Igazán boldoggá teszed a párod?
Gy betűje elárulja
Kielégítőnek érzi a szexuális életeteket? És hogy vélekedik a kapcsolatotok érzelmi oldaláról? Pillants az írására!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még hosszú távú párkapcsolatban élve sem tudhatsz mindent a kedvesedről. Ha kíváncsi vagy rá, hogy párod mit is érez irántad, valójában hogyan viszonyul a kettőtök kapcsolatához, illetve szeretnéd tudni, boldoggá teszed-e őt, írásának vizsgálata - a gy megformálása - segíthet ebben. Természetesen egyetlen betűből veszélyes messzemenő következtetéseket levonni, cikkünk csak rövid bepillantást enged a grafológiába.

Ezt meséli el a gy

Míg a g közép- és alsózónás megjelenési formájával a szexualitáshoz kapcsolható, addig a gy a párkapcsolat minőségéről, intimitásáról árulkodik. A speciális magyar gy megmutatja a szerelmi viszony mélyebb, tudat alatti folyamatait. Természetesen rendkívül összetett jelenség ez, mind pszichés, mind grafikus oldalról nézve, ezért pontos jelentést csak a teljes írás vizsgálata nyújthat.

Én és te

A gy-ben minden esetben a g szimbolizálja az írót, a y pedig a párját. Ha tehát kedvesed írását vizsgálod, a g róla árulkodik, az y pedig azt mutatja, hogyan viszonyul hozzád. Amennyiben a saját írásodat veszed górcső alá, úgy fordul a kocka. A gy tehát a grafológiában mindig arról mesél, hogy az író maga milyenek látja a párkapcsolatát.

Mit vizsgálj a betűn?

Érdemes megvizsgálnod a két betű egymástól való távolságát: normál esetben egy fél betűnyi hézag van a kettő között. Fontos továbbá, hogy a betűk hurkai egyforma méretűek-e, a betűk kötöttek-e, egymással párhuzamosak-e, illetve a felső részek hasonló magasságúak-e. Ezek a jegyek mind pozitívumnak tekinthetők, azt mutatják, hogy az író testileg, lelkileg közel áll a párjához, kettejük viszonya harmonikus.

Közelség vagy távolság?

A két betű kötöttsége rendkívül fontos információt hordoz magában. Mint már említettük, ideális esetben apró vonal köti össze őket, és fél betűnyi távolságra helyezkednek el egymástól. Amennyiben a g és az y szinte egybeolvad párod írásában, azt mutatja, hogy szeretne erősebben kötődni hozzád, több fizikai-lelki érintésre lenne szüksége, amit nem kap meg tőled.

Ezzel szemben, ha a két betű között feltűnően nagy hézag van, arról árulkodik, kedvesed úgy érzi, érzelmileg - talán szexuálisan is - eltávolodtatok egymástól. Ha a g és az y egyáltalán nem kötődik össze, és távol vannak egymástól, mindez hatványozottan értendő. Kivételt képez a kötetlen írásforma - melyben más betűk sem kötődnek.

Kiegyensúlyozott szexuális élet?

Vizsgáld meg a gy hurkait! Általában igaz, hogy minél nagyobbak, teltebbek a hurkok, annál élménygazdagabb testi kapcsolatra utalnak. Amennyiben tehát kedvesed kielégítőnek érzi szexuális életeteket, úgy gy-je szép nagy hurkokat vet. Érdemes megfigyelned a két hurok egymáshoz való viszonyát: ha a g-é nagyobb, azt mutatja, hogy párod szexuálisan aktívabb, mint te. Ha azonban az y hurka határozottabb, kedvesed úgy érzi, kettőtök közül te vagy lelkesebb ezen a téren.

Elnyomott férfi vagy kifulladt kapcsolat?

Ha érdekel, párod mennyire boldog a kapcsolatotokban, érdemes megnézned a betűk felső részét: egymáshoz viszonyított méretük sokat elmond erről. Amennyiben az y teteje határozottabb, kidolgozottabb a g-éhez képest, azt jelenti, kedvesed valamilyen szempontból kevesebbnek, jelentéktelenebbnek tekinti magát hozzád képest. Előfordulhat, hogy elnyomottnak érzi magát melletted.

Ha az y felső része teljes egészében kimarad, vagy domború ívvé válik, az szintén nem jó jel. Többnyire azt mutatja, hogy az író úgy érzi, kifulladt a párkapcsolat, inkább csak a megszokás tartja kedvese mellett.

Cikkünk W. Barna Erika Beszél az írás című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

no notesz
  • intelligencia
  • grafológia

Mennyire vagy intellektuális?

kez ir toll
  • kézírás
  • személyiség

Mekkora betűkkel írsz?

toll no
  • kézírás
  • személyiség

Álló, jobbra vagy balra dőlt?

Ezt is szeretjük