal, akkor belekezdhetsz a varázslatba. Szükséged lesz hozzá egy fehér gyertyára, gyufára vagy öngyújtóra, egy papírlapra, zöld színű tintára, egy méhviaszgyertyára és hét varrótűre.

A varázslatot telihold idején végezd! Gyújtsd meg a gyertyát a következő szavak kíséretében: az árny mind menekül, ha telihold fénye süt. Ezután fordítsd a hosszabbik oldalával vízszintesen a lapot, és rajzolj a közepére egy függőleges vonalat. A lap egyik felére rajzolj hét, befelé, vagyis a lap közepe felé mutató kardot. A másik felére rajzolj egy kört, amelynek a közepén egy pont van. A méhviaszgyertyát biztonságos tartóban tedd a lap közepére, a vonalra.

Ezután a másik gyertya vagy az öngyújtó lángjában melegítsd fel a tűket, és szúrd őket ennek a gyertyának az oldalába úgy, hogy egymástól egyenlő távolságra, egy szintben legyenek, nagyjából a kanóc alatt két és fél centiméterrel. A tűk így vízszintesen kifelé merednek. Gyújtsd meg ezt a gyertyát is, miközben ezt mondod: a hét kard bírálja szavad. Miközben megvárod, hogy a gyertya a tűk vonaláig leégjen, ismételgesd a következő szavakat: megismerlek majd, ahogy lehullsz. Ha az első tű a kardok oldalán hullik le, valaki más igyekszik megtéveszteni téged, ha a kör oldalán, akkor te téveszted meg saját magadat.

Az érzelmi károk enyhítése

Ha kiderült, hogy megtévesztés áldozata vagy, a mások által okozott kárt a tintapacabűbáj segít megsemmisíteni. Egy bajkeverő viselkedésének hatása még jóval a tett megtörténte után is érződhet, és azoknak, akik sérültek miatta, meg kell birkózniuk a tehetetlenség és a harag érzésével. Az ehhez hasonló helyzetekben a gyakorlati lépések mellett ez a varázslat segíthet enyhíteni a megmaradó ártalmakat, a fájdalom kifejezésén keresztül. Fekete gyertyára, gyufára, bíbor színű, vízalapú tintára, töltőtollra, papírra, egy tál vízre és egy üvegpohárra lesz szükséged.

Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd közben: mindent, ami értékes, megtartok, mindent, ami ártó, kivetek. Ezután mártsd a töltőtollat a tintába, és a lap egyik oldalára három szóban írd fel, milyen ártalom ért. Tartsd a papírt a víz fölé, és a pohárral merve mosd le a tintát a papírról. Ezután szárítsd meg a papírt a gyertyalángnál, óvatosan, hogy meg ne gyulladjon.

Ha száraz, írj a lapra három szót, amelyek pozitív, gyógyító dolgokat fejeznek ki, és amelyekről azt gondolod, segíthetnek a gyógyulásban, illetve az elmosott károk helyébe léphetnek. Majd szárítsd meg a tintát a gyertyalángnál, csavard össze a papírt, és őrizd meg egy évig és egy napig. Ezt követően égesd el a kertben vagy az erkélyen. 

Te mit teszel, hogy túllépj a csalódásokon?

Cikkünk megírásában Ann-Marie Gallagher A varázslat bibliája című könyve segített.


A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. A természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészségünket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük a családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiában lépésről lépésre bevezető gyűjtemény hagyományos varázslatok és amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára: 3699 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük